سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۴ تیر, ۱۴۰۵ ۱۸:۲۵

چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۵

احمدی نژادها منتظرند!

خامنەای احمدی نژاد را از شرکت در انتخابات ریاست جمهوری منع کرد، اما این مانع از آن نشدە کە احمدی نژاد و اعوان و انصارش در ماههای ماندە بە مقطع انتخابات دست بە مانورها و فعالیتهای تبیلغاتی خود نزنند. سفرهای احمدی نژاد بە مناطق مختلف کشور و اعلام آمادگی بقائی برای کاندیداتوری از جانب این جناح، از جملە مهمترین عرصەهای تبلیغاتی و فعالیتی آنان را تشکیل می دهد.

Getting your Trinity Audio player ready...

خامنەای احمدی نژاد را از شرکت در انتخابات ریاست جمهوری منع کرد، اما این مانع از آن نشدە کە احمدی نژاد و اعوان و انصارش در ماههای ماندە بە مقطع انتخابات دست بە مانورها و فعالیتهای تبیلغاتی خود نزنند. سفرهای احمدی نژاد بە مناطق مختلف کشور و اعلام آمادگی بقائی برای کاندیداتوری از جانب این جناح، از جملە مهمترین عرصەهای تبلیغاتی و فعالیتی آنان را تشکیل می دهد.

البتە این بار جناح احمدی نژاد تنهاست. این جناح نە بە طیف اصولگرایان ‘جمنا’ نزدیک است و نە بە پایداری ها. آنها می خواهند خودشان باشند با خصوصیات مختص بخود.

این جناح از عقب ماندگی جناح اصولگرا مطلع است، از نامحبوبیت آنان و از محافظەکاری شدیدشان. از طرف دیگر از مشکلات جدی دولت روحانی کە مورد پشتیبانی اعتدال گرایان و اصلاح طلبان است. اما این جناح در این قسمت، یعنی بعد داخلی، چیز زیادی برای بخشش ندارد، زیرا کە در زمان زمامداری دولت آنها، کشور از لحاظ بویژە اقتصادی بە بدترین وضعیت ممکن در طول حیات جمهوری اسلامی دچار شد.

آنچە مورد نظر است، بیشتر وجە خارجی مسئلە است.

چنین بەنظر می رسد کە فعال شدن حضور احمدی نژادها یک حضور حساب شدە در رابطە با حضور ترامپ در کاخ سفید است. از یاد نبریم نامەای را کە احمدی نژاد بە ترامپ نوشت و در آن خواهان تغییر بنیادی سیاستهای آمریکا شد.

رئیس جمهور جدید آمریکا البتە حالا بشدت درگیر مشکلات درونی و داخلی دولت خود است، مشکلاتی کە بە نظر نمی رسد بدین زودی بە پایان برسند.

اما در صورت پایان یافتن یا کم شدن آن، ترامپ بشدت در مورد ایران فعال شدە و سعی در پیشبرد سیاستهای اعلام شدە خودش را خواهد داشت.

سە ماە، سە ماە است. و احمدی نژاد و احمدی نژادها منتظرند!

تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند, ۱۳۹۵ ۷:۴۳ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آیا رضا پهلوی ناخواسته روایت منتقدانش را تأیید کرد؟

ایستادن میان دستاورد و عقب‌ماندگی | ارزیابی ایران در شاخص‌های توسعه پایدار ۲۰۲۶

سلطنت‌طلبی و دعوت به مداخله خارجی

‍ زنگ‌ها برای که به صدا درمی‌آید

پایان فوری جنگ درتمام جبهه ها واحترام به حق حاکمیت؛ ارمغان صلح

ایران امروز و ضرورت شنیدن صدای منتقدان مصلح