سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۹ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۶:۱۱

شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۱

امروز ششم اوت، سال روز بمباران اتمی هیروشیما است

یوشیهیده سوگا، نخست وزیر ژاپن در مراسم یادبود امروز در هیروشیما سخنرانی کرد. وی بعداً بخاطر نادیده گرفتن یا سانسور بخشی از متن سخنرانی خود که ادعا می شود مربوط به حمایت ژاپن از خلع سلاح هسته ای بین المللی است،عذرخواهی کرد. یوکو سادو ۴۳ ساله که به همراه پسر هفت ساله اش در پارک یادبود صلح قدم می زد و از معدود شرکت کنندگان در این مراسم بودبه خبرگزاری فرانسه گفت: بسیار نا امید شدم، این یک فرصت عالی بود، هیروشیما فرصت انتشار پیام صلح را از دست داد.


حمله اتمی آمریکا به ژاپن

هری اس ترومن سیاستمدار حزب دموکرات آمریکا و سی و سومین رئیس جمهور ایالات متحده از سال ۱۹۴۵ تا ۱۹۵۳ بود. وی قبلاً برای مدت کوتاهی در سال ۱۹۴۵ معاون رئیس جمهور بود و بین سالهای ۱۹۳۵ تا ۱۹۴۵ نماینده ایالت میسوری در سنای آمریکا بود. او متولد: ۸ مه ۱۸۸۸، در لامار میسوری ایالات متحده آمریکا بود، و در سال ۲۶ دسامبر ۱۹۷۲،در مرکز پزشکی تحقیقاتی کانزاس سیتی میسوری درگذشت. مهم‌ترین بخش از کارنامه سیاسی هری ترومن، که هرگز فراموش نخواهد شد، بمباران اتمی هیروشیما در ۶ آگوست ۱۹۴۵ و سه روز پس از آن ناگازاکی است. تقریباً دویست‌هزار نفر در این حملات و در اثر مسمومیت رادیو اکتیویته کشته شدند، اکثر این قربانیان، غیرنظامیان بودند، از جمله چند هزار کارگر کره­‌ای. هم‌چنین، دوازده ملوان نیروی دریایی ایالات‌متحده که در یک زندان در هیروشیما زندانی بودند نیز در این رویداد کشته شدند. هری ترومن در دوران ریاست جمهوری اش در مورد برخی از مهمترین مسایل جهانی تصمیم گرفت. اندکی پس از روز پیروزی در اروپا، جنگ با ژاپن به مراحل نهایی نزدیک می شد. ژاپن حاضر نبود تسلیم شود. ترومن پس از مشورت با مشاورانش دستور داد در دو شهر هیرو شما و ناکازاکی بمب اتم انداخته شود. پس از آن ژاپن بلافاصله تسلیم شد.+

امروز ششم اوت، یاد آور ۷۶ مین سال  بمباران اتمی هیروشیما در کشور ژاپن می باشد.که  بیش از ۱۴۰ هزار نفر در اولین حمله بمب اتمی به ژاپن جان باختند. یاد این قربانیان در هیروشیما گرامی داشته شد. درخواست شهر برای رعایت یک دقیقه سکوت در طول بازیهای المپیک قبلاً رد شده بود. ساعت ۸.۱۵ صبح در آن زمان ، بمب افکن آمریکایی “Enola Gay” بمب اتمی را در ۶ آگوست ۱۹۴۵ در هیروشیما پرتاب کرد و حدود ۱۴۰ هزار نفر را کشت. یک بمب اتمی دیگر، سه روز بعد بر روی ناگازاکی پرتاب شد.

امروزششم اوت، سال روز بمباران اتمی هیروشیما است 

امروز،ششم اوت، سال روز بمباران اتمی هیروشیما است.در این زمان شرکت کنندگان در یک مراسم کوچک در هیروشیما دعای خاموش را انجام دادند. روز جمعه، یاد قربانیان اولین حمله بمب اتمی در۷۶ سال پیش، در آنجا گرامی داشته شد. بازماندگان، بستگان، سیاستمداران و چهره های سرشناس در مراسم اصلی شهر به یاد قربانیان و فراخوان صلح جهانی شرکت کردند. برای دومین سال متوالی، مراسم یادبود به دلیل همه گیری کرونا در مقیاس نسبتاً محدودی برگزار شد. این مراسم به صورت آنلاین پخش گردید.

تصمیم کمیته بین المللی المپیک (IOC)

در همین حال، بازی های المپیک در توکیو ادامه یافت. کمیته بین المللی المپیک (IOC) به ریاست توماس باخ درخواست هیروشیما برای یک دقیقه سکوت در طول بازی ها را رد کرد.

یوشیهیده سوگا، نخست وزیر ژاپن در مراسم یادبود امروز در هیروشیما سخنرانی کرد. وی بعداً بخاطر نادیده گرفتن یا سانسور بخشی از متن سخنرانی خود که ادعا می شود مربوط به حمایت ژاپن از خلع سلاح هسته ای بین المللی است،عذرخواهی کرد. یوکو سادو ۴۳ ساله که به همراه پسر هفت ساله اش در پارک یادبود صلح قدم می زد و از معدود شرکت کنندگان در این مراسم بودبه خبرگزاری فرانسه گفت: بسیار نا امید شدم، این یک فرصت عالی بود، هیروشیما فرصت انتشار پیام صلح را از دست داد.

سازمان دهندگان بزرگداشت  قربانیان هیروشیما، قبلاً از نادیده گرفتن مراسم بزرگداشت در بازی های المپیک توکیو ناامید شده بودند. توماس باخ، رئیس IOC قبل از شروع بازیها به هیروشیما سفر کرده بود. با این حال، او متهم شد که از این سفر برای حمایت از برخی مناسبت و اهداف سیاسی استفاده کرده است. مارک آدامز، سخنگوی کمیته بین المللی المپیک گفت که در مراسم پایانی بازی های المپیک در روز یکشنبه آتی، بخشی از مراسم،برای یادبود قربانیان فاجعه هایی مانند هیروشیما اختصاص داده می شود.

۵۰ کشور معاهده ممنوعیت را امضا کرده اند

مراسم امسال در هیروشیما برای بزرگداشت قربانیان حمله اتمی آمریکا، اولین مراسم از زمان لازم الاجرا شدن معاهده بین المللی منع سلاح های هسته ای بود. سال گذشته ۵۰ کشور معاهده ممنوعیت را تصویب کردند: این کشور استفاده، توسعه، تولید و ذخیره سلاح های هسته ای و تهدید استفاده از آنها را ممنوع می کند. با این حال، هیچ کشوری که دارای سلاح هسته ای است امضا نکرده است. ژاپن نیز از امضای این پیمان خودداری کرده و معتقد است که این توافقنامه بدون رضایت دولتهای دارای سلاح هسته ای هیچ وزنی ندارد.

+- ویکی پدیا 

جمعه ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۰- ۶ اوت ۲۰۲۱ 

تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد, ۱۴۰۰ ۸:۵۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

۳۰ مه؛ روزی برای یادآوری زنانی که صدایشان جرم تلقی شد اما خاموش نشد 

بازتعریف «ضد امپریالیسم» در عصر جدید…

🎙 پادکست رادیو مرز: کمک رساندن | روایت کسانی که در جنگ به دیگران کمک کردند.

آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش

رفیق نازنین مان، داود عسگر پور عزیز بدرود

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…