سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۴ شهریور, ۱۴۰۵ ۰۷:۰۷

چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۷:۰۷

اعتراض دگر بارە ما بە سرکوب مطبوعات و روزنامە نگاران

حضور ما در اینجا طبیعی است. هر جا که اعتراضی به نقض حقوق بشر، نقض آزادی مطبوعات و سرکوب و پیگرد روزنامه نگاران باشد ما حضور داریم. ما همواره در کنار آزادیخواهان ایران و همە کسانی کە از آزادی مطبوعات و روزنامه نگاران دفاع می کنند قرار داشته و خواهیم داشت.

Getting your Trinity Audio player ready...

امروز ما بار دیگر اینجا گرد آمده ایم تا به ماشین مرگ جمهوری اسلامی نه بگوییم. با صدای بلند اعلام کنیم با اعدام مخالفیم و تایید حکم اعدام سه شهروند ایرانی را به اتهام های واهی، همراه با دستگیری های گسترده در این روزها، بخشی از سیاست وحشت آفرینی رژیم می دانیم و به آن اعتراض می کنیم. آمده ایم تا از نهادهای رسمی و غیر رسمی، و به ویژه افکار عمومی جهان بخواهیم تا اعدام در ایران و به ویژه اعدام زندانیان سیاسی را محکوم کنند و هرگونه که می توانند برای نجات جان محکومین به اعدام بکوشند. حضور ما در اینجا طبیعی است. هر جا که اعتراضی به نقض حقوق بشر، نقض آزادی مطبوعات و سرکوب و پیگرد روزنامه نگاران باشد ما حضور داریم. ما همواره در کنار آزادیخواهان ایران و همە کسانی کە از آزادی مطبوعات و روزنامه نگاران دفاع می کنند قرار داشته و خواهیم داشت. ما سرمای چند درجه زیر صفر نروژ را به چیزی نمیگیریم و گرد هم میآییم تا اعتراض خود را هرچه بلندتر فریاد بزنیم؛ برای نه گفتن به سرمای مرگ و سکوت گورستانی که میخواهند بر میهنمان حاکم کنند. نه به اعدام، نه به حکم اعدام سعید ملکپور، زانیار مرادی و لقمان مرادی. این احکام را محکوم میکنیم. ما خواهان لغو اعدام در ایران هستیم و بر این باوریم که باید هرچه زودتر دفتر این مجازات غیرانسانی برای همیشه در کشورمان بسته شود. هرلحظه ممکن است کینه جلادان حاکم بر ایران به حیات زانیار مرادی، سعید ملک پور و لقمان مرادی پایان دهد و گل زندگیشان را در اوج جوانی پرپر کند. ما خواهان لغو فوری حکم اعدام آنها هستیم. این رژیم از نظر شیوه های وحشیانه مجازات، نظیر سنگسارو مجازاتهای ضد انسانی دیگری که بە صورت قانونی و غیر قانونی مرتکب می گردد و همچنین از لحاظ شمار اعدام شدگان نا بالغ نیز، نمونه منحصر به فردِ شقاوت و آدمکشی، در دنیای معاصر است. دستگیری روزنامه نگاران، پژوهشگران اجتماعی، فعالان کارگری و کوشندگان سیاسی منتقد و مخالف رژیم حاکم نشانگر تداوم و گسترش نقض سازمان یافته و مستمر موازین حقوق بشری توسط دست اندرکاران حکومت است. خطر اجرای حکم اعدام قریب الوقوع سعید ملک پور، وحید اصغری، جواد لاری، عبدالرضا قنبری، زانیار و لقمان مرادی بسیار نگران کننده است. همچنین صدور حکم اعدام برای امیر میرزا حکمتی تبعه ایرانی-آمریکایی متهم به جاسوسی نیز با توجه به شرایط خاص سیاسی کشور بر نگرانی ها می افزاید در خاتمه ما هواداران سازمان فداییان خلق ایران(اکثریت) در نروژ, ضمن تکرار مخالفت خویش با مجازات اعدام ، صدور احکام اعدام برای سعید ملک پور، وحید اصغری، جواد لاری، عبدالرضا قنبری، زانیار و لقمان مرادی را محکوم می کنیم ، آنرا نقض حقوق پایه ای بشر که در اعلامیه جهانی حقوق بشر هم به ثبت رسیده, می دانیم. بهمین دلیل خواهان لغو این احکام ظالمانە و رعایت میثاق های حقوق بشر در مورد تمام شهر وندان در هر حال و شرایط هستیم نباید گذاشت که جان های جوانان ما اینگونه در جهت تامین منافع نا مشروع و غیر انسانی حکام ایران فدا شوند.

تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن, ۱۳۹۰ ۰:۰۱ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

روبرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان، به اتهام فساد دستگیر شد

سیاستمدار راست افراطی زوی سوکوت بنای یادبود فلسطینیان را تخریب کرد

خاورمیانه در نظم نوین: رقابت اقتصادی، نظامی و نرم جمهوری اسلامی، ترکیه و عربستان

سیلیکون ولی، جنگ را به عنوان یک بازار رشد می‌بیند

لندن و کی‌یف توافق‌نامه‌ای در مورد استفاده نظامی از هوش مصنوعی امضا کردند

صدها هزار روهینگیایی در معرض تهدید گرسنگی حاد هستند