پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۸

پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۸

در دور دوم انتخابات، با رای " نه" به جلیلی شرکت می‌کنیم!
اگر در دور اول "نه" به شرکت در انتخابات، شاکله نظام ونظارت استصوابی را هدف قرار داد و در همه ارکان نظام و در دل و جان مردم تاثیر خود...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده:  گروه خرداد هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
نویسنده:  گروه خرداد هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به جلیلی!
در دور دوم انتخابات، دو نامزدی که در برابر هم قرار می‌گیرند، هر چند در وفاداری به نظام جمهوری اسلامی و ولی فقیه مشترک‌اند، اما به لحاظ اهداف، گرایشات، تعلق...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: حزب دمکراتیک مردم ایران
نویسنده: حزب دمکراتیک مردم ایران
چرا به پزشکیان رأی می دهم!
در ارتباط با چرایی عدم استقبال توده‌ها در مشارکت انتخاباتی دلایل متعددی را می‌توان شمرد ولی بدون شک تمامیت‌طلبی، اقتدارگرایی و قشریت دخیل در هستۀ مرکزی قدرت سیاسی نقش مهمی...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: محمود کرد
نویسنده: محمود کرد
باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!
عدم شرکت در این دوره می‌تواند تاکید مجددی باشد بر یک اقدام ثابت شده. اما اگر بپذیریم که چینش و مهندسی این‌چنینی انتخابات با همهٔ اهدافی که به دنبال داشته...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سهراب ایران
نویسنده: سهراب ایران
ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!
تا نظام جمهوری اسلامی پابرجا است وضع را نمی‌شود از این بهتر کرد اما می‌شود بسا بدتر کرد. براندازی نه فعلا ممکن است نه فعلا مطلوب. آیا انتخاب میان بد...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ياسر ميردامادی
نویسنده: ياسر ميردامادی
اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا
هستهٔ سخت قدرت، بر اساس منافع خود و بر پایهٔ یک خطای محاسباتی رضایت داده است که انتخابات را حداقل نیمه‌رقابتی کند. جامعه زخم‌های عمیقی از سیاست‌های حاکمیت بر روح...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سياوش - ايران
نویسنده: سياوش - ايران
دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»
«ث ژ ت» هرگز خود را در پناهگاه مخفی نکرده است و همواره حتی به قیمت تحمل ضربات شدید مواضع شجاعانه‌ای که لازم بوده را اتخاذ کرده است؛ به عنوان...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی

احمدی نژاد، لاریجانی، خامنه ای

احمدی نژاد: دولت فعلی در حالی داوطلبانه مصمم به اجرای این كار بزرگ و پذیرش مسئولیت آن شده است كه ... لاریجانی: اشكال عدم اجرای قانون در پیشنهاد همه پرسی است كه به هیچ وجه مناسب منزلت نظام اسلامی نیست... خامنه ای: دولت ... در وسط میدان کارهای اجرایی است و همه باید ... با کمک به دولت، تسهیلات اجرا را فراهم کنند... 

از احمدی نژاد به لاریجانی

محمود احمدینژاد در نامهای به علی لاریجانی در ارتباط با اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها تاکید کرد: “مصوبه مجلس محترم بسیار پیچیده بوده و دارای اشکالات اساسی و موانع متعددی است که هم اجرا را بسیار سخت کرده و امکان تدبیر امور و مهار تبعات منفی را از مدیران سلب کرده و هم مشکلات فراوان برای مردم اعم از تولیدکننده و مصرفکننده ایجاد مینماید و صدمات جبرانناپذیری به اقتصاد کشور وارد میکند.”

متن این نامه بدین شرح است:

جناب آقای دکتر لاریجانی

رییس محترم مجلس شورای اسلامی

مجددا نوروز و آغاز سال جدید را به شما و نمایندگان محترم تبریک و تهنیت میگویم.

