سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۰۳:۵۵

جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۳:۵۵

آزمایش موشکی و تست ترامپ

خبر از آزمایش یک موشک بالیستیکی توسط ایران می رسد. موشکی کە ظاهرا در هوا منفجر شد و نتوانست بە هدف خود اصابت کند. یک آزمایش ناموفق!

اما چرا جمهوری اسلامی در شرایط کنونی دست بە این اقدام زد؟

در جواب باید گفت کە برنامەهای نظامی ایران کە اساسا توسط سپاە و بیت رهبری ادارە و بە پیش بردە می شوند، در تمامی این سالها علیرغم شرایط متفاوت کمابیش ادامە داشتە اند و هیچ گاە متوقف نشدەاند.

خبر از آزمایش یک موشک بالیستیکی توسط ایران می رسد. موشکی کە ظاهرا در هوا منفجر شد و نتوانست بە هدف خود اصابت کند. یک آزمایش ناموفق!

اما چرا جمهوری اسلامی در شرایط کنونی دست بە این اقدام زد؟

در جواب باید گفت کە برنامەهای نظامی ایران کە اساسا توسط سپاە و بیت رهبری ادارە و بە پیش بردە می شوند، در تمامی این سالها علیرغم شرایط متفاوت کمابیش ادامە داشتە اند و هیچ گاە متوقف نشدەاند.

ولی آزمایش این بار درست در اولین هفتەهای شروع ریاست جمهوری ترامپ انجام می شود. ترامپی کە بشدت درگیر بحران داخلی در جامعە خود است، و اخیرا با سران عربستان هم حول مسئلە ایران تماس تلفنی داشتە است.

ظاهرا دوبارە جمهوری اسلامی می خواهد با نمایش قاطع قدرت خود بە پیشواز شرایط جدید برود. این کە بحران داخلی آمریکا فرصتی است و این ایران است کە قدر قدرت منطقە است و نە عربستان کە در بازی سوریە بنوعی باختە است و در یمن در شرایط دشوار.

نیز این تست واکنش طرف آمریکائی بود، کە ظاهرا در این تست، باز وضعیت با توجە بە واکنش احتیاط آمیز آمریکا، نتیجە بە نفع ایران بودەاست اگرچە موشک در هوا منفجر شدەاست! ظاهرا وضع ترامپ اسف بارتر از آن است کە تصور می شود.

واقعیت این است کە جمهوری اسلامی علیرغم بازکردن دروازە سیاسی در تعامل با غرب، هیچ گاە از نمایش بازو و توان نظامی خود عقب نکشیدە است. آنان در دو زمین بازی می کنند و این استراتژی آنهاست در مقابل سیاست ‘شلاق و شیرینی’ غرب. تقابلی مشابە.

اما توان ادامە این بازی تا کجاست؟ آیا آنان متوجە توان اتمی طرفهای مقابل خود هستند؟

تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن, ۱۳۹۵ ۱۱:۳۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

دربارهٔ ویرانی؛ با هاینریش بل

شهناز قراگزلو: در میانهٔ هر جنگی، چیزی خطرناک‌تر از خودِ انفجارها وجود دارد: عادت‌کردن به ویرانی. بل در این رمان ما را وادار می‌کند مقابل خرابه بایستیم؛ نه برای ستایش ویرانی، بلکه برای فهمیدن آن. زیرا ویرانی فقط دیوار و سقف را فرو نمی‌ریزد؛ حافظهٔ جمعی را می‌خراشد، اعتماد را سست می‌کند، رشته‌های رابطه را از هم می‌گسلد، ذهن را بی‌قرار می‌سازد و انسان را تا مرز بی‌پناهی مطلق پیش می‌برد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

حذف نسل جوان؛ سرمایه‌هایی که به دار آویخته می‌شوند

پرونده‌سازی در زندان؛ وریشه مرادی به حبس محکوم شد

گزارش مجموعه اطلاعاتی آمریکا می‌گوید ایران می‌تواند ماه‌ها از محاصره هرمزِ ترامپ جان سالم به در ببرد!

سلام! تو زنده‌ای یا مرده؟

رؤیای دموکراسی، واقعیت بحران

صحبتی با افکار عمومی جهان، به‌ویژه مردم آمریکا