سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱ شهریور, ۱۴۰۵ ۰۷:۲۶

یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۷:۲۶

اعمال جمهوری اسلامی باعث مرگ مادر رضا شهابی شد!

من اعتقاد دارم مسبب مرگ مادر رضا شهابی و ده ها مادر دیگر که در فراق فرزندان زندانی یا ... دچار مرگ یا بیماری میشوند، سران نظام اسلامی هستند.  هرگز نباید عمل و حاصل اعمال آنها را فراموش کنیم

Getting your Trinity Audio player ready...

طی چند روز گذشته که باید نو شدن طبیعت و نوروز را جشن میگرفتیم،به دید و بازدید از بزرگتران خود میرفتیم،شادی هایمان را با آنها تقسیم میکردیم،و بزرگی و بزرگواری آنها و زحمات سالها و سالهایی که برای ما فرزندان خود کشیده اند، ارج می نهادیم.  کوچکترها را با بوسه و لبخند و هدیه های عید، لباس نو، آجیل و شکلات شاد میکردیم. اما همه ی این ها با وجود جمهوری اسلامی سرمایه داری و با طرح های ضد کارگری و ضد انسانی آن سالهاست، دود میشود و به هوا میرود.

جمهوری اسلامی هیچ شادی و آزادی برای تقسیم باقی نگذاشته است. با حملات آشکار و پنهان خود به طبقه ی کارگر از طریق حذف یارانه ها،حمله به فعالین و کارگران،زندانی کردن کارگران انقلابی،اخراج های گسترده، سرکوب تشکل های کارگری و … آزادی و انسانی زیستن را از ما سلب کرده است. در روند حرکات و طرح های ضد کارگری خود همه ی شادی ها و نشاط زندگی را از خانواده های کارگری دزدیده است، هر روز با فشار های گوناگون زندگی را برای ما و خانواده هایمان سخت تر میکند.  آنچنان در این مسیر چهار نعل میتازد که اخیرا” در ایام تعطیلات نوروزی باعث گردید، مادر دوست عزیزم رضا شهابی در فراق و چشم انتظار دیدن فرزند خود چشم از جهان فرو ببندد.

من اعتقاد دارم مسبب مرگ مادر رضا شهابی و ده ها مادر دیگر که در فراق فرزندان زندانی یا … دچار مرگ یا بیماری میشوند، سران نظام اسلامی هستند.  هرگز نباید عمل و حاصل اعمال آنها را فراموش کنیم.

رضا در زندان با بیماری های بسیار سختی که مسبب بیماری های او نیز جمهوری اسلامی میباشد، دست به گریبان است. به او اجازه ی مداوا نمیدهند. چنین وضعیت ناهنجاری فشارهای انتظار را برای مادر رضا صد چندان کرد و او را به کام مرگ برد. رضا همچنان در زندان با سختی های بیماری خود، خبر مرگ مادر عزیز را نیز باید تحمل کند.

عوامل سرمایه داری جمهوری اسلامی که این روز ها در کنار خانواده های خود،در کنار پدر و مادرانشان مشغول سور چرانی هستند، باید بدانند سفره ی نان و عیدشان در مقابل رنج و آه وستم بر خانواده های کارگری مهیا و رنگین شده است. عیش و نوش آن ها در مقابل اخراج کارگران،عدم پرداخت دستمزد آنها،سرکوب و زندانی شدن پدر و فرزندان کارگران، و خانواده های که عزیزانشان را از دست داده اند، رنگین شده است. که باید روزی نه چندان دور تاوان چنین جنایاتی را بدهند.

من به نوبه ی خود درگذشت مادر رضا شهابی دوست عزیزم را که همچون مادر خود میدانمش، به طبقه ی کارگر، رضا، خانواده اش و دوستانش تسلیت می گویم. امیدوارم روزی برسد که یاد و خاطره ی این مادران را که سال ها چشم انتظار آزادی فرزندانشان بودند، در نبود جمهوری اسلامی ضد کارگری گرامی بداریم، روزی که با شاخه های گل سرخ بر سر مزار مادران حاضر شده و به آن ها بگوییم :

 بالاخره ما بر سرمایه داری پیروز شدیم، بر قاتلین مادران،پدران و فرزندان این وطن پیروز شدیم، سوسیالیسم و برابری در همه چیز را برقرار خواهیم کرد.

اما:

دوستان و رفقا چنین آرزو و خواسته ای بدون هزینه به دست نخواهد آمد.  تلاش،فداکاری،شجاعت و ازخودگذشتگی، شور و شعور انقلابی بسیار بالایی طلب میکند.  باید همچون برخی کارگران از جمله رضا شهابی، شاهرخ زمانی، علی نجاتی، بهنام ابراهیم زاده و صدها زندانی دیگر که برای ساختن آینده ی انسانی خود و هم طبقه ای هایشان قدم پیش نهاده و اقدام به ایجاد تشکل های کارگری کردند، تا از طریق آنها فردای روشن که تمامی انسان ها به طور مساوی حق زندگی و آزادی داشته باشند، دست به تشکل یابی و هرچه منسجم تر شدن بزنیم، باید در انواع مختلف تشکل های کارگری و ممکن در شرایط کنونی اقدام کنیم.

رفقا و دوستان باید خود را در کمیته ها و هسته های انقلابی که میتوانند بدون چهره شدن و تحت مراقبت قرار گرفتن متشکل شده ، رسالت تاریخی خود را به انجام رسانند، متشکل شویم. از طریق این نوع تشکل ها اقدام به بستر و زمینه سازی جهت متشکل شدن توده ی کارگران، زنان و مردان و جوانان در محل کار و زندگی کنیم. اگر بتوانیم از طریق کمیته ها و هسته های انقلابی گسترده بر جمهوری اسلامی فشار بیاوریم، جمهوری اسلامی از ترس مرگ به تب راضی خواهد شد و مجبور به پذیرش تشکل های توده ای کارگران در محل کار و زندگی خواهد شد.

 

پیش به سوی گسترش تشکل های کارگری

 

۱۳۹۱/۱۱/۱

تاریخ انتشار : ۱۲ فروردین, ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

حقوق بشر گزینشی نیست؛ از مردم خودتان شروع کنید

شهناز قراگزلو: قوه قضائیه جمهوری اسلامی نمی‌تواند از یک سو خود را مدافع حقوق بشر معرفی کند و از سوی دیگر، در داخل کشور حقوق بنیادین شهروندان را نادیده بگیرد. اگر دفاع از حقوق بشر یک وظیفه انسانی و اخلاقی است، همان‌گونه که سخنگوی قوه قضائیه درباره مستندسازی جنایات میناب می‌گوید، این وظیفه پیش از هر چیز باید در برابر حقوق شهروندان ایران نیز به رسمیت شناخته شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بیانیه سازمان پزشکان و پیراپزشکان جبهه ملی ایران به مناسبت روز پزشک

کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ علیه دولت ملی مصدق و قانون اساسی مشروطه بود

“پیمان مکه ونظامات خاورمیانه ای”

حقوق بشر گزینشی نیست؛ از مردم خودتان شروع کنید

گزارش ماهانه؛ نگاهی اجمالی به وضعیت حقوق بشر – تیر ماه ۱۴۰۵

انقلاب ۱۳۵۷؛ خیزش میلیونی مردم ایران بود، نه حرکت چند گروه کوچک