میدانید که طرح هدفمند کردن یارانهها گستردهترین و البته سنگینترین اقدام اقتصادی است که اجرای موفق آن مستلزم هماهنگی، همراهی و همکاری کلیه قوا، نهادها و دستگاهها و مردم عزیز و بخشهای گوناگون اقتصادی کشور است.

دولت فعلی در حالی داوطلبانه مصمم به اجرای این کار بزرگ و پذیرش مسئولیت آن شده است که دولتهای قبل از نهم با اختیارات کامل و نزدیک به مطلق از آنجام آن خودداری نمودند. اجرای این طرح نیازمند ثبات در تصمیمگیری و اعمال مدیریت و تدابیر مدیریتی است و این همکاری و همراهی نمایندگان محترم مجلس را میطلبد.

مصوبه مجلس محترم بسیار پیچیده بوده و دارای اشکالات اساسی و موانع متعددی است که هم اجرا را بسیار سخت کرده و امکان تدبیر امور و مهار تبعات منفی را از مدیران سلب کرده و هم مشکلات فراوان برای مردم اعم از تولیدکننده و مصرفکننده ایجاد مینماید و صدمات جبرانناپذیری به اقتصاد کشور وارد میکند.

باید این اطمینان ایجاد شود که در صورت ایجاد احتمالی هرگونه نوسانی که بروز آن در اجرای اینگونه طرحها طبیعی است، تصمیمات موضعی و موردی مجلس محترم منجر به ظهور مشکلات جدیدی در روند اجرای آن نگردد و کشور با چالش مواجه نشود.

انتظار دارد مجلس محترم به گونهای اقدام فرماید که شرایط حداقلی برای اجرای این طرح خطیر و بزرگ فراهم گردد. اطمینان دارم در صورت همراهی مجلس محترم انجام این اصلاحات بزرگ موجب افتخار جمهوری اسلامی و مجلس و دولت و زمینهساز شکوفایی اقتصادی و تحقق عدالت اجتماعی خواهد شد.

قبلا از همکاری نمایندگان محترم سپاسگزارم.

محمود احمدینژاد

از لاریجانی به احمدی نژاد

رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به نامه رییسجمهور خواستار پیشبینی نرخ تورم و رشد اقتصادی در هر دو سناریوی ۲۰ و ۴۰ هزار میلیارد تومانی درآمد ناشی از هدفمندی یارانهها از سوی دولت شد و در عین حال تاکید کرد: “بنای تصمیمگیری مجلس مصالح ملت است”

متن نامه لاریجانی در پاسخ به نامه احمدینژاد بدین شرح است:

با سلام

ضمن تشکر از ارسال نامه شماره ۴۷۶۴ مورخ ۱۵/۱/۸۹ و تبریک سال جدید به جناب عالی و اعضای محترم هیات دولت، به استحضار میرساند:

۱- همانگونه که متذکر شدید طرح هدفمندکردن یارانهها از اقدامات سنگین و حساس در کشور میباشد که هماهنگی همه قوا را نیازمند است و چنانچه با دقت و واقعبینی و تدبیر محقق شود اصلاحات زیادی را در کشور باعث میگردد و بیدقتی در اجرا، مشکلات بیشتری بر سر راه مردم قرار میدهد و دقت و وقتگذاری وسیع کمیسیون و نمایندگان مجلس در این باب، به دلیل اهمیت موضوع بوده است که در راه خدمات رسانی به ملت مشکلی پدید نیاید و از ایجاد تورم افسارگسیخته و هجوم واردات جلوگیری شود.

