پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۴

پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۴

در دور دوم انتخابات، با رای " نه" به جلیلی شرکت می‌کنیم!
اگر در دور اول "نه" به شرکت در انتخابات، شاکله نظام ونظارت استصوابی را هدف قرار داد و در همه ارکان نظام و در دل و جان مردم تاثیر خود...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده:  گروه خرداد هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
نویسنده:  گروه خرداد هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به جلیلی!
در دور دوم انتخابات، دو نامزدی که در برابر هم قرار می‌گیرند، هر چند در وفاداری به نظام جمهوری اسلامی و ولی فقیه مشترک‌اند، اما به لحاظ اهداف، گرایشات، تعلق...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: حزب دمکراتیک مردم ایران
نویسنده: حزب دمکراتیک مردم ایران
چرا به پزشکیان رأی می دهم!
در ارتباط با چرایی عدم استقبال توده‌ها در مشارکت انتخاباتی دلایل متعددی را می‌توان شمرد ولی بدون شک تمامیت‌طلبی، اقتدارگرایی و قشریت دخیل در هستۀ مرکزی قدرت سیاسی نقش مهمی...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: محمود کرد
نویسنده: محمود کرد
باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!
عدم شرکت در این دوره می‌تواند تاکید مجددی باشد بر یک اقدام ثابت شده. اما اگر بپذیریم که چینش و مهندسی این‌چنینی انتخابات با همهٔ اهدافی که به دنبال داشته...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سهراب ایران
نویسنده: سهراب ایران
ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!
تا نظام جمهوری اسلامی پابرجا است وضع را نمی‌شود از این بهتر کرد اما می‌شود بسا بدتر کرد. براندازی نه فعلا ممکن است نه فعلا مطلوب. آیا انتخاب میان بد...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ياسر ميردامادی
نویسنده: ياسر ميردامادی
اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا
هستهٔ سخت قدرت، بر اساس منافع خود و بر پایهٔ یک خطای محاسباتی رضایت داده است که انتخابات را حداقل نیمه‌رقابتی کند. جامعه زخم‌های عمیقی از سیاست‌های حاکمیت بر روح...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سياوش - ايران
نویسنده: سياوش - ايران
دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»
«ث ژ ت» هرگز خود را در پناهگاه مخفی نکرده است و همواره حتی به قیمت تحمل ضربات شدید مواضع شجاعانه‌ای که لازم بوده را اتخاذ کرده است؛ به عنوان...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی

افزایش بیش از پیش فشار بین المللى براى تعلیق غنى سازى در مخالفت با جمهورى اسلامى، پرچم صلح، دموکراسى و حقوق بشر را برافرازیم!

جمهوريخواهان دموکرات و مستقل ايران، هم مى توانند نشان دهند که با همه وجود، حساسيت لحظه تاريخى کنونى را درک مى کنند و عزم دارند تا به نيازهاى اين لحظه پاسخ گويند، و هم ميتوانند در وضع نوينى که پديد آمده است براى عقب نشاندن جمهورى اسلامى هم در عرصه برنامه هاى ماجراجويانه هسته اى و هم در زمينه سياست هاى سرکوب گرانه آن، هشيارانه و مسئولانه همه امکانات ملى و بين المللى را به خدمت گيرند.

