چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۸

چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۸

اعلام رهبری دوران گذار با تکیه به قدرت های خارجی منافی آزادی و حاکمیت ملی ایرانیان است
با انتخاب مجدد دونالد ترامپ به عنوان رئيس جمهور آمریکا و سرکارآمدن دولت وی، سرنگونی رژيم مستبد بشار اسد و تضعیف نيروهای نیابتی جمهوری اسلامی ایران در غزه و لبنان و...
۳ بهمن, ۱۴۰۳
نویسنده: همگامی برای جمهوری سکولار دموکرات در ايران
نویسنده: همگامی برای جمهوری سکولار دموکرات در ايران
حاکمیت و اسلام رساله ای دستگاه قضایی
نفی استقلال قوه قضاییه و نیز اعمال نفوذ و دخالت مستمر این قوه در امر قانونگذاری و بطور کلی تمرکز قوای سه گانه در دست یک فرد بر پایه اصل...
۳ بهمن, ۱۴۰۳
نویسنده: عباد عموزاد
نویسنده: عباد عموزاد
شناختها و تجارب بالقوه و بالفعل ما چگونه رشد می کنند
ما انسانها از طرفی با واقعیات درونی خود و از طرفی دیگر با واقعیات بیرونی از خود که به اجتماع و محیط زیست تعلق دارند سر و کار داریم...چرا تجارب...
۳ بهمن, ۱۴۰۳
نویسنده: اکبر دهقانی ناژوانی
نویسنده: اکبر دهقانی ناژوانی
حماس به اهداف خود نرسیده است، اما حقوق و تسلط اسرائیل تقویت شده است
خانم امیرا هاس، خبرنگار هاآرتص، توافق آتش بس میان اسرائیل و حماس، سیاست داخلی اسرائیل و چشم انداز آینده مردم غزه را تحلیل می کند
۲ بهمن, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
ترامپیسم ایرانی
پیش از ترامپ، سلطنت‌طلبان در میان گروه‌های مخالف رژیم جمهوری اسلامی چندان به حساب نمی‌آمدند. اکنون ممکن است با نیروگیری دوباره‌ی ترامپ، سلطنت‌طلبان دوباره بیش‌فعال شوند. ایضاً از همین رو...
۲ بهمن, ۱۴۰۳
نویسنده: محمدرضا نیکفر
نویسنده: محمدرضا نیکفر
یک دیدار
فریده صلواتی، یکی از دختران جسور و برخوردار از آگاهی سیاسی و اجتماعی، یک انساندوست  و از آسیب‌دیده گان انقلاب زن،زندگی،آزادی است. مزدوران حکومت اسلامی با شلیک بیش از ده...
۱ بهمن, ۱۴۰۳
نویسنده: شمی صلواتی
نویسنده: شمی صلواتی
سهیل نام دیگر تو هست
بر بال خیال تو سر گذاشتم، آسمان و دریا را آبی دیدم، زلال همچون چشمان تو. پاک و روشن مثل سپیدی قلبت. در خود ویران شدم. از بی مهری روزگار...
۱ بهمن, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوە داد
نویسنده: کاوە داد

اقدامات اخیر علیه خانم شیرین عبادی، شخصیت برجسته بین المللی و برنده جایزه صلح نوبل، را محکوم می کنیم خواهان بازگشایی فوری دفتر کانون مدافعان حقوق بشر در تهران هستیم

متعاقب اقدام غیر قانونی یادشده، ماموران حکومتی روز سوم دیماه مجددا بدون ارایه هرگونه حکم رسمی، به دفتر وکالت خانم عبادی وارد شده و پس از چندین ساعت بازرسی خودسرانه دفتر، تمام پرونده های خصوصی مربوط به موکلین خانم عبادی و دو دستگاه کامپیوتر ایشان را با خود برده اند

نامه زیر توسط جمعی از فعالان حقوق بشر و شخصیتهای سیاسی و فرهنگی ایرانی مقیم خارج کشور برای ارسال به دبیرکل سازمان ملل متحد و دیگر نهادها و شخصیتهای بین المللی، تهیه شده است. چنانچه مایل به افزودن نام خود به لیست امضاء کنندگان هستید لطفا به آدرسbhoghoogh@yahoo.de ایمیل بفرستید. لیست روز دوشنبه ۱۲ ژانویه ۲۰۰۹ (۲٣ دیماه ۱٣٨۷۷) بسته شده و نامه همراه با اسامی امضاکنندگان برای گیرندگان ارسال می شود.
برای مشارکت در ادامه تلاشها برای دفاع از خانم عبادی و بازگشایی دفتر کانون مدافعان حقوق بشر، از جمله برای رسانیدن این نامه بدست و جلب حمایت اعضای پارلمان، روزنامه نگاران، فعالان حقوق بشر و دیگران در کشوری که اقامت دارید، نیز می توانید با ایمیل آدرس فوق تماس بگیرید.

