سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ تیر, ۱۴۰۵ ۱۲:۳۴

سه شنبه ۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۴

اعتصاب کارگران کارخانه های سیمان در جاده اندیمشک – خرم آباد

کارگران کارخانه سیمان آریا و اسادیس در منطقه ای به نام پل زال در جادۀ اندیمشک - خرم آباد بیش از پنج ماه است که هیچ گونه مزدی دریافت نکرده اند. در این دو کارخانه ٧٥ کارگر کار می کنند و اکنون ٢٧ روز است که دست به اعتصاب زده اند.

Getting your Trinity Audio player ready...

کارگران کارخانه سیمان آریا و اسادیس در منطقه ای به نام پل زال در جادۀ اندیمشک – خرم آباد بیش از پنج ماه است که هیچ گونه مزدی دریافت نکرده اند. در این دو کارخانه ۷۵ کارگر کار می کنند و اکنون ۲۷ روز است که دست به اعتصاب زده اند. کارفرماهای این دو شرکت (پیرهادی مدیر کارخانه آریا و عالی خانی مدیر کارخانه اسادیس) در طول ۲۷ روزی که کارگران در اعتصاب هستند فقط از طریق پیام تلفنی به کارگران این دو واحد وعدۀ سر خرمن می دهند. نه تنها حقوق کارگران ۵ ماه عقب افتاده، بلکه هیچ مبلغی به عنوان عیدی و پاداش، که حق مسلم کارگران است، به آنان پرداخت نشده و در این مدت دفترچه تامین اجتماعی کارگران نیز تمدید یا تجدید نگریده است.

وعده های کارفرمایان شبیه همان وعده های دولت تدبیر و امید است که تنها برای خودشان عملی می شود! روحانی می گفت و می گوید که «چرخ اقتصادی مردم باید بچرخد» و کلید گشایش کارها را به مردم نشان می داد! اما او تنها به دنبال پیداکردن «کلید» خودش یعنی «کلیدی» است که تمام درها را به روی کارفرماها باز کند و برای از بن بست بیرون آوردن طبقات حاکم به کار رود. اما قفل زندگی مردم همچنان بسته و عرصۀ زندگی و نفس کشیدنشان تنگ است و هر روز تنگ تر می شود.

کارگران جنوب! کارگران همۀ مناطق ایران!

کارگران کارخانه های آریا و اسادیس به یاری یعنی اتحاد و همبستگی شما نیاز دارند. خواست های آنان جزء خواست های همۀ کارگران است. تنها با اتحاد و همبستگی و تلاش جمعی و عزم و ارادۀ واحد می توان به پیروزی رسید.

زنده باد اتحاد و همبستگی کارگران.

 

فعالان کارگری شوش و اندیمشک

۴ مرداد ۱۳۹۴

 

تاریخ انتشار : ۶ مرداد, ۱۳۹۴ ۱:۴۸ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

وطن و فوتبال

آوای صلح زنی از کوهستان‌های مایا تا افق انسانیت!

سیاست چاره‌جو و ضرورت انتخاب در شرایط بحرانی

به یاد سعید سلطان‌پور

توافق ۱۵ ژوئن؛ موفقیت دیپلماسی ایران برآمده از تاب‌آوری

خطر متافیزیگ نادیده گرفته شد