اقدام شوراى حکام آژانس بین المللى انرژى اتمى در اوایل ماه مارس سال ۲۰۰۶ میلادى مبنى بر ارائه گزارش رفتار جمهورى اسلامى در موضوع فعالیت هسته اى به شوراى امنیت سازمان ملل متحد، اراده فراگیر نیرومند جهانى علیه جمهورى اسلامى را به نمایش گذاشت. در ادامه این اقدام، تصمیم اواخر همین ماه پنج عضو دائمى شوراى امنیت و دولت آلمان براى صدور بیانیه مشترک با محتواى تعیین ضرب الاجل ۳۰ روزه براى جمهورى اسلامى در عمل به مطالبات آژانس بین المللى انرژى هسته اى، این اراده جهانى را به وجه نمایان ترى نشان داد و تثبیت کرد. بدین ترتیب، زمینه اعمال فشارهاى عملى علیه این حکومت، بیش از پیش فراهم آمده است. اوضاع تماماً در جهتى سیر مى کند که یا جمهورى اسلامى عقب مى نشیند و تعلیق غنى سازى اورانیوم را مى پذیرد تا شبح خطرات مهلکى که در یک قدمى کشور قرار دارند از آسمان میهن ما دور شود و یا گردن کشى کرده و کشور و مردم ما را به آتش مى کشد. 
دیگر جایى براى خوش بینى هاى بى مورد نیست. جهان تصمیم خود را گرفته است و این جمهورى اسلامى است که باید در برابر این تصمیم، دست به انتخاب بزند. مشى بی بنیاد استفاده از شکاف هاى بین قدرت هاى جهانى، دیروقتى است که خطابودن و بی نتیجه بودن خود را نشان داده است. واقع بینى سیاسى مانع از آنست که تشبثات بیهوده حکومت در بزرگ نمایى اختلافات کشورهاى بزرگ در روش فشار، به هدف قاطع همه اعضاى شوراى امنیت مبنى بر مخالفت مشترک آنان با غنی سازى و بازفرآورى اورانیوم در حیطه عمل جمهورى اسلامى سایه بیفکند تا موضوع مرکزى همسانى هدف جهانیان را ناچیز جلوه نماید. 
آنچه تاکنون پیش رفته و همچنان پیش میرود، همانا شکل گیرى گام به گام وسیع ترین و نیرومند ترین جبهه مخالفت با ماجراجویی هاى هسته اى حکومت جمهورى اسلامى در مقیاس جهانى است. حکومتى که، ۱۸ سال تمام مخفیانه در پى دسترسى به غنى سازى مواد رادیواکتیو با مقاصد شبهه بر انگیز بود. حکومتى که، با تولید موشک هاى بالستیک داراى توان حمل کلاهک هاى هسته اى، سوء ظن همگان را بر انگیخته است. حکومتى که براى همگان در منطقه و جهان غیرقابل اعتماد مى نماید و سخنان و اظهارات مقامات رسمى آن از تریبون هاى رسمى داخلى و دیپلماتیک خارجى سراپا تحریک کننده و فتنه برانگیز است. حکومتى شاخص با اقدامات ماجراجویانه و ماجراآفرینانه، تا بدانجا که حتى کشورهاى داراى مناسبات اقتصادى بسیار گسترده با ایران، بر مهار آن تأکید دارند و مخالف غنی سازى اورانیوم خارج از کنترل آژانس بین المللى انرژى هسته اى، توسط آن هستند و اجازه نمى دهند که این حکومت شرایط بازفرآورى سوخت هسته اى را داشته باشد. 
هر اقدام در سطح بین المللى علیه جمهورى اسلامى، در خدمت هدف ثابت و پایدار جهانیان در مهار برنامه هسته اى این رژیم است و هرگونه امتناع رژیم از تعلیق غنی سازى اورانیوم، به معنى تنگ تر شدن حلقات فشار از سوى جهانیان خواهد بود. روشن است که ادامه ماجراجویی هاى جمهورى اسلامى، کشور ما را در معرض مخاطرات سنگین قرار خواهد داد و تبعات سماجت این حکومت در برابر مقررات مدنظر آژانس بین المللى انرژى اتمى، مردم ما را با خطر محاصره اقتصادى و حتى با مهلکه تعرض نظامى و جنگ روبرو خواهد کرد. این درست است که محاصره اقتصادى را کشورهاى دیگر اعمال خواهند کرد، اما این جمهورى اسلامى است که زمینه ساز آنست و این جمهورى اسلامى است که با عقب نشینى از برنامه هاى ماجراجویانه خود مى تواند این خطر را از مردم ایران دور سازد.