عالیجناب بان کی مون
دبیرکل محترم سازمان ملل متحد
چنان که اعلام شده است در روز ۲۱ دسامبر ۲۰۰٨ (اول دیماه ۱٣٨۷) ماموران امنیتی و انتظامی بدون ارایه هرگونه حکم قانونی، به پلمب دفتر کانون مدافعان حقوق بشر، مستقر در تهران اقدام کردند. متاسفانه، از آن تاریخ به بعد تاکنون، هنوز هیچ دستوری برای بازگشایی دفتر کانون صادر نشده است.
کانون مدافعان حقوق بشر در ایران ٨ سال پیش به ابتکار خانم شیرین عبادی، برنده جایزه صلح نوبل، و دیگر سرشناسان مدافع صلح و حقوق بشر در ایران تاسیس شد.
قانونیت تاسیس و فعالیت کانون مدافعان حقوق بشر در ایران را نه تنها اصل ۲۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تضمین کرده است، بلکه طی ٨ ساله اخیر هیچ شک و شبهه ای پیرامون مغایرت تاسیس و فعالیت این نهاد توسط هیچ یک از مقامات حکومتی تا کنون ابراز نشده بوده است.
حق تاسیس و فعالیت کانون مدافعان حقوق بشر نه تنها مطابق قوانین ایران، بلکه، طبق مفاد اصل ۲۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر، مصوب مجمع عمومی سال ۱۹۴٨ سازمان ملل، طبق اصل ۲۱ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی، و نیز در اعلامیه مصوب مجمع عمومی سال ۱۹۹٨ تحت عنوان “حقوق و مسوولیت افراد، گروه ها و نهادهای جامعه برای ترویج و حمایت از حقوق بشر و آزادی های سیاسی شناخته شده” به صراحت مورد تائید قرار گرفته و دولت جمهوری اسلامی ایران نیز رسما پای بندی خود به تمام این اسناد را مورد تاکید قرار داده است.
گرچه تشکیل احزاب، جمعیتها، انجمنهای سیاسی و صنفی و اجتماعات در کشور ما قانونا مستلزم کسب مجوز از دولت نیست، با این وجود احزاب و انجمن ها برای این که از امتیازات و تسهیلات دولتی برخوردار شوند، موظف به ثبت خود در وزارت کشورند. کانون مدافعان برای بهره گیری از این مزایای قانونی به کسب پروانه اقدام کرده است. اما مقامات دولتی، علیرغم عدم اعلام هرگونه ایراد قانونی به فعالیت کانون طی ٨ سال اخیر، بدون ارایه هیچ گونه دلیلی از صدور پروانهی فعالیت آن خودداری کرده اند. آنها اکنون، به جای پوزش خواهی عدم انجام وظیفه قانونی خود – که فی نفسه تخلف و قابل پیگرد است – آن را دلیل “غیرقانونی بودن” کانون مدافعان اعلام کرده اند.
متعاقب اقدام غیر قانونی یادشده، ماموران حکومتی روز سوم دیماه مجددا بدون ارایه هرگونه حکم رسمی، به دفتر وکالت خانم عبادی وارد شده و پس از چندین ساعت بازرسی خودسرانه دفتر، تمام پرونده های خصوصی مربوط به موکلین خانم عبادی و دو دستگاه کامپیوتر ایشان را با خود برده اند.
ما امضاء کنندگان این نامه خدمات صادقانه و خیراندیشانه کانون را ارج گذاشته نشانه سربلندی ایرانیان می شناسیم. ما جلوگیری از فعالیت کانون را بشدت محکوم می کنیم. خانم شیرین عبادی شخصیت سرشناس بین المللی است و نقش ایشان در ایران افتخار بزرگی برای کشور ماست. رفتار اخیر حکومت جمهوری اسلامی ایران با خانم عبادی مایه تاسف عمیق ما و لطمه شدید به حثییت و اعتبار قانون در کشور ماست.
ما امضاء کنندگان این نامه به پلمب دفتر کانون مدافعان حقوق بشر در ایران بشدت اعتراض کرده و آن را عملی کاملا خودسرانه و خلاف قوانین جاری کشور و مصداق نقض آشکار اصل ۲۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران می شناسیم؛ ما پلمب دفتر کانون مدافعان و رفتار اخیر با خانم عبادی را نقض آشکار قوانین، تعهدات و میثاق های بین المللی می دانیم که دولت جمهوری اسلامی ایران خود را در مجامع بین المللی به رعایت آنها متعهد اعلام می کند.
ما امضاء کنندگان این نامه خواهان پیگرد قانونی صادرکنندگان دستور پلمب دفتر کانون و مجازات مهاجمین غیر قانونی به دفتر کار و مصادره کنندگان اسناد خانم شیرین عبادی هستیم.
ما امضاء کنندگان این نامه خواهان بازگشایی بلادرنگ دفتر کانون مدافعان حقوق بشر، پرداخت غرامت به کانون، جبران هرگونه خسارت به دفتر کار خانم عبادی و پوزش رسمی مقامات مسوول بابت رفتار ناهنجاری هستیم که در حق ایشان صورت گرفته است.
صمیمانه از شما انتظار داریم با مراجعه به رئیس قوه قضائیه، رئیس جمهوری اسلامی و رئیس مجلس شورای اسلامی ایران، مساعدت نمایید فعالیت کانون به حال عادی باز گردد.
امیدواریم مسوولین کشور هرچه زودتر به این خواست بشردوستان ایران و جهان پاسخ مثبت دهند. اما چنانچه آنان به هر بهانه و بر خلاف وظیفه، به حمایت از قانون شکنی و تعرض به حقوق حقه ملت ادامه دهند، چنانچه دستور رفع پلمب به هر دلیل به تاخیر افتد، چنانچه پیگیری شکایات خانم عبادی و سایر مسوولین کانون مدافعان حقوق بشر به مقامات قضایی کشور نادیده گرفته شود؛ ما امضاء کنندگان این نامه وظیفه خود خواهیم دانست که برای پیگیری شکایت ایشان، اقدامات خود را برای بازگشائی مجدد دفتر کانون و تضمین فعالیت آزادانهی آن به هر طریق ممکن به اجرا گذاریم.