۲- کمیسیون ویژه این طرح حدود یک سال با حضور کارشناسان دولتی و متخصصان دانشگاهی و نمایندگان بخش خصوصی، بررسی جامعی نمود و در این مسیر تلاش نمود با واقعبینی زمینههای تحقق آن را توسط دولت فراهم نماید و انعطاف کافی برای نوسانات احتمالی برای کارگزاران دولت در نظر گرفت. به همین جهت با پیشنهاد دولت به قیمتگذاری حاملهای انرژی ورود پیدا نکرد در حالیکه مطلعید مطابق برنامه چهارم این کار یعنی قیمتگذاری حاملهای انرژی صرفا با پیشنهاد دولت و تصویب مجلس ممکن است، اما اختیار آن را به دولت سپرد و با پیشنهاد دولت در تاسیس سازمانی که این امور را سامان دهد در عین مخالفت برنامه با ایجاد تشکیلات جدید، موافقت گردید و برای انعطاف کافی دولت فراگیری طرح را اختصاص به دهکهای خاصی ننموده بلکه به همه مردم تسری داد تا با توجه به درآمدهای آنان، دولت خود تدبیر نماید.

کار اصلی مجلس مربوط به دوره اجرای طرح بود که آن را با شیب مناسب پنج ساله در نظر گرفت که از تورم شدید و زمینه واردات گسترده جلوگیری کند، یعنی در سال اول حداکثر بین ده تا بیست هزار میلیارد تومان درآمد، از بالا بردن قیمت حاملهای انرژی حاصل گردد و در سالهای بعد، با پیشنهاد دولت و تصویب مجلس بر حسب شرایط تصمیم گیری شود و در این جهت بین نمایندگان مجلس و دولت وحدت نظر وجود داشت. مشکل پس از تصویب قانون هدفمندکردن یارانهها و هنگام ارایه بودجه سال ۸۹ ظهور یافت که درلایحه بودجه به خلاف متن قانون مذکور یکباره به جای رقم حداکثر بیست هزار میلیارد تومان، رقم چهل هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شد که خلاف قانون مصوب بود. کار دیگر مجلس تخصیص منابع کافی جهت تامین اجتماعی و گروههای آسیب پذیر کشور و هم چنین اختصاص منابع لازم جهت بهبود تولیدات کشاورزی و صنعت بود که باز نحوه اجرای آن را در حیطه تصمیمات دولت قرار داد. لذا ملاحظه میفرمایید که در این زمینه همکاری مجلس صمیمانه و آگاهانه صورت پذیرفت.

۳- در عین حال پس از نگرانی حضرت عالی در هنگام تصویب بودجه، مجددا فرصت کافی در مجلس فراهم گردید که جناب عالی و دوستان دولت نظرات خود را مطرح نمایند و چنانچه استدلالهای جدیدی وجود دارد شنیده شود، اما همانگونه که مستحضرید دلایل قوی دیگری وجود داشت که باز مجلس مصلحت ندانست که شوک یکباره به زندگی اقتصادی مردم وارد شود. استدلال محوری حضرت عالی این بود که تغییرات در قیمتها باید به نحوی باشد که تغییر در رفتار مصرفی را باعث شود و با تعبیری مثلا ۲۰ درصد تغییر در قیمتها چنین نتیجهای را شاهد نخواهیم بود. این منطق درستی است اما مستحضرید که رقم بیست هزار میلیارد تومانی که مجلس برای تغییر قیمتهای حاملهای انرژی در نظر گرفت به هیچ وجه تغییرات ۲۰ درصدی قیمتها نیست. بحث چند برابر شدن قیمتهاست که طبعا آثار تغییر رفتار مصرفی را در بر خواهد داشت، لکن مجلس با جهش زیاد و یکباره قیمتها در سناریو چهل هزار میلیارد تومان که میتواند فشار زیادی به مردم وارد کند، موافق نبود.

۴- اشکال دیگر عدم اجرای قانون در پیشنهاد همه پرسی با تکیه بر این سخن که وقتی ما نتوانستیم با منطق و استدلال به مجلس بفهمانیم ایجاد شد که در آستانه سال جدید مطرح گردید که طبعا به هیچ وجه مناسب منزلت نظام اسلامی نیست که پس از تصویب قانون با چنین بیانی، مجریان عدم اجرای آن را مطرح کنند، تاثیرات سوء این امور در رفتار اجتماعی در درازمدت بیشتر از یارانههای سرگردان در کشور است و مهمتر بحث همهپرسی است که مستحضرید این موضوع در قانون اساسی جزء اعمال قوه مقننه میباشد و باز ورود به این مقوله به مصلحت کشور نبود.

