سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ تیر, ۱۴۰۵ ۰۲:۲۴

یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۰۲:۲۴

اصلاح‌طلبان پیش‌شرط و آلترناتیوی برای روحانی ندارند

منصوری با تاكید بر اینكه اصلاح‌طلبان هیچ پیش‌شرط و آلترناتیوی برای روحانی نخواهند داشت، اظهار داشت: طرح مساله پیش‌شرط یا آلترناتیو برای روحانی، خطی است كه مخالفان دولت، آن را طراحی كرده‌اند و به آن دامن می‌زنند.

Getting your Trinity Audio player ready...

عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان، پاشنه آشیل اصلاح‌طلبان را تفرقه و چنددستگی توصیف کرد و گفت: دغدغه مجموعه نیروهای اصلاح‌طلب در سراسر کشور ائتلاف است‌. آذر منصوری افزود: با توجه به تجربه موفق اصلاح‌طلبان در انتخابات ۹۲ و ۹۴، در دو انتخابات سال ۹۶ استراتژی همان است که در دو انتخابات قبل به نتیجه رسید. او ادامه داد: این راهبرد به معنی تلاش برای ائتلاف حداکثری و تحقق مطالباتی است که قاعدتا با توجه به این دو انتخابات از یک طرف فرصتی برای طرح آنها در فضای عمومی کشور مطرح می‌شود و از طرف دیگر، برای تحقق آنها تلاش شود که البته در این بخش نتیجه برای اصلاح‌طلبان مهم است. منصوری با تاکید بر اینکه اصلاح‌طلبان هیچ پیش‌شرط و آلترناتیوی برای روحانی نخواهند داشت، اظهار داشت: طرح مساله پیش‌شرط یا آلترناتیو برای روحانی، خطی است که مخالفان دولت، آن را طراحی کرده‌اند و به آن دامن می‌زنند. منصوری افزود: ما می‌دانیم مقدورات و ممکنات این دولت چیست و قبل از انتخابات ۹۲ هم که اصلاح‌طلبان با تحلیل واقع‌بینانه از شرایط داخلی و خارجی کشور از روحانی حمایت کردند به این واقعیت اذعان داشتند. او با طرح این مساله که «کسانی که شرط می‌گذارند یا آلترناتیو مطرح می‌کنند باید به این سوال پاسخ دهند که آیا اگر دولتی غیر از این دولت بود می‌توانست گام‌های بلندتری بردارد»، تصریح کرد: وقتی می‌گویم دولتی غیر از این دولت، منظور دولتی است که شرایط و مقتضیات کشور امکان شکل‌گیری آن را ایجاد کند. وقتی گفته می‌شود مقدورترین و ممکن‌ترین دولت، ناظر به همین اقتضائات است. وی خاطرنشان کرد: در صورت حذف روحانی گزینه بدیلی که بتواند از یک طرف شانس حضور و پیروزی داشته باشد و از طرف دیگر در همین حد بتواند در راستای تحقق مطالبات اصلاح‌طلبان عمل کند، وجود ندارد.

 

تاریخ انتشار : ۱ مهر, ۱۳۹۵ ۳:۲۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

چگونه می‌توان درگیری آمریکا و ایران در تنگه هرمز را حل کرد، قبل از اینکه کل تفاهم‌نامه را از بین ببرد؟

تریتا پارسی: هر دو طرف به وضوح در حال آزمایش خطوط قرمز یکدیگر هستند. اگر اختلاف صرفاً در مورد تضمین عبور ایمن کشتی‌های تجاری بود، کشتی‌ها می‌توانستند به سادگی از طریق خط کشتیرانی ایران عبور کنند. مشخصا تهران مانع استفاده هیچ یک از کشتی‌ها از کریدور شمالی نشده است. در عوض، اصرار بر استفاده از کریدور جنوبی بدون اطلاع ایران، به نظر می‌رسد برای به چالش کشیدن ادعای تهران مبنی بر اعمال حاکمیت بر تنگه هرمز طراحی شده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

افسانه «جنگ خوب»

خانه اینجاست، جایی برای رفتن نداریم

چرا آزمایشگاه‌های بزرگ هوش مصنوعی این‌همه فیلسوف استخدام می‌کنند؟

بازتاب شکست در «اجاره‌نشین‌ها»ی داریوش مهرجویی و «سراسر حادثه»ی بهرام صادقی

«درها را بگشایید»، روایت مهوش ثابت از سال‌های زندان

کنگره سراسری حزب چپ آلمان در پوتسدام؛ بازسازی یک حزب، جدال بر سر رادیکالیسم و تلاش برای پاسخ به راست افراطی