سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۶:۳۹

جمعه ۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۹

آمران و سازمان دهندگان حمله را معرفی و محاکمه کنید!

مهاجمين به سفارت عربستان در شهرک محلاتی توسط مقاومت بسیج سازماندهی شده بودند
حسن روحانی حمله را به نيروهای "خودسر" نسبت داده است. نيروهای "خودسر" همان نيروهای راست افراطی و بسيج اند که در بسياری از مراکز قدرت نفوذ دارند. "خودسر"ها نيروی واکنش سريع و چماق خامنه ای اند، از بطن جمهوری اسلامی برخاسته اند و توسط سازمان بسيج و سپاه حمايت و سازماندهی می شوند. سکوت خامنه ای به اين معنی است که نمی خواهد اين نيرو را تضعيف کند و يا کنار بگذارد.

Getting your Trinity Audio player ready...

اتحادیه عرب در نشست فوق العاده خود در روز یکشنبه ۱۰ ژانویه، بیانیه  تندی علیه ایران صادر کرد. همه کشورهای عضو اتحادیه به جز لبنان به آن رای دادند. متحد نزدیک جمهوری اسلامی یعنی دولت عراق هم به آن رای داد. دبیر کل اتحادیه عرب در این نشست ایران را به انجام “اقدامات تحریک آمیز” متهم کرد. شش کشور شورای همکاری خلیج فارس هم یک روز قبل از آن در جریان نشست اضطراری در ریاض، “دخالت ایران در امورداخلی عربستان و منطقه را محکوم کردند”.

به آتش کشیدن سفارت و کنسولگری عربستان، به منافع ملی کشور ضربه جدی زد، دولت سعودی را که به خاطر اعدام ۴۷ تن با اعتراض جهانی روبرو بود، از زیر ضرب خارج ساخت، کشور را در معرض اعتراض جهانی قرار داد و به اعتبار ایران در بین دولت ها و افکار عمومی جهان لطمه زد. این اقدام نابخردانه، به دولت عربستان بهانه داد که بیشترین بهره را از آن ببرد و تعداد قابل توجهی از کشورهای عربی را به قطع رابطه و یا کاهش سطح روابط با ایران متقاعد سازد. اکنون صف کشورهای منطقه که در مقابل کشور ما قرار گرفته اند، درازتر شده است.

با این وجود، رژیم ایران به دستگیری عده ای از عاملین و برکناری معاون امنیتی استاندار تهران اکتفا کرده است. تاکنون آمران و ارگان های سازمانگر این اقدام معرفی نشده اند. مهمتر از همه سکوت رهبر جمهوری اسلامی  است. او بعد از این اقدام فضاحت بار، سه بار سخنرانی کرده ولی از کنار موضوع به این مهمی گذشته است.

این پنجمین حمله به سفارتخانه های کشورهای دیگر در دوره حیات جمهوری اسلامی است. قبل از این مورد،  حمله به سفارت انگلیس بود که به قطع مناسبات دو کشور انجامید. در آنزمان هم حمله به سفارت به “نیروهای خودسر” نسبت داده شد. در حالی که تصمیم حمله به سفارتخانه ها در جمهوری اسلامی نه توسط “نیروهای خودسر”، بلکه توسط برخی مراکز قدرت اتخاذ می شود. برای آن ها، مبنا منافع ملی نیست، بلکه منافع گروهی است.  

دستگیری عاملین به آتش کشیدن سفارت عربستان، به سریال حمله به سفارتخانه پایان نخواهد داد. باید آمران و سازمانگران حمله به پای میز محاکمه کشیده شوند. باید مشخص شود که چه ارگانی پشت حمله به سفارتخانه ها است. نیروهای مهاجم به سفارت عربستان از شهرک محلاتی در تهران به محل سفارت عربستان اعزام شده‌ و توسط ناحیه مقاومت بسیج این شهرک برای این حمله سازماندهی شده بودند. شهرک محلاتی، منطقه‌ای مسکونی در بلوار ارتش تهران است که خانواده‌های فرماندهان ارشد نظامی سپاه و خانواده برخی از جانباختگان جنگ هشت ساله در آن زندگی می‌کنند و عبور و مرور در آن تحت کنترل شدید قرار دارد. خانه داماد سیدحسن نصرالله، پدر و خواهر احمدی‌نژاد و بیش از ۲۶۰۰ سردار سپاه و سردار قاسم سلیمانی در این شهرک قرار دارند. اغلب مهاجمینی که در این شهرک سازماندهی شده بودند، سلاح‌های مخصوص “پرتاب نارنجک‌های آتش زا و دودزا” در اختیار داشتند که با یکی از این نارنجک‌ها ساختمان محل سفارت عربستان به آتش کشیده شده است. این امر نقش فرماندهان سپاه در حمله به سفارت را مشخص می کند.

