سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۶ تیر, ۱۴۰۵ ۰۲:۴۱

جمعه ۲۶ تیر ۱۴۰۵ - ۰۲:۴۱

اعدام فرزندان ایران را متوقف کنید! ننگتان را خونین‌تر نکنید!

ما فداییان خلق ایران از جان باختن محسن شکاری عمیقاً متأثر و خشمگینیم! سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) جنایت اعدام محسن شکاری را به شدیدترین وجه ممکن محکوم می‌کند. هم‌زمان ما به شدت نگران آنیم که دژخیمان حاکم در توهم استمرار اقتدار خود، در تداوم سرکوب و افزایش شمار اعدام‌ها بکوشند.
Getting your Trinity Audio player ready...

اعدام فرزندان ایران را متوقف کنید! ننگتان را خونین‌تر نکنید!

بر پایهٔ اخبار منتشر شده توسط رسانه‌های حکومتی، امروز پنج‌شنبه، ۱۷ آذر ۱۴۰۱، محسن شکاری، ۲۳ ساله، فرزند مردم که در جریان جنبش «زن، زندگی، آزادی» دستگیر شده بود، توسط جلادان حکومت اعدام شد. ما فداییان خلق ایران از جان باختن محسن شکاری عمیقاً متأثر و خشمگینیم!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) جنایت اعدام محسن شکاری را به شدیدترین وجه ممکن محکوم می‌کند و به دژخیمان حاکم در میهن دربندمان هشدار می‌دهد: «ننگتان را خونین‌تر نکنید! اعدام فرزندان ایران را متوقف کنید!»

این محکومیت صرف نظر از صحت و سقم اتهامات واهی یا واقعی است که حکومت جنایتکار جوان‌کُش بر پایهٔ قوانین سبعانه و استبدادی و دین‌مدارانهٔ خود به زنان و مردان سرفرازی وارد می‌کند که در جریان جنبش پویندهٔ «زن، زندگی، آزادی» از دامان مردم و میهن به اسارت و گروگان گرفته است.

هم‌زمان ما به شدت نگران آنیم که دژخیمان حاکم در توهم استمرار اقتدار خود، در تداوم سرکوب و افزایش شمار اعدام‌ها بکوشند. از حکومتی که از روز نخست به دست گرفتن قدرت، جز خون و خون‌ریزی و سرکوب و شکنجه و کشتار سخنی با مردم برحقّ نزده است، با والیانی که در مالیخولیای حفظ قدرت به هر بهاء، از تحمیل هیچ هزینه‌ای به مردم دریغ‌نکرده‌اند، ارتکاب هیچ جنایتی بعید و غیرقابل تصور نیست.

اما ای حاکمان ظالم، بدانید که کشتار مردم، هر چه هم که دامنه و عمق آن گسترده‌تر و ژرف‌تر باشد، نه تنها نخواهد توانست شما را از زوال محتوم نجات دهد، بلکه عزم مردم قهرمان ما در مقابله با استبداد بی‌پایهٔ شما را جزم‌تر خواهد کرد!

 هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) در اندوه عمیق در از دست دادن فرزند جان‌باختهٔ مردم، محسن شکاری، راه اعتراض مؤثر به جنایات نظام ولایی جمهوری اسلامی و تلاش برای بازداشتن آن از دست‌درازی به جان فرزندان مردم را در تلاش هم‌گام، هم‌دل و هم‌کارانهٔ همهٔ تشکل‌ها و نیروهای چپ و جمهوری‌خواه مستقل و مردمی، آزادی‌خواه و عدالت‌پژوه میهن می‌داند. به باور ما اختلافات میان ما و انتقادات ما از یک‌دیگر هر چه هم که برحقّ، بزرگ و عمیق باشد، کوچک‌تر و ناچیزتر از آن است که بخواهد با ممانعت از مبارزهٔ مشترک ما، به تداوم سرکوب‌ها، کشتارها و فجایع گسترده و عمیق دیگری منجر شود که حکومت ولایی جمهوری اسلامی در قریب به چهل و چهار سال حکومت استبدادی خود به میهن ما تحمیل کرده است.

 

پنج‌شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۱ (۸ دسامبر ۲۰۲۲ میلادی)

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

 

تاریخ انتشار : ۱۷ آذر, ۱۴۰۱ ۶:۰۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

مسئلهٔ زمان در آغازِ کیهان

غم جنوب…

جنوب ایران، تمام جان ایران است!

بیانیه نهضت آزادی ایران: ضرورت عفو عمومی و توقف احکام حبس و اعدام

برای جنوب و تمامی ایران، و در رسای زندگی.

فصل چهارم؛ رازی که قرار بود قفل جهان را بگشاید!