یکى از اعضاى خانواده لسانى از ادامه اعتصاب غذاى عباس لسانى خبر داد؛ “پس از اعلام اعتصاب غدا از طرف عباس لسانى، در طول دو هفته گذشته بارها دادستان اردبیل از خانواده عباس لسانى خواسته است تا به دادسرا مراجعه کنند تا او مساله را با کسب تکلیف از مقامات بالا حل کند. اما امروز وقتى برادر عباس لسانى به دادستان مراجعه کرد به وى گفته است که اختیارى در اجازه مرخصى به لسانى ندارد و اداره اطلاعات به او اجازه چنین کارى را نمى دهد”.
آخرین وضعیت عباس لسانى از زبان همسر لسانى رقیه محمدعلیزاده: “عباس در تماسهاى تلفنى به عدم اجازه مرخصى معترض بود و تنها راه مقابله با پایمالى حقوق قانونیش را ادامه اعتصاب غذا مى دانست. عباس همچنین گفت که قرار است ما را به بند معتادان منتقل کنند، اما من در مقابل این مساله مقاومت خواهم کرد. خانم محمدعلیزاده افزود: لسانى به خاطر اعتصاب غذا در انفرادى قرنطینه زندان نگهدارى مى شود و اگر به بند یک منتقل شود سلامتش به شدت در معرض خطر قرار خواهد گرفت.
وى که شوهرش امسال حداقل دو ماه اعتصاب غذا کرده است و این بار به شدت نسبت به وضعیت سلامت عباس لسانى نگران بود، افزود: تا به امروز تمام مراجعات خانواده ما به دادسرا و مکاتبات لسانى بى نتیجه بوده است و هنوز اجازه مرخصى نداده اند، تنها امروز دادستان گفته است که فردا به زندان مى رود تا عباس لسانى را ملاقات کند.
بنا به خبر دریافتى از اردبیل عباس لسانى، بهروز علیزاده و ودود سعادتى اردبیل به بند معتادان زندان منتقل مى شوند.
همچنین دادستانى با تسلیم کیفرخواست به دادگاه انقلاب اسلامى اردبیل براى بهروز علیزاده سه سال حبس و سه سال تبعید درخواست کرده است.
علیزاده یک بار در خرداد ماه در جریان اعتراضات و تظاهرات مردم اردبیل دستگیر و به ده ماه حبس محکوم شده بود و سپس در حالى که این حکم قطعى نشده بود در اول مهرماه همزمان با اعتراضات در آذربایجان نسبت به ادامه تبعیضهاى زبانى در آذربایجان و دیگر مناظق ترک نشین کشور مجددا دستگیر شد. وى که بیست سال دارد از زمان دستگیرى امکان گرفتن وکیل و مرخصى نداشته است. لازم به ذکر است پدر علیزاده معلول شیمیایى جنگ ایران و عراق بود و اکنون سرپرستى مادر پیرش را بهروز بر عهده دارد.
همچنین خبر دیگر دریافتى از اردبیل از فشار مسئولان حفاظت زندان بر ودود سعادتى حکایت مى کند.بر پایه این خبر سعادتى که یک ماه دیگر دوران حبسش تمام مى شود به حفاظت زندان اردبیل احضار شده است و از او خواسته اند از اعمال گذشته خود به صورت کتبى ندامت کند و یک ماه زودتر آزاد شود. سعادتى که باید نسبت به دوستى با فعالان اردبیلى نیز اظهار پشیمانى مى کرد از امضاى متن مورد نظر مسئولان زندان خوددارى کرده است.
به امید آزادى همه زندانیان سیاسى و عقیدتی
کمیته دفاع از زندانیان سیاسى آذربایجان (آسمک)