سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ تیر, ۱۴۰۵ ۱۴:۴۳

جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۳

اختلاف بر سر بودجه, ایالات متحده همچنان در تعطیلی است 

 کارشناسان نسبت به هفته‌ها رکود هشدار می‌دهند. وضعیت اختلاف بر سر بودجه ایالات متحده همچنان در بن‌بست است. هیچ توافقی در کنگره دیده نمی‌شود.
Getting your Trinity Audio player ready...
ایالات متحده حداقل تا اوایل هفته آینده در وضعیتی که به آن تعطیلی می‌گویند، باقی خواهد ماند: روز جمعه، مجلس سنا در واشنگتن برای چهارمین بار در سه روز نتوانست بودجه موقت را تصویب کند که می‌توانست به توقف هزینه‌های دولت فدرال پایان دهد.
برخی از کارشناسان در حال حاضر پیش‌بینی می‌کنند که خدمات فدرال، موزه‌های ایالتی و پارک‌ های ملی به مدت چند هفته تعطیل شوند.
اندرو کونشوسکی، سخنگوی سابق چاک شومر، رهبر اقلیت دموکرات مجلس سنا نیز نسبت به تعطیلی چند هفته‌ای هشدار داد. او انتقاد کرد که هم دولت و هم مخالفان بر مواضع خود اصرار دارند و تمایل “بسیار کمی” برای مصالحه نشان می‌دهند.

بخشی از دولت ایالات متحده از روز چهارشنبه فلج شده است زیرا جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها در کنگره نتوانستند به توافق برسند. در عمل، این بدان معناست که بسیاری از آژانس‌های فدرال باید کار خود را به شدت محدود کنند و فقط مجاز به انجام وظایف ضروری فوری هستند.

 

اتهامات متقابل

هر دو طرف یکدیگر را به خاطر بن‌بست ایجاد شده سرزنش می‌کنند. دموکرات‌ها دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را به خاطر این وضعیت سرزنش می‌کنند. آنها تصویب بودجه موقت جمهوری‌خواهان را به بودجه اضافی برای مراقبت‌های بهداشتی گره زده‌اند. آنها استدلال می‌کنند که ترامپ در حال نادیده گرفتن آمریکایی‌های کم‌درآمد است.

در اختلاف بودجه با دموکرات‌ها، ترامپ اکنون تهدید به کاهش دائمی بودجه می‌کند. در همین حال، کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، دموکرات‌های مخالف را به “خرابکاری” متهم کرد. او قبل از رأی‌گیری جدید مجلس سنا گفت: “این دیوانگی باید پایان یابد.” دولت ترامپ در حال حاضر فشار بر دموکرات‌ها را افزایش می‌دهد، احتمالاً به این دلیل که با ادامه تعطیلی دولت، سوالات در مورد اینکه مردم چه کسی را مسئول این وضعیت می‌دانند، احتمالاً بیشتر می‌شود.

تخمین زده می‌شود که حدود ۷۵۰ هزار کارمند فدرال در نتیجه تعطیلی دولت به مرخصی اجباری فرستاده شوند. این شامل خدمات ضروری مانند کنترل ترافیک هوایی، پلیس، گشت مرزی و مراقبت‌های اورژانسی بیمارستان نمی‌شود.

به دلیل مسدود شدن بودجه، دولت ترامپ انتشار داده‌های بازار کار را که برای روز جمعه برنامه‌ریزی شده بود، لغو کرد. اگر این رکود ادامه یابد، سایر شاخص‌های کلیدی، مانند داده‌های تورم، نیز می‌توانند تحت تأثیر قرار گیرند. به عنوان مثال، این می‌تواند تصمیم فدرال رزرو در مورد کاهش احتمالی نرخ بهره را پیچیده کند.

برخی از کارشناسان مالی هشدار می‌دهند که فقدان داده‌های اقتصادی ایالات متحده می‌تواند تأثیر منفی بر بازارهای سهام نیز داشته باشد. استفن اینس از SPI Asset Management توضیح داد: “بازارها از عدم قطعیت بیشتر از اخبار بد متنفرند.” با این حال، این موضوع تاکنون در وال استریت احساس نشده است. پس از چندین رکورد بالای شاخص‌های اصلی بازار سهام، فضای آن در روز جمعه همچنان مثبت باقی ماند. تحلیلگران این را به پیش‌بینی‌های مثبت شرکت‌ها در زمینه هوش مصنوعی نسبت می‌دهند.

 

منبع: اشپیگل
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر, ۱۴۰۴ ۱:۱۸ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

امضای تفاهم‌نامه پایان جنگ، توافقات ابتدایی و مذاکرات ۶۰ روزه برای تحقق صلح پایدار

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در شرایط کنونی و در آستانه مذاکرات شصت‌روزه، منافع ملی ایران ایجاب می‌کند که جمهوری اسلامی مذاکرات را با هدف دستیابی به صلحی پایدار، عادی‌سازی روابط با آمریکا و پایان دادن به خصومت ساختاری ادامه دهد و از گرفتار شدن در حاشیه‌ها و تلاش برای راضی کردن مخالفان مذاکرات بپرهیزد.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

شهناز قراگزلو: کارگرانی که پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه بیکار شده‌اند، برای دریافت مقرری ناچیز بیکاری با روندی فرسایشی و بازرسی‌هایی مواجه‌اند که بیشتر شبیه تعقیب یک متهم است تا حمایت از یک بیمه‌شده.
این پرسش جدی مطرح است که چرا برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان به یک کارگر چنین سختگیری می‌شود، اما همین دقت در برابر فسادهای کلان اقتصادی دیده نمی‌شود.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

پنجاهمین سالگرد جان‌باختن حمید اشرف و یاران | طهماسب وزیری، محمود سیدی در گفت‌وگوبا مهرزاد وطن‌آبادی

تبارشناسی هویت، جغرافیا و ساختار سیاسی در ایران معاصر

وقتی زمین می‌لرزد و نابرابری می‌کُشد!

از قمرالملوک وزیری تا پرستو احمدی؛ یک قرن مبارزه برای شنیده شدن صدای زن

به مناسبت تفاهم نامه ترک مخاصمه با امپریالیسم آمریکا

«غروب هسته‌ای، طلوع نفتی»؛ تلاشی برای خوانشی دیگر از تفاهم ۱۴ ماده‌ای ایران و امریکا