سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ تیر, ۱۴۰۵ ۰۱:۰۳

جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ - ۰۱:۰۳

اعتراض به پلمب دفتر کانون مدافعان حقوق بشر

حمله به دفتر کانون مدافعان حقوق بشر و پلمب کردن آن سه روز بعد از صدور قطعنامه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد عليه نقض حقوق بشر توسط جمهوری اسلامی انجام گرفته است.
ما ضمن اعتراض به حمله به دفتر کانون مدافعان حقوق بشر و پلمب کردن آن، خواهان گشايش دفتر و ادامه فعاليت کانون هستيم.

Getting your Trinity Audio player ready...

بعدازظهر امروز تعدادی از مامورین امنیتی جمهوری اسلامی همراه با پلیس کلانتری یوسف آباد بدون ارائه کارت شناسائی وارد دفتر کانون مدافعان حقوق بشر شده و اقدام به فیلمبرداری کرده و سپس در آن را پلمب کردند. مامورین با خانم نرگس محمدی و آقای اسماعیل زاده برخورد فیزیکی و خشونتآمیزی داشتند. قرار بود مراسمی به مناسبت شصتمین سالگرد تصویب اعلامیه حقوق بشر در دفتر کانون برگزار شود. حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر میهمان از جمله فعالان حقوق زنان، فعالان دانشجویی و کارگری به مراسم روز یکشنبه دعوت شده بودند. در مراسم قرار بود که ۱۰ نفر سخنرانی کند. کانون میخواست در این مراسم به تقی رحمانی، از فعالان سیاسی و اجتماعی جایزه دهد. کانون مدافعان حقوق بشر ایران در سال ۱۳۸۱ تأسیس شد. شیرین عبادی (برنده جایزه صلح نوبل)، محمد سیف زاده، محمدعلی دادخواه، عبدالفتاح سلطانی و محمد شریف که در طی سالهای اخیر دفاع از متهمان پروندههای سیاسی را به عهده داشتهاند، از جمله موسسان آن هستند. کانون مدافعان حقوق بشر عضو فدراسیون بین المللی جوامع حقوق بشر بوده و فعالترین نهاد غیردولتی مدافع حقوق بشر در ایران به حساب میآید. کانون گزارشهای متعددی از نقض حقوق بشر توسط جمهوری اسلامی منتشر کرده و در دفاع از زندانیان سیاسی ـ عقیدتی و حمایت از خانواده آنها، لغو اعدامها و دفاع از حقوق شهروندان تلاش کرده است. حمله به دفتر کانون مدافعان حقوق بشر و پلمب کردن آن سه روز بعد از صدور قطعنامه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد علیه نقض حقوق بشر توسط جمهوری اسلامی انجام گرفته است. اعضای این مجمع نسبت به نقض حقوق بشر، شکنجه، اعدامهای وسیع و اعدام نوجوانان، محاکمه فعالان زن، تبعیض علیه اقلیتها و حمله به گروه های اقلیت ها و نقض وسیع حقوق سیاسی در ایران عمیقاً ابراز نگرانی کردند. ما ضمن اعتراض به حمله به دفتر کانون مدافعان حقوق بشر و پلمب کردن آن، خواهان گشایش دفتر و ادامه فعالیت کانون هستیم. هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) ۱ دیماه ۱۳۸۷ (۲۲ دسامبر ۲۰۰۸)

تاریخ انتشار : ۲ دی, ۱۳۸۷ ۰:۳۸ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

امضای تفاهم‌نامه پایان جنگ، توافقات ابتدایی و مذاکرات ۶۰ روزه برای تحقق صلح پایدار

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در شرایط کنونی و در آستانه مذاکرات شصت‌روزه، منافع ملی ایران ایجاب می‌کند که جمهوری اسلامی مذاکرات را با هدف دستیابی به صلحی پایدار، عادی‌سازی روابط با آمریکا و پایان دادن به خصومت ساختاری ادامه دهد و از گرفتار شدن در حاشیه‌ها و تلاش برای راضی کردن مخالفان مذاکرات بپرهیزد.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

شهناز قراگزلو: کارگرانی که پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه بیکار شده‌اند، برای دریافت مقرری ناچیز بیکاری با روندی فرسایشی و بازرسی‌هایی مواجه‌اند که بیشتر شبیه تعقیب یک متهم است تا حمایت از یک بیمه‌شده.
این پرسش جدی مطرح است که چرا برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان به یک کارگر چنین سختگیری می‌شود، اما همین دقت در برابر فسادهای کلان اقتصادی دیده نمی‌شود.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تبارشناسی هویت، جغرافیا و ساختار سیاسی در ایران معاصر

وقتی زمین می‌لرزد و نابرابری می‌کُشد!

از قمرالملوک وزیری تا پرستو احمدی؛ یک قرن مبارزه برای شنیده شدن صدای زن

به مناسبت تفاهم نامه ترک مخاصمه با امپریالیسم آمریکا

«غروب هسته‌ای، طلوع نفتی»؛ تلاشی برای خوانشی دیگر از تفاهم ۱۴ ماده‌ای ایران و امریکا

سایه بی‌اعتمادی بر آینده تفاهم با ایران؛ آیا ترامپ این بار متفاوت عمل خواهد کرد؟