حسن روحانی حمله را به نیروهای “خودسر” نسبت داده است. نیروهای “خودسر” همان نیروهای راست افراطی و بسیج اند که در بسیاری از مراکز قدرت نفوذ دارند. “خودسر”ها نیروی واکنش سریع و چماق خامنه ای اند، از بطن جمهوری اسلامی برخاسته اند و توسط سازمان بسیج و سپاه حمایت و سازماندهی می شوند. سکوت خامنه ای به این معنی است که نمی خواهد این نیرو را تضعیف کند و یا کنار بگذارد. بین ولی فقیه و راست افراطی پیوند نزدیک وجود دارد. 

به آتش کشیدن سفارت عربستان، اقدام علیه صلح منطقه و منافع ملی است. تا زمانی که نیروهای افراطی یکه تاز میدان بوده و خامنه ای و سپاه از آن ها حمایت کنند، حمله به سفارتخانه ها و بحران آفرینی ها ادامه خواهد یافت. این نیرو به کشور ما خسارت فراوانی زده است. اگر روحانی قصد مبارزه با نیروهای به اصطلاح خودسر را دارد برای او این فرصت فراهم آمده است که موضوع را با مردم در میان بگذارد، عملکرد به شدت مخرب راست افراطی و نقش آن در ایجاد مانع برای حل پروژه هسته ای را بازگو کند و خامنه ای را برای طرد این نیرو از دستگاه حکومت تحت فشار بگذارد. اولین گام، نه صرفأ بازداشت عاملان، بلکه معرفی آمران و سازمان  دهندگان به آتش کشیدن سفارت عربستان است. دومین گام، دستگیری و محاکمه آن ها است. لازم است نقش بسیج، سپاه و سازمان اطلاعات سپاه در بحران آفرینی ها، سازماندهی حمله به سفارتخانه ها، سخنرانی ها و تجمعات آشکار گردد، آن عده از فرماندهان که مستقیمأ در حملات نقش دارند، به دادگاه کشیده شوند.

باید راست افراطی را مهار و طرد کرد، دست سپاه را از سیاست و به نحو عاجلی از سیاست منطقه ای قطع نمود و تدوین و پیشبرد سیاست منطقه ای را به دست کسانی سپرد که برای کاهش تنش و تامین صلح در منطقه تلاش کنند. امروز کاهش تنش در منطقه و گفتگو و مذاکره بین دو کشور ایران و عربستان به امر ضرور تبدیل شده است.

 

هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

۲۳ دیماه ۱۳۹۴ (۱۳ ژانویه ۲۰۱۶)

 

 

تاریخ انتشار : ۲۴ دی, ۱۳۹۴ ۸:۵۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

بحران نظامی تنگه هرمز، خطر گسترش آن، آینده‌ای مبهم و غیرقابل مهار برای ایران، منطقه و اقتصاد جهانی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از همه جریان‌های سیاسی آزادی‌خواه، دموکراسی‌خواه، ملی و توسعه‌گرا که دغدغه عزت، امنیت و آینده ایران را دارند، می‌خواهد با اقدامی هماهنگ و فراگیر، پیام روشن مردم و نیروهای صلح‌طلب ایران را به افکار عمومی جهان، نهادهای مدنی، نهادهای بین‌المللی و دولت‌های درگیر در این بحران برسانند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تداوم کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» با پیوستن زندان نیشابور در هفته صدوسی‌ام در ۵۹ زندان

دوقطبی های کاذب؛ هنگامی که وطن‌دوستی به ابزار توجیه جنگ‌طلبی بدل می‌شود

نامه پخشان عزیزی از زندان اوین؛ «من آنی‌ام که برای زندگی می‌میرم، نه آنکه برای مرگ زندگی کنم»

حزب اتحاد ملت در بیانیه‎ای تاکید کرد: صیانت از تفاهم‌نامه، حفاظت از صلح، ادامه دفاع از ایران

وظیفه انسانی ما در برابر درماندگی و رنج دیگران چیست؟

بیانیه مجامع اسلامی ایرانیان در سالگرد، سی تیر ۱۳۳۱؛ فریاد ملت برای حق حاکمیت و استقلال ایران