امضاها

۱. احسانیپور مهرداد – کلن – آلمان
۲. احمدیان پریسا – فرنکفورت – آلمان
۳. اردوخانی ابوالفضل – بروکسل – بلژیک
۴. اسفندیارمز شیرین – بروکسل – بلژیک
۵. اشتهارد پروین – مالمو – سوئد
۶. افتخاری بیژن
۷. افشاری علی – واشنگتن – آمریکا
۸. اکبری اصغر
۹. امیر خسروی بابک – پاریس – فرانسه
۱۰. امیری امری – وین – اتریش
۱۱. امینی مهدی – واشنگتن – آمریکا
۱۲. انصاری وهاب – کلن – آلمان
۱۳. ایزد سیما
۱۴. ایمپرتو-قاسمی اختر – کلن – آلمان
۱۵. آذری مسعود – استکهلم – سوئد
۱۶. آرژنگ بهمن
۱۷. آزاد آینده – وین – اتریش
۱۸. آگاه حمیرا – بروکسل – بلژیک
۱۹. آهنگری کاوه
۲۰. باجاقلی رحیم – ویرجینیا – آمریکا
۲۱. باقری فریبرز – فرانکفورت – آمریکا
۲۲. براتی مهران – برلین – آلمان
۲۳. برزنجه محمد -هامبورگ – آلمان
۲۴. بصیری نسرین – برلین – آلمان
۲۵. بهمنی محمد – لوسانجلس آمریکا
۲۶. بینیاز بیتالله – آلمان
۲۷. بیضائی نیلوفر – آلمان
۲۸. پرزین حبیب – کلن – آلمان
۲۹. پورنقوی علی – اوتریخت – هلند
۳۰. پیرزاده بیژن – لوسآنجلس – آمریکا
۳۱. تبریزیان حبیب
۳۲. تهرانی شهران – لوسآنجلس – آمریکا
۳۳. توحیدی نیره – لوسآنجلس – آمریکا
۳۴. توکلی ماندنا – آمریکا
۳۵. ثقفی سهیلا
۳۶. جعفری عاطفه کلن – آلمان
۳۷. جعفری حسن برلین – آلمان
۳۸. جواهری فرزاد
۳۹. چرندابی رصا – فرانکفورت – آلمان
۴۰. حسین علوی – برلین – آلمان
۴۱. حسینزاده جعفر – بروکسل – بلژیک
۴۲. حکمت بیژن – پاریس – فرانسه
۴۳. حیدریان محسن – گوتنبرگ – سوئد
۴۴. خانبابا تهرانی مهدی – فرانکفورت – آلمان
۴۵. خرسند اصغر – وین – اتریش
۴۶. خلیق بهروز – کلن – آلمان
۴۷. داوودی مهاجر فریبا – واشنگتن – آمریکا
۴۸. درویشپور مهرداد – استکهلم – سوئد
۴۹. درویشپور حسن – آلمان
۵۰. دقیقیان شیرین – لوسآنجلس – آمریکا
۵۱. دوستدار اکبر – دورتموند – آلمان
۵۲. رادبوی علی
۵۳. رضوان آزیتا
۵۴. رمضانیراد مسعود
۵۵. زهتاب حسن – شوده – سوئد
۵۶. سازگارا محسن – واشنگتن – آمریکا
۵۷. سطوت مریم – کلن – آلمان
۵۸. سلطانی سیامک – آلمان
۵۹. سلیمانی رضا – بروکسل – بلژیک
۶۰. سیاووشی رضا – سانفرانسیسکو – آمریکا
۶۱. شب افروز مسعود
۶۲. شروینی سعید -هامبورگ – آلمان
۶۳. شریعت مداری حسن -هامبورگ – آلمان
۶۴. شکری مینا
۶۵. شمس حائریهادی
۶۶. صابری بانو – آتلانتا – آمریکا
۶۷. صادقی مرتضی – آمستردام – هلند
۶۸. صمدپوری علی – بروکسل – هلند
۶۹. عابدپور ضیاء – مالمو – سوئد
۷۰. عباسی بهمن – هلند
۷۱. عبدالرحیمپور مجید -هانوور – آلمان
۷۲. عطری اکبر – واشنگتن – آمریکا
۷۳. عظیمی فرزانه – وین – اتریش
۷۴. علمداری کاظم – لوسآنجلس – آمریکا
۷۵. فانی یزدی رضا – سانفرانسیسکو – آمریکا
۷۶. فتحی مسعود – وین – اتریش
۷۷. فدایی بهروز – آمستردام – هلند
۷۸. فرید سیامک – بروکسل – بلژیک
۷۹. فولادی فیروزه – آمریکا
۸۰. قراباغی علیرضا
۸۱. قنبری علیاکبر – بن – آلمان
۸۲. قیومی رحیم – دوسلدورف – آلمان
۸۳. کارگر صادق – اسلو – نروژ
۸۴. کر یوسف – برلین – آلمان
۸۵. کریمی بهزاد – هلند
۸۶. کریمی محمد – آلمان
۸۷. کریمی نسرین – آلمان
۸۸. کریمی رضا – استکهلم – سوئد
۸۹. کشاورز سهیل
۹۰. کیانی تهمورث
۹۱. گنجبخش امیرحسین – واشنگتن – آمریکا
۹۲. ماندگار حمید – بروکسل – بلژیک
۹۳. ماهباز عفت – لندن ۰ انگلستان
۹۴. مجدزاده بهار
۹۵. محمدی ملیحه – برلین – آلمان
۹۶. محمدی سارا
۹۷. مدرس فرخنده
۹۸. مرادی داریوش – کلن – آلمان
۹۹. مشایخی مهرداد – واشنگتن – آمریکا
۱۰۰. معمارحسینی مهرانگیز – آخن – آلمان
۱۰۱. ملک محمدی مرتضی – فرانکفورت – آلمان
۱۰۲. منصور صفائیان کاظم – بروکسل – بلژیک
۱۰۳. منصور صفائیان پرهام – بروکسل – بلژیک
۱۰۴. مهدی اکبر – آمریکا
۱۰۵. مهربان خسرو – بروکسل – بلژیک
۱۰۶. موسوی پروین
۱۰۷. مونسی داوود
۱۰۸. میرزاوند محمود
۱۰۹. میرستاری انور – بروکسل – بلژیک
۱۱۰. میرمویدی علیرضا – آخن – آلمان
۱۱۱. ناز سحر – بروکسل – یلژیک
۱۱۲. ناظم احمد
۱۱۳. ناظمی احمد – آلمان
۱۱۴. نافعی رضا – هورت – آلمان
۱۱۵. ناهیدپور نوشین – لندن – انگلستان
۱۱۶. نایبهاشم حسن – وین – اتریش
۱۱۷. نجاتی احمد
۱۱۸. نگهدار فرخ – لندن – انگلستان
۱۱۹. نوری احمد – برلین – آلمان
۱۲۰. نیرومند بهمن – برلین – آلمان
۱۲۱. همتی مسعود – بروکسل – بلژیک

