سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۰۹:۳۷

چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۷

ایستادگی در مذاکرات جمعی، ما را به نتیجه می رساند

اتحادیه کارگری" ور.دی"، خواستار اعتصاب کارکنان امنیت و حفاظت در فرودگاه کلن/ بن شد.این کارکنان امنیت و حفاظت فرودگاه ها، در حال حاضردستمزد بیشتری را مطالبه می کنند. و بر همین اساس، می‌خواهند به طور موقت, کار ها را در فرودگاه کلن/ بن متوقف کنند. طبق اظهارات نماینده اتحادیه, این درخواست حدود ۲۵۰۰۰ کارمند در سراسر کشور را نمایندگی می کند.

اتحادیه کارگری” ور.دی”، خواستار اعتصاب کارکنان امنیت و حفاظت در فرودگاه کلن/ بن شد. این کارکنان امنیت و حفاظت فرودگاه ها، در حال حاضر دستمزد بیشتری را مطالبه می کنند. و برهمین اساس می‌خواهند به طور موقت, کار ها را در فرودگاه کلن/بن متوقف کنند. هزینه های زندگی افزایش یافته است و هپچنان سیر صعودی دارد.به همین دلیل تقاضای دستمزد افزایش می‌یابد: اتحادیه کارگری”وردی” از کارکنان امنیت هوانوردی و پرواز ها در فرودگاه کلن/بن خواسته است تا موقتاً کار ها را متوقف کنند تا در دور کنونی مذاکرات بین اتحادیه و کارفرماها، بر سر افزایش دستمزدها به توافق برسیم. فراخوان اعتصاب موقت ناحیه ایالتی نوردراین وستفالن برای این چهارشنبه با بخش کارکنان کنترل پرسنل و کالا و همچنین کنترل حمل و نقل آغاز می شود و به  گفته اتحادیه اعتصاب باید از ساعت ۴ صبح تا نیمه شب ادامه یابد.

 
این درخواست، حدود ۲۵۰۰۰ کارمند در سراسر کشور را نمایندگی می کند
 
به گفته اتحادیه کارگری ور.دی” Ver.di”, در دو دور مذاکرات، توافقی برای افزایش درآمد نیروهای امنیتی در فرودگاه های تجاری حاصل نشده است. طبق اظهارات نماینده اتحادیه، این درخواست، حدود ۲۵۰۰۰ کارمند در سراسر کشور را نمایندگی می کند. اگرچه کارفرمایان پیشنهادی را ارائه کرده بودند، اما این پیشنهاد,بسیار دور از انتظار و تقاضای اتحادیه بود.
 
گفته می شود این اعتصاب هشداردهنده در مرحله حساسی آغاز می شود و می تواند به  درآمدهای فرودگاه ها، ضربه وارد نمایند. هوانوردی و پرواز، از بخشهایی است که در بحران ناشی از کرونا, بیشترین آسیب را  دیده اند. و در سال ۲۰۲۱ با مشکل جدی مواجه بود. فرودگاه ها در تابستان گذشته حتی با کمتر از نصف گنجایش خود به فعالیت پرداختند.
 
 ولفگانگ پیپر نماینده مذاکره کننده اتحادیه، از پیشنهاد قبلی کارفرما ها انتقاد کردو گفت:”با اضافه کردن ده سنت در ساعت برای یک سال به این معنی است که ۲۲ یا ۲۹ سال دیگر, تا سال ۲۰۵۰ منتظر بمانید تا در نهایت، همان دستمزد ایالت های شرقی به شما پرداخت شود.
 
این اتحادیه خواستار افزایش دستمزد حداقل یک یورو در ساعت برای یک دوره دوازده ماهه است. علاوه بر این, دستمزد کارکنان امنیت هوانوردی و پرواز، مسئول بازرسی بار و پرسنل/ کالا با بازرسی رسمی باید به همان سطح دستمزد دستیاران امنیت هوانوردی “بازرسی مسافر” بر اساس اصل دستمزد برابر برای کار با ارزش برابر افزایش یابد. اتحادیه “ور.دی” به عنوان استدلالی برای دستمزد بیشتر به کمبود کارگران واجد شرایط نیز اشاره کرد. ولفگانگ پیپر، نماینده اتحادیه کارگری ” Ver.di” گفت: مذاکرات در ۱ و ۲ مارس در برلین ادامه خواهد یافت، به گفته این نماینده عضو اتحادیه کارگری، احتمال ادامه اعتصاب را نمی توان رد کرد و تاکید کرد: ایستادگی در مذاکرات جمعی ما را به نتیجه می رساند.
 
زیرنویس:
 
 *- وردی” ver.di”  یک اتحادیه کارگری آلمانی مستقر در برلین است. این اتحادیه در ۱۹ مارس ۲۰۰۱ در نتیجه ادغام پنج اتحادیه منفرد تأسیس شد و یکی از اعضای کنفدراسیون اتحادیه کارگری آلمان (DGB) است. وردی با حدود دو میلیون عضو, دومین اتحادیه کارگری آلمان پس از IG Metall است.در حال حاضر حدود ۳ هزار نفر کارمند در امور اداری این اتحادیه استخدام و مشغول به کار هستند. و درآمد سالانه آن تقریباً ۴۵۴ میلیون یورو است که از طریق حق عضویت ها به دست می آید.این اتحادیه کارگری به ۱۰ منطقه ایالتی فدرال و ۱۳ بخش تقسیم شده است و توسط یک هیئت اجرایی ملی (Bundesvorstand) با ۱۴ عضو اداره می شود.
 
 
چهار شنبه ۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۰- ۲۳ فوریه ۲۰۲۲
 
منبع: مقله آلمانی” Spiegel” 
تاریخ انتشار : ۵ اسفند, ۱۴۰۰ ۱:۰۱ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

دربارهٔ ویرانی؛ با هاینریش بل

شهناز قراگزلو: در میانهٔ هر جنگی، چیزی خطرناک‌تر از خودِ انفجارها وجود دارد: عادت‌کردن به ویرانی. بل در این رمان ما را وادار می‌کند مقابل خرابه بایستیم؛ نه برای ستایش ویرانی، بلکه برای فهمیدن آن. زیرا ویرانی فقط دیوار و سقف را فرو نمی‌ریزد؛ حافظهٔ جمعی را می‌خراشد، اعتماد را سست می‌کند، رشته‌های رابطه را از هم می‌گسلد، ذهن را بی‌قرار می‌سازد و انسان را تا مرز بی‌پناهی مطلق پیش می‌برد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

هنر آتش‌بس: “ماجراجویی نظامی بی‌ملاحظه آمریکا ادامه دارد!”

بیانیه ‌ی بیش از ۱۵۰ زندانی سیاسی سابق در مخالفت با شروع مجدد جنگ

عرفان شکورزاده، دانشجوی ۲۹ سالهٔ مهندسی هوافضا، به اتهام «جاسوسی» اعدام شد

پیامد سازوکار «جابه‌جایی عامدانه»؛ هنری در پنهان‌سازی ریشه‌های خشونت

آن زن چگونه رادیکال شد و به راه افراط افتاد

ایران حریف آمریکا نیست! پس چرا واشنگتن آن را شکست نداده است؟