این نیز روشن است که تعرض نظامى از بیرون صورت خواهد گرفت، اما این جمهورى اسلامى است که به چنین فاجعه اى میدان مى دهد و این جمهورى اسلامى است که با دست برداشتن از ماجراجویی هاى خود، مى تواند این احتمال مرگبار و ویرانگر را خنثى کند. جمهورى اسلامى، طى یکسال گذشته با پافشارى بر نیات ضدملى خود که به دروغ آنرا یک مبارزه ملى جلوه مى دهد، وسیع ترین اجماع جهانى را علیه ایران شکل داده است و تنها با عقب نشینى آن است که جهان خواهان صلح مى تواند حساب خود را از مراکز و حکومت هاى جنگ افروز جدا کند. 
ما در این لحظات خطیر باردیگر بر این حقیقت تاریخى تکیه مى کنیم که در این بحران خطرناک، مردم ایران با خلاء یک اپوزیسیون مستقل و متحد روبرو هستند. اپوزیسیونى که، بتواند منافع ملى کشور و مصالح مردم ایران را نمایندگى کند و مسئولانه بکوشد که بر اجماع جهانى علیه برنامه هاى هسته اى جمهورى اسلامى در سمت تحقق آزادى، جمهوریت ، دموکراسى و صلح در ایران تأثیر بگذارد. این اپوزیسیون مى تواند صداى صلح خواهى و آزادی خواهى مردم ایران را به گوش جهانیان برساند. این اپوزیسیون قادر است جمهورى اسلامى را به عقب بنشاند و به آن اجازه ندهد که زیر پرچم دروغین دفاع از منافع ملى ایران، نقشه هاى شوم خود را پیش ببرد. این اپوزیسیون مى تواند نشان دهد که طرفدار صلح در منطقه، مخالف تروریسم و بنیادگرایى است، استقبال کننده حمایت هاى معنوى خارجیان از مبارزات مردم ایران و به سود مردم ایران است و در همانحال، مخالف محاصره اقتصادى و هرگونه تعرض نظامى علیه کشورمان و مخالف اپوزیسیون سازى و حکومت تراشى دیگران در ایران است. این اپوزیسیون مى تواند مرز صریح خود را با سناریوهایى همچون اختصاص کمک ۷۵ میلیون دلارى دولت بوش به اپوزیسیون ایران نشان دهد و در مقابل، از هر دولت و قدرت مدعى دفاع از دموکراسى و آزادى در ایران بخواهد که تحت هیچ شرایطى و زیر هیچ توجیهى، بر نقض وسیع و خشن حقوق بشر در ایران چشم بر نبندند. 
جمهوریخواهان دموکرات و مستقل ایران، هم مى توانند نشان دهند که با همه وجود، حساسیت لحظه تاریخى کنونى را درک مى کنند و عزم دارند تا به نیازهاى این لحظه پاسخ گویند، و هم میتوانند در وضع نوینى که پدید آمده است براى عقب نشاندن جمهورى اسلامى هم در عرصه برنامه هاى ماجراجویانه هسته اى و هم در زمینه سیاست هاى سرکوب گرانه آن، هشیارانه و مسئولانه همه امکانات ملى و بین المللى را به خدمت گیرند. 
بر جمهوریخواهان دموکرات و مستقل است که صداى سوم و نیروى سوم در میدان بحران هسته اى کنونى را هرچه نیرومندتر و رساتر بازتاب دهند و پرچم مبارزه با جمهورى اسلامى را با خواست عاجل صلح، دموکراسى و حقوق بشر برافرازند. 

هیئت سیاسى – اجرایى سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
پانزدهم فروردین ماه ۱۳۸۵ 

تاریخ انتشار : ۱۵ فروردین, ۱۳۸۵ ۷:۱۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

در دور دوم انتخابات، با رای ” نه” به جلیلی شرکت می‌کنیم!

حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به جلیلی!

چرا به پزشکیان رأی می دهم!

باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!

ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!

اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا