شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۴

شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۴

جستاری از شرایط کنونی ایران زیر نام: "گوی" و "میدان"
پیشرفت علم و تکنولوژی و نوآوری‌های این عرصه و گسترش و همه‌گیری فضای مجازی، امکان بی‌بدیلی را برای نور انداختن بر تاریکخانه اشباح و برملا کردن دروغ و نیرنگ‌های پشت...
۵ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: بردیا سیاوش
نویسنده: بردیا سیاوش
اختلافات درون‌ حکومت و موضع و اهداف رهبری در انتخابات
ریسکی که حکومت انجام داد و فکر می‌کرد که با اتخاذ این روش می‌تواند هم‌ مشارکت را بالا ببرد و هم یک جناح اصول‌گرای میانه را بار دیگر بر راس...
۵ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: کامران
نویسنده: کامران
چرایی پروژه‌ی میرباقری‌هراسی!
ای کاش رسالت پروژه‌ی میرباقری‌هراسی، مقدمه‌ی ضدحمله به آن بود. اما نیست و عملاً ترمزی‌ست در برابر پیشرفت و دعوت به آهسته بیا و آهسته برو که گربه شاخت نزند.
۴ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: بهزاد کریمی
نویسنده: بهزاد کریمی
نامه‌ای به اپوزیسیون، جهت یادآوری وظایف فراموش شده!
کاش می‌شد دوباره مثل آن روزها به یاد مردم بیفتیم و به آن‌ها سر بزنیم و مثل آن روزها صمیمانه پای درد دلشان بنشینیم و ببینیم که چه دل خونی...
۴ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: زری
نویسنده: زری
مشخصات حکومت- قانون
اگر قوانین را تنها وسیله‌ای برای برقراری نظم در جامعه فرض کنیم،حاكمیت قانون به مفهوم برقراری نظم و انضباط اجتماعی خواهد. در این روی‌کرد قانون تنظیم‌کنندۀ روابط حاکمیت و شهروندان...
۳ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: مناف عماری
نویسنده: مناف عماری
تایتانیک
چیستی و سرشت فلسفی قصه‌ی تایتانیک امری فراتر از عاشقانه‌های آن است. جوهره‌ی فلسفی فیلم‌نامه، داستانِ شکستِ پنداره‌ی لگام زدن بر انگاره‌های فردی‌ست ...
۳ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان
آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان
آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و...
۲ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی

گزارش کیهان از اعتراضات گسترده به اعدام های سیاسی در ایران

روزنامه ی کیهان به اعتراض های گسترده ای که در مورد اعدام های سیاسی اخیر در ایران در جریان است، در شماره ی روز چهارشنبه ی خود چنین واکنش نشان داده است

گزارش مستند کیهان از همکاری سران فتنه با تروریست ها

سرویس سیاسی: به دنبال اعدام پنج تروریست، سران فتنه همراه با گروهک تروریستی منافقین و چند گروهک معاند دیگر به حمایت از تروریست ها پرداخته و برخورد با چنین عناصری را محکوم کردند.

روز یکشنبه پنج تروریست به جرم دست داشتن در چند فقره بمب گذاری و اقدامات ضدامنیتی در زندان اوین به دار مجازات آویخته شدند. در پی اعدام این تروریست ها، گروهک منافقین با انتشار اخبار، اطلاعیه و گزارش های مختلف، ضمن تجلیل از آنان، اجرای حکم اعدام را جنایتکارانه خواند.

سایت این گروهک تروریست های معدوم را فعالان سیاسی! خواند و در این باره نوشت: «این اعدام ها در راستای اقداماتی است که رژیم ایران برای مقابله با قیام های مردمی که ایران شاهد آن است، انجام می دهد. این اعدام ها تحولات جنبش مردمی را به سمت سقوط رژیم تسریع می کند. سازمان مجاهدین ]منافقین[ نیرویی است که رهبری قیام را در دست می گیرد و خواسته اش چیزی جز سرنگونی رژیم نیست.»

در همین حال سران داخلی فتنه نیز با جنجال سازی های منافقین همراهی کردند. موسوی با انتشار اطلاعیه ای، اعدام این تروریست ها را محکوم کرد، آنها را مظلوم خواند و به طور تلویحی بر ارتباط معنوی و حتی مکانیکی جنبش مورد ادعایش با عناصر تابلودار معاند نظام مهر تایید زد. موسوی که اغتشاشگران روز عاشورا را هم «مردم خداجو» خوانده بود، در اطلاعیه اخیر خود نوشت: «اعلام اعدام ناگهانی پنج نفر از شهروندان کشور بدون آنکه توضیحات روشن کننده ای از اتهامات و روند دادرسی و محاکمات به مردم داده شود شبیه روند ناعادلانه ای است که در طول ماه های اخیر منجر به صدور احکام شگفت آور برای عده زیادی از زنان و مردان خدمتگزار و شهروندان عزیز کشور ما شده است.»