گیرندگان

دبیرکل سازمان ملل متحد، رئیس شورای حقوق بشر، کمیسر عالی حقوق بشر، گزارشگر ویژه وضعیت مدافعان حقوق بشر، دبیرکل اتحادیه جهانی بین المجالس، رئیس فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر، دبیرکل عفو بین الملل، مدیر اجرائی دیدبان حقوق بشر، دبیرکل سازمان جهانی مبارزه با شکنجه، دبیرخانه جایزه صلح نوبل، تمام روسای پارلمان های تمام کشورها، …

تاریخ انتشار : ۲۱ دی, ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

در بزرگ‌داشت تحمیل آتش‌بس به اسراییل!

این آتش بس دست‌آوردی بزرگ برای مردم ستم‌دیدهٔ فلسطین و نتیجهٔ استقامت و مبارزات آنان، فشار نیروهای آزادی‌خواه و صلح‌دوست جهان و نیز نیروهای مترقّی و صلح‌دوست اسراییل است. تضمین پای‌بندی دولت اسراییل به قرارداد آتش‌بس موقّت نیاز به نظارت جهانی دارد. از یک سوی اسراییل می‌تواند از ساعات باقی‌مانده تا آغاز آتش‌بس برای ادامهٔ نسل‌کشی سوءاستفاده کند و از سوی دیگر پس از دست‌یابی به تبادل گروگان‌های اسراییلی، کشتار وحشیانهٔ خود را از سر بگیرد.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

به بهانه قتل علی رازینی و محمد مقیسه (ناصریان)، قضات بیدادگاه های جمهوری اسلامی

جنایت کاران و متجاوزان به حقوق اساسی مردم، فارغ از مقام و درجه‌ای که دارند، باید در دادگاه‌های علنی و با رعایت کامل قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی و داخلی محاکمه و پاسخگو شوند. از همین منظر، هرگونه ترور و قتل‌های اراده‌گرایانه نیز باید به‌طور قاطع محکوم شود.

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

در بزرگ‌داشت تحمیل آتش‌بس به اسراییل!

این آتش بس دست‌آوردی بزرگ برای مردم ستم‌دیدهٔ فلسطین و نتیجهٔ استقامت و مبارزات آنان، فشار نیروهای آزادی‌خواه و صلح‌دوست جهان و نیز نیروهای مترقّی و صلح‌دوست اسراییل است. تضمین پای‌بندی دولت اسراییل به قرارداد آتش‌بس موقّت نیاز به نظارت جهانی دارد. از یک سوی اسراییل می‌تواند از ساعات باقی‌مانده تا آغاز آتش‌بس برای ادامهٔ نسل‌کشی سوءاستفاده کند و از سوی دیگر پس از دست‌یابی به تبادل گروگان‌های اسراییلی، کشتار وحشیانهٔ خود را از سر بگیرد.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

اعلام رهبری دوران گذار با تکیه به قدرت های خارجی منافی آزادی و حاکمیت ملی ایرانیان است

حاکمیت و اسلام رساله ای دستگاه قضایی

شناختها و تجارب بالقوه و بالفعل ما چگونه رشد می کنند

حماس به اهداف خود نرسیده است، اما حقوق و تسلط اسرائیل تقویت شده است

ترامپیسم ایرانی

یک دیدار