سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱ مرداد, ۱۴۰۵ ۰۱:۵۸

پنجشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۱:۵۸

اعدام در تهران: ایران مردی را به اتهام جاسوسی برای اسرائیل اعدام کرد

فعالان حقوق بشر سال‌هاست که از اجرای سختگیرانه مجازات اعدام در ایران انتقاد می‌کنند. آنها قوه قضائیه را به استفاده از اعدام برای ارعاب صداهای منتقد متهم می‌کنند.
Getting your Trinity Audio player ready...
قوه قضائیه ایران مردی را به اتهام جاسوسی برای سازمان اطلاعات اسرائیل، موساد، اعدام کرد. گفته می‌شود او اطلاعاتی درباره دانشمندان هسته‌ای ایران فاش کرده است.
پس از جنگ ۱۲ روزه, قوه قضائیه ایران یک مظنون به جاسوسی برای سرویس اطلاعات خارجی اسرائیل را اعدام کرد. به گزارش خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضائیه، حکم اعدام صبح امروز با طناب دار اجرا شد.

طبق این گزارش، گفته می‌شود این مرد در تأسیسات حساس جمهوری اسلامی کار می‌کرده و اطلاعات را به سرویس اطلاعات خارجی اسرائیل، موساد، منتقل می‌کرده است. قوه قضائیه هیچ اطلاعاتی در مورد سن یا حرفه این مرد ارائه نکرده است.

به گفته میزان، این مرد همچنین اطلاعاتی را در اختیار موساد قرار داد که منجر به قتل هدفمند یک دانشمند هسته‌ای در طول جنگ با اسرائیل شد. اسرائیل علاوه بر اهداف نظامی، در ماه ژوئن نیز حداقل ده محقق و  دانشمند را در تلاش برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران به قتل رساند.

حتی در طول جنگ، قوه قضائیه ایران از رسیدگی‌های فوری خبر داد. در ابتدا مشخص نبود که این مرد چه زمانی دستگیر و محکوم شده است. به گفته قوه قضائیه، او پس از سفری به خارج از کشور که ظاهراً در طی آن با مأموران رابط موساد تماس داشته، دستگیر شده است.

 
حدود ۱۰۰۰ اعدام در سال گذشته در ایران

فعالان حقوق بشر سال‌هاست که از اجرای سختگیرانه مجازات اعدام در ایران انتقاد می‌کنند. آنها قوه قضائیه را به استفاده از اعدام برای ارعاب صداهای منتقد متهم می‌کنند. طبق گزارش سازمان ملل متحد، تقریباً ۱۰۰۰ نفر سال گذشته در ایران اعدام شدند.

اسرائیل در ماه ژوئن به مدت دوازده روز علیه ایران جنگید و به همراه ایالات متحده، تأسیسات هسته‌ای کلیدی را بمباران کرد. با وجود آتش‌بس، درگیری اساسی بین دشمنان قسم‌خورده ادامه دارد. راه‌ حل دیپلماتیکی در چشم‌انداز نیست. رهبری ایران پس از جنگ با موجی از سرکوب در داخل کشور پاسخ داد.

همچنین روز چهارشنبه، مردی که متهم به عضویت در گروه شبه‌نظامی جهادی داعش بود، در ایران اعدام شد. به گفته میزان، گفته می‌شود که او «حملات تروریستی در داخل ایران» را برنامه‌ریزی کرده بود.

منبع: اشپیگل
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد, ۱۴۰۴ ۱۱:۴۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

بحران نظامی تنگه هرمز، خطر گسترش آن، آینده‌ای مبهم و غیرقابل مهار برای ایران، منطقه و اقتصاد جهانی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از همه جریان‌های سیاسی آزادی‌خواه، دموکراسی‌خواه، ملی و توسعه‌گرا که دغدغه عزت، امنیت و آینده ایران را دارند، می‌خواهد با اقدامی هماهنگ و فراگیر، پیام روشن مردم و نیروهای صلح‌طلب ایران را به افکار عمومی جهان، نهادهای مدنی، نهادهای بین‌المللی و دولت‌های درگیر در این بحران برسانند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

وظیفه انسانی ما در برابر درماندگی و رنج دیگران چیست؟

بیانیه مجامع اسلامی ایرانیان در سالگرد، سی تیر ۱۳۳۱؛ فریاد ملت برای حق حاکمیت و استقلال ایران

دموکراسی چیست ؟

در پیوند با سخنرانی ضد چپ و‌ضد کمونیستی ترامپ به مناسبت با ۲۵۰ مین سالگرد استقلال آمریکا

مە تیر، مە خون شد

سگِ خانه‌باغ و شبِ بریدنِ دم