وی ادامه داد: «وقتی قوه قضائیه از طرفداری مظلومان به سمت طرفداری از صاحبان قدرت و مکنت بلغزد مشکل است که بتوان جلوی داوری مردم را در مورد ظالمانه بودن احکام قضایی گرفت. چگونه است که امروز محاکم قضایی از آمران و عاملان جنایت های کهریزک و کوی دانشگاه و کوی سبحان و روزهای ۲۵ و ٣۰ خرداد و عاشورای حسینی می گذرند و پرونده های فسادهای بزرگ را باز نشده می بندند و به صورت ناگهانی در آستانه ماه خرداد، ماه آگاهی و حق جویی پنج نفر را با حواشی تردید برانگیز به چوبه های دار می سپارند؟ آیا این است آن عدل علوی که به دنبالش بودیم؟»

اطلاعیه موسوی با استقبال گسترده رسانه ها و محافل ضدانقلاب مواجه شد. در برخی از مطالب منتشر شده در این مورد ضمن تجلیل از واکنش موسوی، از منتقدین وی خواسته شده از وی عذرخواهی کنند چراکه او با این بیانیه میزان عناد خود را با جمهوری اسلامی کاملاً آشکار ساخت. سایت بالاترین – به مدیریت منوشه امیر، صهیونیست ایرانی تبار-دراین باره نوشت: «امروز که آقای موسوی-مرد سبزی که با وجود فشارها صحنه را ترک نکرده و پای حرفش ایستاده و با برچسب محارب تاوان می دهد- بیانیه اش را داد هرچند که اگر نمی داد هم بیانیه های قبلی اش گویا بود جا دارد از آقای نیک آهنگ که در کانادا نشسته و در هر فرصتی تیغ حملاتش را متوجه جنبش سبز و راهبرانش میکند و در بی بی سی مصاحبه می کند و روزنامه نگاران سیاسی را «بولتن نویس سیاسی» می نامد، باید پرسید وقت آن نرسیده یک عذرخواهی خشک و خالی بکنند از آقای موسوی و تاوان دهنده های این جنبش مظلوم و سبز؟»

البته بیانیه اخیر موسوی، نخستین نشانه از پیوند جریان فتنه و گروهک نفاق نیست. اطلاعات افشا شده در مورد اغتشاشات پس از انتخابات نشان داد منافقین با برخی از ستادهای تبلیغاتی ارتباط ارگانیک داشته اند و اساساً محورهایی مانند تقلب، جنایت و تجاوز از سوی منافقین به سران داخلی فتنه القا شده بود. اطلاعات موثق روزنامه کیهان حاکی است در برخی موارد خاص مانند ماجرای سعیده پورآقایی، موضوع مستقیماً از سوی قرارگاه اشرف- پایگاه منافقین در عراق- به جریان فتنه انتقال داده شده است.

همچنین اطلاعیه موسوی در حالی منتشر شد که یک روز پیش از آن گروهک موسوم به فدائیان خلق با انتشار نامه ای سرگشاده از موسوی و کروبی خواسته بود نسبت به این اعدام ها واکنش نشان دهند. در بخشی از این نامه آمده است: «اکنون نیز از شما به عنوان چهره های برجسته جنبش سبز انتظار می رود اعدام پنج زندانی سیاسی را محکوم کنید. صرف نظر از اتهاماتی که به این زندانیان وارد کرده اند، این افراد در همان دادگاه هایی به اعدام محکوم شده اند که علیه برخی یاران شما احکام سنگین حبس صادر کرده اند. اینها دادگاه نیستند، بیدادگاهند.»

در همین راستا پنج گروهک معاند نظام با انتشار بیانیه ای مشترک به اعدام این تروریست ها اعتراض کرده و آنها را آزادیخواه خواندند. در بخشی از اطلاعیه مشترک گروهک های دمکرات کردستان ایران، کومله، اتحاد فدائیان خلق، فدائیان خلق ایران و شورای موقت سوسیالیستهای چپ ایران سعی آمده است: «حکومتگران از برآمد جنبش اعتراضی در روز ۲۲خرداد و فریاد مردم در خیابان ها علیه دیکتاتوری به شدت در هراس هستند. آن ها می خواهند با اعدام زندانیان سیاسی، جو ترس و رعب در بین مردم به وجود آورند تا مردم در روز ۲۲ خرداد دست به اعتراض نزنند. اما صدای اعتراض مردم علیه دیکتاتوری با این اقدامات، خاموش نخواهد شد.» این ادعا در حالی است که جرم های این محکومین هیچ ربطی به اغتشاشات پس از انتخابات نداشته و جرم آنها بمب گذاری و اقدامات تروریستی بوده است.

در بخش دیگری از این بیانیه که از سران فتنه خواسته شده است نسبت به این قضیه سکوت نکنند، آمده است؛ «ما از همه هموطنان، فعالین سیاسی اجتماعی و نهادهای مترقی، احزاب و سازمان های چپ و دموکرات و ترقیخواه دعوت می کنیم، تا در همکاری با یکدیگر، با تمام توان به اعدام های حکومت اسلامی اعتراض کرده و توجه رسانه ها، افکارعمومی سازمان های غیردولتی بین المللی و دولت ها در سراسر دنیا را برعلیه اعدام ها جلب کرده و بکوشیم تا از تکرار این فجایع جلوگیری کنیم.»

در همین حال منافقین در برخی شهرهای اروپایی دست به تجمعاتی نیز زدند. جمعیت این تجمعات که با آب و تاب فراوان در برخی سایت های فتنه از جمله جرس و گویانیوز بازتاب داشت، از انگشتان دو دوست هم فراتر نرفت. برای نمونه پرجمعیت ترین عکس از تظاهرات در تورنتو هشت نفر را نشان می دهد که احتمالا برخی از آنها رهگذر هستند.

نکته قابل توجه دیگر در مورد جنجال سازی منافقین خارج نشین و جریان داخلی فتنه، سکوت آنها در مورد پرونده و سوابق تروریست های اعدامی است. فتنه گران منافقانه این تروریست ها را فعالان سیاسی می نامند و به راحتی از کنار جنایت های آنها که منجر به شهادت و مجروح شدن ده ها شهروند بی گناه شده، گذشته اند. این ۵ نفر با نام های فرزاد کمانگر، علی حیدریان، فرهاد وکیلی، شیرین علم هولی و مهدی اسلامیان به جرم بمب گذاری و ارتباط با گروههای تروریستی اعدام شدند.

مهدی اسلامیان عضو گروهک تروریستی تندر هیچ ارتباطی به ماجرای انتخابات نداشته و بنابر گزارش دادستانی انقلاب، «یکی از عوامل انفجار بمب در حسینیه شهدای شیراز» بوده است. پیش از این دو نفر به نام های روزبه یحیی زاده و علی اصغر پشته به اتهام انفجار در حسینیه شهدای شیراز اعدام شده بودند.

فرزاد کمانگر فردی است که در سال ٨۵ از منزل وی تعداد قابل توجهی بمب ساعتی و اسلحه پیدا می کنند. بعد از دستگیری فرزاد کمانگر، فرهاد وکیلی در شهر سنندج دستگیر می شود و «در منزل وی ماهواره و یک برگه که محتویات آن به صورت رمز بوده کشف می شود.»

بعدها مشخص می شود که این دو در انفجار دو بمب در ساختمان های فرمانداری و اداره بازرگانی کرمانشاه در اردیبهشت سال ۱٣٨۵ نقش داشته اند.

علی حیدریان نیز به اتهام همکاری با فرزاد کمانگر و ارتباط با پژاک در تهران دستگیر شده بود.

بنابر اطلاعیه دادسرای انقلاب، شیرین علم هولی آتشگاه نیز در خرداد سال ۱٣٨۷ پس از کار گذاشتن یک بمب زیرخودرویی در پارکینگ قرارگاه سپاه در غرب تهران و انفجار آن دستگیر شده است. وی نیز اعتراف می کند که عضو گروهک پژاک بوده است.

گفتنی است نهادهای مسئول اسناد اقدامات تروریستی این افراد را در اختیار صدا و سیما گذاشته اند و به زودی مستندی دراین باره پخش خواهد شد.

تاریخ انتشار : ۲۲ اردیبهشت, ۱۳۸۹ ۱۰:۴۳ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان

آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و عمل شما هستند و با دقت و پیگیری، بر مواضع تان نظارت دارند.

مطالعه »
یادداشت

حکم اعدام فعال کارگری، شریفه محمدی نمادی است از سرکوب جنبش صنفی نیرو های کار ایران!

میزان توانایی کارگران برای برگزاری اقدامات مشترک، از جمله اعتصابات و عدم شرکت در امر تولید، مرتبط است با میزان دسترسی آنها به تشکل های صنفی مستقل و امکان ایجاد تشکل های جدید در مراکز کار. ولی در جمهوری اسلامی نه تنها حقوق پایه ای کارگران برای سازمان دهی و داشتن تشکل های مستقل رعایت نمیشود، بلکه فعالان کارگری، از جمله شریفه محمدی، مرتبا سرکوب و محکوم به حبس های طولانی مدت، ضربات شلاق و حتی اعدام میشوند.

مطالعه »
بیانیه ها

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
مطالب ویژه
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جستاری از شرایط کنونی ایران زیر نام: “گوی” و “میدان”

اختلافات درون‌ حکومت و موضع و اهداف رهبری در انتخابات

چرایی پروژه‌ی میرباقری‌هراسی!

نامه‌ای به اپوزیسیون، جهت یادآوری وظایف فراموش شده!

مشخصات حکومت- قانون

تایتانیک