سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۱ تیر, ۱۴۰۵ ۰۴:۵۰

چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ - ۰۴:۵۰

بازداشت ۷ دانشجوی دانشگاه پلی تکنیک (واحد تفرش) توسط نیروهای امنیتی

دانشجویان دانشگاه پلی تکنیک واحد تفرش در حمایت از دوستان بازداشت شده خود با دردست داشتن اسامی آن ها، تجمعی اعتراضی را در روز 13 آبان برگزار کردند

Getting your Trinity Audio player ready...

بازداشت ۷ دانشجوی دانشگاه پلی تکنیک (واحد تفرش) توسط نیروهای امنیتی

به گزارش خبرنامه امیرکبیر این دانشجویان که تنها اقدام به پخش یک نشریه در داخل دانشگاه به طور مستقل کرده بودند و همچنین قصد برپایی یک تجمع دانشجویی به مناسبت ۱۳ آبان در دانشگاه را داشتند روز دوشنبه توسط نیروهای امنیتی دستگیر شده اند.

در این میان ۴ نفر از دانشجویان به نام های ۱-حمید عظیمی ۲-محمد اسعدی ۳- سعید قاسمی و ۴- امین عربی تماس هایی با منزل داشته اند و همچنین ۲ نفر به نام های ۵-علی مطلبی و ۶- کورش یکان به طور غیر منتظره ای ناپدید شده اند و از آن ها خبری در دست نیست. همچنین محسن ادبی پور مسئول تکثیر انتشارات دانشگاه نیز به دلیل انتشار این نشریه از منزل ربوده شده است.

این در حالی است که مسئولین حراست دانشگاه اعلام کرده اند ۸ نفر توسط نیروهای امنیتی دستگیر شده اند.

تا امروز تعدادی دیگری از دانشجویان برای ادای توضیحات توسط مدیریت امور دانشجویی احضار شده اند که از آنها خواسته شده دانشجویان فعال در اعتراضات را نام برده و اطلاعاتی در مورد این دانشجویان به مسئولین دانشگاه ارائه دهند . این احضارها همچنان ادامه دارد.

دانشجویان دانشگاه پلی تکنیک واحد تفرش در حمایت از دوستان بازداشت شده خود با دردست داشتن اسامی آن ها، تجمعی اعتراضی را در روز ۱۳ آبان برگزار کردند.

تاریخ انتشار : ۲۱ آبان, ۱۳۸۸ ۱۲:۳۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

بحران نظامی تنگه هرمز، خطر گسترش آن، آینده‌ای مبهم و غیرقابل مهار برای ایران، منطقه و اقتصاد جهانی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از همه جریان‌های سیاسی آزادی‌خواه، دموکراسی‌خواه، ملی و توسعه‌گرا که دغدغه عزت، امنیت و آینده ایران را دارند، می‌خواهد با اقدامی هماهنگ و فراگیر، پیام روشن مردم و نیروهای صلح‌طلب ایران را به افکار عمومی جهان، نهادهای مدنی، نهادهای بین‌المللی و دولت‌های درگیر در این بحران برسانند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بیانیه مجامع اسلامی ایرانیان در سالگرد، سی تیر ۱۳۳۱؛ فریاد ملت برای حق حاکمیت و استقلال ایران

دموکراسی چیست ؟

در پیوند با سخنرانی ضد چپ و‌ضد کمونیستی ترامپ به مناسبت با ۲۵۰ مین سالگرد استقلال آمریکا

مە تیر، مە خون شد

سگِ خانه‌باغ و شبِ بریدنِ دم

گذشت زمان