سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۱ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۷:۲۰

یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۰

اطلا عیه جنبش صلح ـ پاریس

جنبش صلح فرانسه به سازمانها و جنبشهائی که خواهان انحلال ناتو ، خروج نیروهای نظامی از افغانستان، خواهان طرح باجراء در آوردن پیمان جهانی حذف سلاحهای اتمی، مخا لف استقرار سپر ضد ـ موشکی و همچنین به سیاستهای فرادستی اقتصادی، مالی و نظامی "نه " میگویند، میپیوندد

Getting your Trinity Audio player ready...

۹ ماه مه ۲۰۱۲

۱ ـ پیمایش با دوچرخه علیه برنامه تسلیحات اتمی و ناتو از تاریخ ۱۶ ماه مه تا ۴ ژوئن ۲۰۱۲ که از ستاد فرماندهی اتمی آلمان در شهر اشتوت گارت آغاز و در مقابل فرماندهی ناتو در بروکسل پایان مییابد. از همه صلح دوستان و طرفداران خلع سلاح دعوت به پیمایش اعتراضی میشود.

۲ ـ اطلاعیه در باره نشست ناتو در روهای ۲۰ و ۲۱ ماه مه در شیکاگو، ایالات متحده آمریکا. این نشست بلافاصله بعد از نشست ۱۸ و ۱۹ ماه مه سران کشورهای موسوم به ژ ۸* در کمپ دیوید ایالات متحده برگزار میشود.

تقارن نشست این دو نهاد که مدعی توانائی هدایت جهان بجای سازمان ملل متحد هستند،آشکار کننده این موضوع است که آینده جهان در این نشست چگونه ترسیم خواهد شد. در واقع اهداف سران در این دو نشست ، باجراء در آوردن سیاستهای فرادستی بر جهان در قلمروه سیاسی، اقتصادی و نظامی میباشند.

هدف نشست ژ۸ تحمیل برنامه های ریاضت اقتصادی و اجتماعی بر خلقها و بخشودگی بیشتر ثروتمندان از پرداخت مالیات میباشد. در حالیکه اهداف نشست سران ناتو اساسا در اختیار گذاشتن طرح امکانات نظامی در راستای اهداف فرادستی بر جهان میباشد.

در واقع همانطوریکه جنگ در افغانستان و استقرار پایگاههای نظامی در سراسر جهان نشان میدهند که ناتو بیش از پیش به یک بازوی نظامی ایالات متحده آمریکا و متحد ینش از جمله فرانسه ، تبدیل شده تا تسلط سیاسی ، اقتصادی و مالی خود را بر جهان برای اطمینان از تامین مواد اولیه استراتژیکی به اجراء در آورد.

ناتو و متحدینش ، نیروهای نظامی را در چارچوب نظریه ژئو پولیتکی مهار آسیا و بویژه چین گسترش میدهند. این نظریه فقط به تشدید تنش ها ی جدید کمک میکند.

نشست ناتو از نظر نظامی دارای ۵ هدف عمده نظامی میباشد :

۱ـ بدست آوردن اشتراک نظر اعضای ناتو برای حفظ حضور نظامی ناتو در افغانستان؛

۲ ـ بدست آوردن حد اکثر کمک مالی از اروپا در راستای تلاشهای نظامی در چارچوب طرح ” دفاع هوشمند”؛

۳ـ تامین اعتماد در ترویج و اعتلای ادغام صنعت نظامی و صنایع نظامی در ایالات متحده بمنظور افزایش انسجام سیاسی ـ نظامی ناتو بر پایه فرادستی و برتر بودن تکنولوژی ایالات متحده آمریکا و با این استدلال که تجهزات نظامی دارای هم انطباقی و همسازگاری کامل هستند؛

۴ـ پیشبردن طرح استقرار سپر ضد موشکی، که در گذشته ” جنگ ستارگان” نامیده میشد. این اقدام ناتو میتواند به شروع دو باره گسترش سلاح های اتمی منجر شده و امضاء معاهده عدم بکارگیری ضد موشکهای بالستیکی بین روسیه و ایالات متحده را به زیر سئوال ببرد؛

۵ـ تطبیق دادن سیاستهای کشورهای عضو ناتو در باره سلاحهای اتمی و پشت کردن به ضرورت خلع سلاح اتمی.

با توجه به مخاطرات عظیمی که در پیش روست، جنبش صلح تصمیم گرفت تا یک هیئتی را علیه نشست سران ناتو به شیکا گو اعزام تا خواسته های مردم فرانسه را در آنجا اعلام کند. چنانکه در یک نظر سنجی تازه توسط نهاد نظرسنجی اِ ف او پ* ۸۱ درصد فرانسویها موافق استقرار پیمان جهانی برای حذف سلاح های اتمی و ۶۴ در صد موافق کاهش هزینه های نظامی بودند.

بنابراین جنبش صلح فرانسه به سازمانها و جنبشهائی که خواهان انحلال ناتو ، خروج نیروهای نظامی از افغانستان، خواهان طرح باجراء در آوردن پیمان جهانی حذف سلاحهای اتمی، مخا لف استقرار سپر ضد ـ موشکی و همچنین به سیاستهای فرادستی اقتصادی، مالی و نظامی “نه ” میگویند، میپیوندد.

جنبش صلح بار دیگر تاکید میکند که با این جنبشها خواهان خروج از بحران اقتصادی از طریق اتخاذ تدابیر برای عدالت اجتماعی، همبستگی و خلع سلاح جهانی بمثابه تنها راه رفتن بسوی دنیای صلح آمیز و همبستگی و اجتناب از جنگهای خانمانسوز و مخاطره آمیز برای صلح جهانی ،میباشد.

کمیته های محلی جنبش صلح در جریان دو روزه نشست سران ناتو، با اقذامات غیر متمرکز در سراسر فرانسه ، از خواسته های فوق حمایت میکنند و از رئیس جمهور منتخب فرانسه میخواهند که این خواسته ها را به نشست انتقال دهد.

جنبش صلح به گردهمآهی روز ۲۱ ماه مه که از ساعت ۱۸.۳۰ توسط ” کُلِکتیف ناتو ـ افغانستان ” در میدان اُپرا برگزار میشود، میپیوندد.

۹ ماه مه ۲۰۱۲

———————–

* IFOP— *G8

تاریخ انتشار : ۲۷ اردیبهشت, ۱۳۹۱ ۷:۱۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بحران ناتو، رقابت امپریالیستی و آینده نظامی اروپا

حمید اشرف

نقش و سهم ساواک در رشد و گسترش انقلاب اسلامی و فروپاشی رژیم پهلوی

بیانیه «همبستگی جمهوری‌خواهان ایران» پیرامون انعقاد «تفاهم‌نامه» بین دولت‌های ایران و آمریکا

نسخه‌پیچی بر رنج دیگران

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