سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۰:۲۶

سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۶

همگامی

اعلامیه «همگامی برای جمهوری سکولار دمکرات در ایران» در محکومیت حمله خونین و مسلحانه به مقر انتظامی راسک!

مسئول اصلی گسترش خشونت و کشتار در بلوچستان، حکومت سرکوبگر جمهوری اسلامی است
Getting your Trinity Audio player ready...
مسئول اصلی گسترش خشونت و کشتار در بلوچستان، حکومت سرکوبگر جمهوری اسلامی است

در حمله‌ی مسلحانه به پایگاه نیروهای انتظامی در راسک، بر اساس گزارش‌های رسمی ۱۱ مرزبان کشته و ۷ نفر هم مجروح شدند.

همینطور دو نفر از حمله کنندگان کشته و یک نفر هم بازداشت شده است. گروه افراطی «جیش‌العدل»، مسئولیت این کشتار را به عهده گرفته و مدعی شده‌است که تعداد کشته‌شدگان به مراتب بیشتر است.

خشونتی که جمهوری اسلامی در بلوچستان در پیش گرفته و اوج آن در مقابله با جنبش «زن، زندگی، آزادی» در زاهدان با قتل بیش از صد تن در یک روز خود را به نمایش گذاشت و ادامه‌ی آن در بیش از یک سال گذشته، عامل اصلی رشد گروه‌های مسلح و رواج قتل و ترور در این منطقه است. مسئول اصلی گسترش خشونت و کشتار، حکومت سرکوبگر جمهوری اسلامی است.

«همگامی برای جمهوری سکولار دمکرات در ایران»، هرگونه قتل، مجازات فراقضائی، ترور و خشونت را محکوم می‌کند و آن را شیوه درست و موثر مبارزه برای پایان دادن به حیات جمهوری اسلامی و استقرار دمکراسی در ایران نمی‌داند.

همگامی برای جمهوری سکولار دمکرات در ایران

۱۷ دسامبر ۲۰۲۳ برابر با ۲۶ آذر ۱۴۰۲

تاریخ انتشار : ۲۹ آذر, ۱۴۰۲ ۳:۱۵ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سبد معیشت ۹۰ میلیون تومان شد,دستمزد برای ده روز ماه هم کفاف نمی دهد.

چه کسی رئیس جمهور برزیل خواهد شد؟

نگاهی به اثر گذاری جنبش چپ

وام از پول خودمان؟ دستتان را از جیب کارگران و بازنشستگان بیرون بیاورید!

چه باید کرد؟

در جستجوی امید در روزهای تیره ناامیدی