البته با سخنان راهگشای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای دامت برکاته مبنی بر اجرای قانون و همکاری قوای مختلف با دولت در جهت تحقق این طرح، صراط مستقیم روشن گردید.

لازم به ذکر است همانگونه که جنابعالی هم در نامه خویش متذکر شدید هماهنگی، همراهی و همکاری کلیه قوا در این موضوع ضرورت دارد و طبعا بار معنایی این واژهها “هماهنگی، همراهی و همکاری” مستلزم درک یکدیگر و تفاهم در یک کار جمعی است که با استدلال و رعایت منطق دو طرف ممکن میگردد.

۵- علیایحال بنابر توصیه رهبر معظم انقلاب درجهت همکاری قوا با یکدیگر، مجلس آمادگی دارد در این زمینه در آغاز سال جدید نظرات کارشناسی دولت را مجددا بررسی کند و به خاطر اینکه این مسیر مجددا در بحثهای غیرمستند غوطهور نشود خواهشمند است دولت محترم روشن نمایند پیشبینی تورم که شامل تورم انتظاری هم هست از دو سناریوی چهل هزار میلیارد تومان و بیست هزار میلیارد تومان چقدر است؟ و نرخ رشد اقتصادی کشور در سال ۸۹ با هر کدام از این سناریوها چقدر میشود؟ و مدل پیشنهادی دولت از نظر قیمت حاملهای انرژی در هر کدام از این سناریوها چیست؟ تا آسانتر مسیر تفاهم فراهم گردد.

مطمئن باشید، مجلس شورای اسلامی صمیمانه و خالصانه در این جهت حرکت نموده و مینماید و مبنای تصمیمگیری مجلس مصالح ملت است و چیزی که مجلس مطالبه میکند اجرای قانون در هر بعدی میباشد، اما راه برای بررسی کارشناسی مشترک دولت و مجلس هم فراهم است، و بعد از رویت نامه حضرتعالی توسط آقای میرتاجالدینی معاون محترم حقوقی به آقای باهنر نایب رییس محترم مجلس ماموریت داده شد تا با نمایندگان دولت و دوستان مجلس جلسات بررسی نظرات دولت را تشکیل دهند تا چنانچه راه حل منطقی دیگری قابل حصول است، مدنظر قرار گیرد.

از خداوند متعال توفیق حضرتعالی و همکاران عزیز در دولت را خواستارم.»

از خامنه ای

رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد از ظهر امروز در دیدار اعضای هیأت دولت، هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی و رؤسای کمیسیونهای مجلس، مسئولان عالی قضایی، دبیر شورای نگهبان و اعضای حقوقدان آن شورا با تأکید بر لزوم حفظ وحدت و یکپارچگی مسئولان در حرکت رو به جلوی کشور، خاطرنشان کردند: مسئولان باید با شناخت و بکارگیری صحیح ظرفیتهای مادی و معنوی بسیار فراوان و بینظیر کشور در بخشهای مختلف و همت و کار مضاعف، برای رسیدن به اهداف سند چشم انداز بیست ساله و حتی فراتر از آن، تمام توان خود را به کار گیرند.

به گزارش ایلنا، حضرت آیتالله خامنهای با تبریک مجدد سال نو و اظهار امیدواری برای در پیش بودن سالی مبارک تأکید کردند: مبارک بودن سال جدید منوط به این است که مسئولان با تلاش هدفمند و پرانگیزه و قانع نشدن به هیچ حدی از کار و تلاش، زمینه ساز نزول برکات الهی بر مردم خوب و مؤمن ایران باشند.

رهبر انقلاب اسلامی ظرفیتها و استعدادهای موجود در کشور را همچون معادن استخراج نشده و یا نیمه استخراج شده دانستند و افزودند: ظرفیتهای کشور در زمینههای اقتصادی بسیار بالا و در زمینههای علمی نیز ظرفیتها، حیرتآور است.

حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به ظرفیتهای بخشهای فرهنگی و استعدادهای جوشان و فراوان در کشور خاطرنشان کردند: در عرصههای فنآوری هم ظرفیتهای کشور بسیار عظیم و غیرقابل تصور و زمینه کارهای بزرگ فراهم است.

ایشان با تأکید بر این که در شناخت ظرفیتها و بکارگیری آنها باید به سمت قله حرکت کرد و به هیچ حد متوسطی قانع نبود، افزودند: اگر همت خود را برای استفاده از این ظرفیتها بهکار نگیریم، کوتاهی کردهایم و این کوتاهی، ظلم به همه است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر این که خدمت به مردم، و حضور در زمان نیاز به حضور، کارهای خدایی هستند، افزودند: ممدوح شدن برخی افراد و یاران پیامبر (ص) در صدر اسلام فقط به دلیل نماز و دعا و عبادت زیاد نیست بلکه به دلیل موضعگیریهای صحیح سیاسی و تلاش و جهاد آنها است، همان گونه که مذمت مذمومان صدر اسلام هم فقط بهدلیل انجام گناه و محرمات نیست بلکه به دلیل عدم حضور در زمان نیاز به حضور است.

حضرت آیت الله خامنهای حفظ یکپارچگی مسئولان در حرکت رو به جلو کشور را بسیار مهم ارزیابی و خاطرنشان کردند: منظور از یکپارچگی مسئولان، چشم پوشی از اختلاف سلیقهها و نظرها نیست زیرا اختلاف سلیقهها و بحثهای علمی و کارشناسی موجب پیشرفت کارها خواهد شد، ولی این اختلاف دیدگاهها نباید باعث توقف حرکت کشور و یا جدا شدن مسیر حرکت افراد شود.

ایشان همه مسئولان بهویژه مسئولان سه قوه را به حفظ یکپارچگی و هماهنگی در اتخاذ تصمیمهای بزرگ توصیه کردند و افزودند: در شرایط کنونی برنامه پنجم توسعه پیش روی کشور است و این برنامه الزامات زیادی را بر دوش مسئولان گذاشته است که اجرای آنها نیازمند هماهنگی و یکپارچگی است.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: البته دولت به عنوان دستگاه اجرایی در وسط میدان کارهای اجرایی است و همه باید ضمن این که مصالح را در نظر می گیرند، با کمک به دولت، تسهیلات اجرا را فراهم کنند تا کارها پیش برود.

حضرت آیتالله خامنهای تأمین اهداف سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور را یکی از وظایف مهم و خطیر قوای سه گانه برشمردند و خاطرنشان کردند: اکنون در برخی بخشها از زمان بندی انجام شده در سند چشم انداز جلوتر هستیم و در برخی بخشها هم حرکت، شتاب لازم را ندارد پس بنابراین باید با همت مضاعف تلاش کرد تا از اهداف چشمانداز نیز جلوتر برویم.

ایشان با تأکید بر لزوم گسترش فرهنگ کار و تلاش در جامعه، به موضوع هدفمند کردن یارانهها نیز اشاره کردند و افزودند: امیدوارم میان دولت و مجلس، توافق مطلوب انجام شود تا با اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها، مردم بتوانند طعم تدابیر و تلاشهای مسئولان را بچشند.

تاریخ انتشار : ۱۶ فروردین, ۱۳۸۹ ۱۰:۲۷ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

در دور دوم انتخابات، با رای ” نه” به جلیلی شرکت می‌کنیم!

حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به جلیلی!

چرا به پزشکیان رأی می دهم!

باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!

ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!

اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا