سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱ شهریور, ۱۴۰۵ ۲۳:۲۱

یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۱

آزادی موقت تعدادی از زندانیان سیاسی مبارک باد! برای آزادی همه زندانیان سیاسی مبارزه کنیم!

حزب چپ ایران (فدائیان خلق) ضمن تبریک به زندانیان سیاسی آزاد شده و با ارج گذاری به ایستادگی انان در زیر فشار و شکنجه، تداوم سرکوب و نگهداری زندانیان سیاسی را در زندان های بی شمار جمهوری اسلامی محکوم می کند. حکومت با تعیین وثیقه های سنگین و تداوم فشار، شمشیر را بالای سر زندانیان سیاسی آزاد شده آماده نگهداشته تا در موقع مناسب باز انرا بر گردن انان فرود آورد. ما از احزاب سیاسی، انجمن ها و نهادهای دموکراتیک و فعالان حقوق بشر تقاضا داریم که صدای اعتراض خود را علیه تداوم سرکوب و برای آزادی بدون قید و شرط همه زندانیان سیاسی پر طنین کنند.

Getting your Trinity Audio player ready...

امروز اسماعیل بخشی و در چهارم آبان ماه مرضیه امیری، عاطفه رنگریز، سپیده قلیان، ساناز الهیاری، امیر امیرقلی، امیرحسین محمدی فرد، با قید وثیقه های سنگین به طور موقت از زندان آزاد شدند. آزادی این زندانیان که بدون هیچ دلیلی بازداشت و تحت فشار قرار گرفته بودند، مایه شادمانی همه کسانی است که حرمت انسان را پاس می دارند و با پایبندی به این اصل، علیه استبداد و برای آزادی و عدالت می رزمند.

آزادی زندانیان حاصل مبارزه همه فعالان حقوق مدنی، انجمن های دموکراتیک، احزاب سیاسی ترقی خواه و فعالان حقوق بشر و در پیشاپیش همه انان نتیجه ایستادگی دلیرانه خود زندانیان سیاسی نیز بوده است. اکنون تعداد زیادی از فعالان سیاسی و مدنی هنوز در زندان های جمهوری اسلامی در برابر اجحافات رژیم مقاومت تحسین برانگیزی می کنند. احزاب و فعالان سیاسی و تشکل های دموکراتیک، زندانیانی که هنوز در بند حکومت اسلامی گرفتارند را، فراموش نخواهند کرد.

جمهوری اسلامی چهل سال است که کوشیده است هر صدای دادخواهانه ای را با خشن ترین شکل سرکوب و شهروندان کشور را به بهانه های واهی، بازداشت، زندانی و در مواردی آنها را به جوخه مرگ بسپارد. سرکوب در جمهوری اسلامی عمدتا برای ارعاب جامعه و به دلیل ضعف حکومت در دستور قرار می گیرد و به مناسبت های مختلف به خصوص در زیر فشار مبارزه مردم و افکار عمومی جهانی، حکومت تعدادی از انان را آزاد می کند. زندانیانی که آزاد شده اند حتی در چارچوب قوانین خود جمهوری اسلامی نیز جرمی نداشته اند.

حزب چپ ایران (فدائیان خلق) ضمن تبریک به زندانیان سیاسی آزاد شده و با ارج گذاری به ایستادگی انان در زیر فشار و شکنجه، تداوم سرکوب و نگهداری زندانیان سیاسی را در زندان های بی شمار جمهوری اسلامی محکوم می کند. حکومت با تعیین وثیقه های سنگین و تداوم فشار، شمشیر را بالای سر زندانیان سیاسی آزاد شده آماده نگهداشته تا در موقع مناسب باز انرا بر گردن انان فرود آورد. ما از احزاب سیاسی، انجمن ها و نهادهای دموکراتیک و فعالان حقوق بشر تقاضا داریم که صدای اعتراض خود را علیه تداوم سرکوب و برای آزادی بدون قید و شرط همه زندانیان سیاسی پر طنین کنند.

 حزب چپ ایران(فدائیان خلق)

هشتم ابانماه ۱۳۹ꓥ برابر با ۳۰ اکتبر ۲۰۱۹

تاریخ انتشار : ۱۱ آبان, ۱۳۹۸ ۲:۲۷ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

حقوق بشر گزینشی نیست؛ از مردم خودتان شروع کنید

شهناز قراگزلو: قوه قضائیه جمهوری اسلامی نمی‌تواند از یک سو خود را مدافع حقوق بشر معرفی کند و از سوی دیگر، در داخل کشور حقوق بنیادین شهروندان را نادیده بگیرد. اگر دفاع از حقوق بشر یک وظیفه انسانی و اخلاقی است، همان‌گونه که سخنگوی قوه قضائیه درباره مستندسازی جنایات میناب می‌گوید، این وظیفه پیش از هر چیز باید در برابر حقوق شهروندان ایران نیز به رسمیت شناخته شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

معاون نخست وزیرایتالیا، همچنان مانع بازگشت پناهندگان به این کشور می‌شود

دیپلمات‌های سابق فرانسوی و بریتانیایی خواستار موضع سختگیرانه‌تری در قبال اسرائیل شدند

شرکت‌های آمریکایی در اختلاف تجاری با کانادا زنگ خطر را به صدا درآوردند

بیانیه سازمان پزشکان و پیراپزشکان جبهه ملی ایران به مناسبت روز پزشک

کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ علیه دولت ملی مصدق و قانون اساسی مشروطه بود