سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱ شهریور, ۱۴۰۵ ۲۰:۳۱

یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۱

این ناله ها فریاد می گردد

این ناله ها فریاد می گردد. ذهن بیمار فرسوده و منافع طبقاتی برنامه ریزان نظام موجب شده آنان از آنچه در بطن جامعه می گذرد بیگانه شوند .آنان لحظه را می بینند، نه روند را، به فکر جمع کردن صورت مسئله هستند نه حل آن. گمان می کنند با تکیه به جهل و نادانی وبا حمایت یک مشت مداح و غارتگران ثنا گو و چنگ زدن به اعتقادت و مناسک دینی مردم، تا ابد می توانند این وضعیت را ادامه دهند و ظلم و ستم را شامل مرور زمان کنند و از یادها بزدایند. جمع بندی برخورد حامیان نظام به قتل ‬ مظلومانه مهسا امینی عمق نافهمی و نادانی آنان را نسبت به وضع موجود به نمایش گذاشت و نشان داد که اینها هیچ از تاریخ نیاموخته اند.

تپیدن های دل ها ناله شد آهسته آهسته ........... رساتر گر شود این ناله ها فریاد می گردد.
فرخی یزدی

Getting your Trinity Audio player ready...
ذهن بیمار فرسوده و منافع طبقاتی برنامه ریزان نظام موجب شده آنان ازآنچه  در بطن جامعه می گذرد بیگانه شوند .آنان لحظه را می بینند، نه روند را، به فکر جمع کردن صورت مسئله هستند نه حل آن. گمان می کنند با تکیه به جهل و نادانی وبا حمایت یک مشت مداح و غارتگران ثنا گو و چنگ زدن به اعتقادت و مناسک دینی مردم، تا ابد می توانند این وضعیت را ادامه دهند. .و ظلم و ستم را شامل مرور زمان کنند. و ازیادها بزدایند .

جمع بندی برخورد حامیان نظام به قتل مظلومانه مهسا امینی عمق نافهمی و نادانی آنان را نسبت به وضع موجود به نمایش گذاشت و نشان داد که اینها هیچ از تاریخ نیاموخته اند.( نباید تسلیم فضا سازی رسانه ای شد. و با حدت و شدت باید راه خود را ادامه دهیم که دو روز دیگر این موج فرو خواهد نشست ) این جوهر درک حاکمان از واقعه ای است که اتفاق افتاده. همین فهم بیمارگونه نظام های استبدادی است که پاشنه آشیل فروپاشی آنها می گردد. دیکتاتورها زمانی صدای مردم را می شنوند که دیر شده است .
 
جمهوری اسلامی تکه تکه در حال فرو پاشی است. نظامهای توتالیتر یکباره نمی ریزند بلکه قسمت به قسمت فرو می ریزند. ولی خود فریبی قدرت  تشخیص را از قدرت طلبان گرفته و خود را بخواب غفلت زده اند. .سالهاست جمهوری اسلامی دیگر توان بسیج مردم را زیر چتر شعارهای سیاسی خود، از دست داده و قادر نیست تحت لوای شعارهای سیاسی خود بخش کوچک جامعه را با خود همراه کنند. نا چارند دست به فریب و حیله بزنند و به خاطر همین  دخیل بسته به مداحان نوحه خوان ها و غارتگران تا بتوانند برای خود حامی بسازند و با موج سواری روی مناسک و آیین های مذهبی از قبیل عاشورا و اربعین …..خود را به شکلی باز تولید نمایند و مشروعیت پیدا کنند.
 
 امروز مداحان و اختلاس گران به دو بازوی حمایتی نظام تبدیل شده اند. نظام دچار توهم و خود فریبی شده است از حقیقت جامعه درک درستی ندارد. به خاطر همین خود زنی می کند .از خشم و اعتراضات مردم درک درستی ندارد و همه اینها را گذرا می داند. غافل از اینکه که هربار اعتراض عمومی و ملی شکل می گیرد بخشی از نظام فرو می ریزد. برای نمونه آبان ۹۸ چنان پایه های مشروعیت نظام را متزلزل کرد که دیگر هیچ وقت نمی تواند آنرا ترمیم کند.
 
امروز این ناله هایی که از هر گوشه ی سرزمین بلا زده ما بر می خیزد  به قول فرخی یزدی آهسته آهسته  رساتر خواهد شد. خون به ناحق ریخته  جذب زمین نمی شود جاری می شود و می پاشد به چهره کسانی که دست به جنایت زده اند. این خون در رگهای تاریخ جریان دارد و می جوشد تا چهره کریه مستبدین را آشکار  سازد.
آنان به غلط فکر می کنند این خشم و اعتراض بزودی فرو خواهد نشست. این احساس و هیجانی که از قتل مهسا امینی و سایر جانباختگان بیگناه بر خاست  دیر یا زود به شعور تبدیل خواهد شد و دودمان کسانی را که دستانشان به خون آلوده شده  بر باد خواهد داد.
 
دوشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۱- ۱۹ سپتامبر۲۰۲۲

 

 

تاریخ انتشار : ۲۸ شهریور, ۱۴۰۱ ۸:۰۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

حقوق بشر گزینشی نیست؛ از مردم خودتان شروع کنید

شهناز قراگزلو: قوه قضائیه جمهوری اسلامی نمی‌تواند از یک سو خود را مدافع حقوق بشر معرفی کند و از سوی دیگر، در داخل کشور حقوق بنیادین شهروندان را نادیده بگیرد. اگر دفاع از حقوق بشر یک وظیفه انسانی و اخلاقی است، همان‌گونه که سخنگوی قوه قضائیه درباره مستندسازی جنایات میناب می‌گوید، این وظیفه پیش از هر چیز باید در برابر حقوق شهروندان ایران نیز به رسمیت شناخته شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

معاون نخست وزیرایتالیا، همچنان مانع بازگشت پناهندگان به این کشور می‌شود

دیپلمات‌های سابق فرانسوی و بریتانیایی خواستار موضع سختگیرانه‌تری در قبال اسرائیل شدند

شرکت‌های آمریکایی در اختلاف تجاری با کانادا زنگ خطر را به صدا درآوردند

بیانیه سازمان پزشکان و پیراپزشکان جبهه ملی ایران به مناسبت روز پزشک

کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ علیه دولت ملی مصدق و قانون اساسی مشروطه بود