سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۷ شهریور, ۱۴۰۵ ۱۴:۱۲

شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۲

ارتجاع سفید مدعی!


تشکیل دولت مدرن یا نیمەمدرن در ایران با خصلت ضد چپ شروع می شود. حکومت رضاشاە در سال ١٣١٠ قانون ضد کمونیستی را از مجلس گذرانید، و در سالهای بعد دهها تن از چپگراهها را روانە زندان کرد. بعد از تبعید او از کشور توسط متحدین بە جرم همکاری با نازی ها، پسرش، محمدرضا، بعد از بە قدرت رسیدن همان راە را ادامەداد و بشدت بە سرکوب چپها پرداخت. در واقع تاریخ مدرن ایران را بدون دشمنی سرسختانە پهلوی ها با گرایش چپ در جامعە ایران نمی توان تصورکرد.

Getting your Trinity Audio player ready...

تشکیل دولت مدرن یا نیمەمدرن در ایران با خصلت ضد چپ شروع می شود. حکومت رضاشاە در سال ۱۳۱۰ قانون ضد کمونیستی را از مجلس گذرانید، و در سالهای بعد دهها تن از چپگراهها را روانە زندان کرد. بعد از تبعید او از کشور توسط متحدین بە جرم همکاری با نازی ها، پسرش، محمدرضا، بعد از بە قدرت رسیدن همان راە را ادامەداد و بشدت بە سرکوب چپها پرداخت. در واقع تاریخ مدرن ایران را بدون دشمنی سرسختانە پهلوی ها با گرایش چپ در جامعە ایران نمی توان تصورکرد.

و این همان پاشنە آشیل سلسلە وابستە پهلوی ها بود کە با کمک انگلیسی ها بە قدرت رسیدە، و با ادامە همکاری نظامی و امنیتی آمریکائیها بە آن ادامە دادەبودند. پهلوی ها هیچ وقت این حقیقت را درنیافتند کە بدون دمکراسی و آزادی نمی توان تنها با راە و ساختمان سازی و دست بردن در ترکیب اجتماعی ـ طبقاتی ایران بدون فعال کردن علنی آن در صحنە سیاسی کشور، امنیت و ثبات را بە ارمغان آورد. او فراموش کرد کە تنها بە یمن وجود یک نیروی اهریمنی و سرکوبگر بە اسم ساواک نمی توان ادامە حکومت را تامین کرد.

پهلوی ها بە عنوان آینە بالانمای ارتجاع سفید در کشور، شرایط را برای انقلاب بهمن مهیا کردند و اگر انقلاب بە عنوان گناهی قلمداد شود این در واقع آنها بودند کە با اعمال بشدت ضدمکراتیک و ضد آزادی خود کشور را بە سمت آن هدایت کردند.
آنها متاسفانە هنوز نە تنها از تاریخ نیاموختەاند، بلکە باز با تکرار ادعاهای ضد چپ خود و نامیدن آنها تحت عنوان ارتجاع سیاە و یا تروریست، باز نقش اصلی و تاریخی خود را در حوادث دهە پنجاە شمسی کتمان می کنند و در تلاش برای بازی کردن نقش قربانی، با استفادە از پولهای دزدیدەشدە از خزانە ملت و کمک محافل معینی در غرب و در جهان باز بە قدرت سیاسی بازگردند و تاریخ را در ایران بە گذشتە معدومی بازگردانند کە اساسا امکان بازگشتی برای آن وجود ندارد.

متاسفانە در شرایطی کە جنبش انقلابی مردم در داخل کشور شکل گرفتە، و حکومت را با مشکلات عدیدەای مواجە کردە، نوع کار و منش سلطنت طلبان باعث واردآمدن ضربات سختی بە اعتراضات مردم ایران شدەاست. متوقف شدن روند همگرائی و همیاری کە بشیوە طبیعی شکل گرفتەبود و بە پیش می رفت، از نتایج برخوردهای ارتجاعی آنان است.

خطر ارتجاع سفید جدی است. واقعیت این است کە آنان برای انتقام گیری آمدەاند، و نە برای ایجاد تحول دمکراتیک در ایران. گرایش مداوم ضد چپ آنان نشان می دهد کە حضرات از گذشتە چیزی نیاموختەاند. محمدرضا پهلوی علیرغم سالها زندگی در سوئیس و یادگرفتن زبان انگلیسی و فرانسوی، و درس خواندن در این کشور، فردی بشدت مستبد از کار درآمد و تنها در لحظە اوج انقلاب مردم در سال ۵۷ بود کە صدای مردم را شنید و پایبندی دروغین خود بە مبادی انقلاب مشروطە را اعلام نمود!

پهلوی ها نمی خواهند درک کنند کە لازمە دولت مدرن و با ثبات تنها با حضور چپها امکان پذیر است. تجربە غرب بعنوان عالی ترین نمونە این حقیقت بخوبی موید این امر است.پهلوی ها و سلطنت طلبان تا زمانی کە چپها را ارتجاع سرخ بخوانند، خود ارتجاع سفید باقی خواهدماند و هیچگاە نخواهند توانست نقش درست خود را در روند حوادث ایفاء کنند. آنان حداقل یک معذرت خواهی بە مردم ایران بدهکارند کە می تواند بعد از سالها در ادامە همان نطق آخر شاە در زمان انقلاب بیاید کە گفت “مردم، صدای انقلاب شما را شنیدم!”

تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن, ۱۴۰۱ ۶:۲۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بیانیه نهضت آزادی ایران: استقبال از پیمان مکه و ضرورت مشارکت ایران در شکل‌گیری نظم امنیتی منطقه‌ای

تفکیک “داوری اخلاقی” از “تحلیل سیاسی و تاریخی”

کاوه مدنی؛ از بازجویی در ایران تا دریافت «نوبل آب»

نیروهای کردستان سوریه ( روژاوا)، در ارتش سوریه ادغام شدند

دارو ۸۰ درصد گران شد.افزایش قیمت برخی اقلام تا ۳۰۰ درصد

مرکز آمار تورم مرداد ۱۴۰۵ را اعلام کرد