سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ شهریور, ۱۴۰۵ ۲۱:۴۷

پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۷

اعتراض و هشدار: خطری بزرگ فضای سیاسی کشور را تهدید می کند

انتساب سرکوبها به نیروهای خودسر، لباس شخصی ها، مقامات امنیتی و نظامی همه برای پنهان کردن دست رهبری است. ما شخص رهبر را مسئول آنچه بر دکتر یزدی و بزرگان نهضت آزادی می رود ، و هر گونه دستگیری یا سوء قصد به رهبران و فعالان جنبش سبز، و هم چنین ترورها و قتلهای مشکوک، فشار برنیروهای اپوزیسیون و مبارزان راه آزادی و تلاشگران حقوق مدنی می دانیم

Getting your Trinity Audio player ready...

جمعی از فعالان سیاسی در خارج از کشور با صدور اعلامیه ای به دستگیری رهبران نهضت آزادی اعتراض کرده و شخص خامنه ای را “مسئول آنچه بر دکتر یزدی و بزرگان نهضت آزادی می رود، و هر گونه دستگیری یا سوء قصد به رهبران و فعالان جنبش سبز، و هم چنین ترورها و قتلهای مشکوک، فشار برنیروهای اپوزیسیون و مبارزان راه آزادی و تلاشگران حقوق مدنی” اعلام کرده اند. متن اعلامیه چنین است:

دستگیری غیر قانونی دکتر ابراهیم یزدی، مهندس هاشم صباغیان، دکتر سیدعلی اصغر غروی و دیگر بلندپایگان نهضت آزادی، قانون شکنی و تجاوز دیگری است در راستای حملات و تهدیدات اخیر به آقایان مهدی کروبی و میرحسین موسوی و دیگر شخصیتهای برجسته جنبش سبز و هم چنین اوجگیری مجدد ترور مخالفان دولت و یاران جنبش سبز که حاضر به پنهانکاری جنایات و خلافکاریهایی که شاهد بوده اند نشده اند، بستن غیر قانونی احزاب،افزایش فشار بر فعالین جنبش زنان و جنبش های کارگری و اقلیت های قومی ومذهبی، دستگیری فعالان حقوق بشر، فعالان دانشجویی ومبارزات مدنی تمامی نشان آن اند که حکومت امنیتی- نظامی کنونی عزم خود را جزم کرده که اپوزیسیون را نه تنها ساکت و سرکوب کرده بلکه به طور کامل ریشه کن و نابود کند. قانون شکنیها و جنایاتی در این سطح و به این شدت روز افزون نمی تواند بدون اجازه و رهنمود مقام رهبری صورت بگیرد.

ما برآنیم که سیاست کنونی حکومت ایران مستقیماً زیر نظر کامل رهبری است. انتساب سرکوبها به نیروهای خودسر، لباس شخصی ها، مقامات امنیتی و نظامی همه برای پنهان کردن دست رهبری است. از این روی ما شخص رهبر را مسئول آنچه بر دکتر یزدی و بزرگان نهضت آزادی می رود، و هر گونه دستگیری یا سوء قصد به رهبران و فعالان جنبش سبز، و هم چنین ترورها و قتلهای مشکوک، فشار برنیروهای اپوزیسیون و مبارزان راه آزادی و تلاشگران حقوق مدنی می دانیم. ادامه این سیاست بیرحمانه و ویرانگر تمام ارزشهای انقلاب را نابود کرده، منافع ملی ایران را به شدت پایمال نموده و راه هرگونه اصلاح را بسته وجامعه را به شدت به خطر می اندازد. ما خواستار آزادی هرچه سریعتر دستگیرشدگان نهضت آزادی و کلیه زندانیان سیاسی و پایان دادن به سیاست نظامی- امنیتی حاکم بر کشور هستیم.

جمشید اســدی، امیراعتــدالی، منوجهر افتــخاری، محمد قتداری، مهدی امینی، پرستو انتصاری، مسعود آذری، مهران براتی، محمد برقعی، شهلا بهاردوست، بهروز بیات، علی پورنقوی، احمد پورمندی، شهرام تهرانی، نیره توحیدی، مجید تولایی، مهوش ثقفی، عاطفه جعفری، حسن جعفری، فرزاد جواهری، فاطمه حقیقت جو، محسن حیدریان، مهدی خانبابا تهرانی، اسماعیل ختایی، اکبر دوستدار، فرهاد روحی، حمید زنگنه، حمید سالک، منصور سحرخیز، سیامک سلطانی، داریوش سلطانی، محمد سهیمی، علی شاکری، کریم شامبیاتی، سعید شروینی، حمید شیرازی، کاظم علمداری، رضا فانی یزدی، مهدی فتاپور، منصور فرهنگ، پروین قاسمی، کبری قاسمی، کامبیز قائم مقام، یدی قربانی، عزیز کرملو، حسن کلانتری، مزدک لیماکشی، عفت ماهباز، ملیحه محمدی، مجید محمدی، پرویز مختاری، منوچهر مختاری، اکبر مهدی، غفور میرزایی، فرخ نگهدار، داوود نواییان، مهدی نور بخش – ن.، نوری زاده، محمد رضا نیکفر، حسن یوسفی اشکوری

تاریخ انتشار : ۱۵ مهر, ۱۳۸۹ ۷:۵۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

از حملات غنی‌نژاد تا بحران گفت‌وگو: جنسیت و خشونت زبانی در میان روشنفکران

انحلال و ادغام رسمی رژوا در ساختار دولت سوریه، واقعه‌ای تلخ یا گامی به جلو،‌ آنگونه که مظلوم عبدی ادعا می کند؟!

گسترش کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۰ زندان مختلف در هفته صد و سی و چهارم با پیوستن زندان گچساران

روبرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان، به اتهام فساد دستگیر شد

سیاستمدار راست افراطی زوی سوکوت بنای یادبود فلسطینیان را تخریب کرد

خاورمیانه در نظم نوین: رقابت اقتصادی، نظامی و نرم جمهوری اسلامی، ترکیه و عربستان