سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۷ تیر, ۱۴۰۵ ۱۹:۲۱

چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۱

برای رهایی میهنمان به پا خیزیم

هدف رژیم ساكت كردن صدای اعتراض وی همچنین زهر چشم گرفتن از كسانی است كه بخواهند به غارت و چپاول مغول وار كشور معترض شوند. به همین خاطر دفاع از رئیس دانا مخالفت با اعمال مهار گسیخته رژیم جهل وجنایت است

Getting your Trinity Audio player ready...

فریبرز رئیس دانا مرد علم واندیشه، شجاعت وصراحت، حسن نیت ودرایت، صداقت و رفاقت، بشردوستی و میهن پرستی صرفا به دلیل ابراز نظر شجاعانه اش در سیاه چالهای قرون وسطایی رژیم به بند کشیده شده است. این اقتصا د دان برجسته که مخالف قاطع و صریح الهجه اقدامات ماجراجویانه دولت کودتا برای به اصطلاح هدفمند سازی یارانه ها که در حقیقت برنامه ریزی اقتصاد ایران مطا بق نسخه های پیچیده توسط صندوق بین المللی پول و بانک جهانی در راستای اعمال سیاست امپریالیسم جهانی برای فرو پاشی ارکان ساختارهای اقتصاد بیمار ایران و تامین منافع ضد بشری آنان توسط عوامل اوباش حکومتی می باشد جرمی جز دفاع از حق و حقوق زحمتکشان ندارد. یورش شبانه به منزلش و بازداشت وی در همان شب آغاز اجرای این طرح ضد مردمی معنایی خاص دارد. هدف رژیم ساکت کردن صدای اعتراض وی همچنین زهر چشم گرفتن از کسانی است که بخواهند به غارت و چپاول مغول وار کشور معترض شوند. به همین خاطر دفاع از رئیس دانا مخالفت با اعمال مهار گسیخته رژیم جهل وجنایت است. این نکته را نیز باید در نظر داشت که وی بعنوان یک کارشناس صلاحیت دار نهایتا نظر خود را بدون پرده پوشی بیان نموده است. لذا محکوم نمودن بازداشت وی دفاع از آزادی بیان است که در میهن بلا دیده ما در قاموس حاکمان جز داغ ودرفش نصیبی بر آزادیخواهان نیست. دکتر رئیس دانا فرد ناشناخته ای نیست. او اگر ولو اندک نرمشی در مواضع خود می داشت می توانست سوای حفظ عنوان و سمت دانشگاهی اش از طرف دولت ارج وقرب نیز یابد. ولی وی به همه اینها آگاهانه پشت وپا زد و راه مردم را برگزید. راهی که در کشور دیکتاتور زده ما سرانجامی جز محرومیت و نهایتا حبس وزندان در پی ندارد.

اینک که در پی کودتای ۲۲ خرداد ۸۸ ، رژیم به یکباره تمامی ماسکهای خدعه و ریا را به کناری نهاده و چهره ضد مردمی خود را آشکارا در معرض نگاه همگان نهاده است و با سرکوب وحشیانه توده های به جان آمده در پی تثبیت مذبوحانه موقعیت بغایت متزلزل و شکننده خویش می باشد. ودر این راه همه گونه ملاحظه ای را وقیحانه کنار نهاده است. هر چند وجهی از جنبش پر توان مردمی در شکل تظاهرات خیابانی فرو کش نموده است. ولی به رغم تبلیغات و آرزوی شبا نه روزی مرتجعین تاریک اندیش نه تنها جنبش محو و نابود نگردیده بل هر دم افزونتر از قبل در لایه های عمیق و گسترده ای در تمامی ارکان جامعه در اشکال متفاوت وجدیدی نفوذ وگسترش می یابد. که در اولین فرصت قدرت خود را به عیان در معرض دید همگان خواهد گذارد. مردم به تنگ آمده از ستم وشقاوت لومپنیسم حاکم بر کشور مبارزه ای دشوار وسختی با غارتگران می نمایند. این مبارزه در ابعاد و وجوه مختلفی جریان دارد. در این میان مبارزه برای آزادی بی قید وشرط زندانیان سیاسی از عرصه های جدی واثر گذار رزم وپیکار علیه مستبدین است، که در پیوند با سایر خواستها ی عادلانه مبین ارتباط ناگسستنی همه جهات مبارزه اجتماعی است که می رود تا دولتمردان ننگ وجهالت را به زباله دان تاریخ بیافکند. برای همین در راه دفاع از حریت ، شرف و انسایت صدای اعتراض خود را علیه اسارتگران مردم ایران بلند کرده همه باهم یک دل و متحد علیه تاریک اندیشان برای رهانیدن فرزندان خلف میهن به پا خیزیم.

تاریخ انتشار : ۱۰ دی, ۱۳۸۹ ۴:۱۳ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

پنجاه سال پس از حماسه هشتم تیر؛ ادای احترام به حمید اشرف و جان‌باختگان فدایی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): امروز که جامعهٔ ایران همچنان با چالش‌های بزرگ در عرصهٔ آزادی‌های سیاسی، عدالت اجتماعی، حقوق شهروندی و توسعهٔ دموکراتیک روبه‌رو است، پاسداشت یاد جان‌باختگان فداییان خلق یادآور مسئولیت ما در ادامهٔ راه مبارزه برای تحقق آرمان‌هایی است که آنان برای آن زیستند و جان باختند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

پیام دیپلماسی در تشییع جنازه ایران

قرائت قرآن در مراسم تشییع جنازه علی خامنه‌ای نشان داد که تهران به عنوان یک پیروز صحبت می‌کند، نه یک عزادار! آیه مورد نظر، آیه ۱۳ از سوره آل عمران بود، متنی که جنگ بدر را توصیف می‌کند، جایی که نیروی مسلمان با تعداد بسیار کمتر و تجهیزات ضعیف‌تر، ارتش بسیار بزرگتری را «به خواست خدا» شکست داد. این آیه اشاره‌ای آشکار به چیزی بود که بسیاری آن را پیروزی ایران بر آمریکا و اسرائیل در جنگشان علیه این کشور می‌نامند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آخرین دادگاه قدرت…

جنوب ایران زیر فشار؛ اکنون زمان مهار بحران است، نه تشدید آن

پنجاه سال پس از هشتم تیر ۱۳۵۵ | مجموعه کامل سخنرانی‌های بزرگداشت حمید اشرف و یاران (روز جان‌باختگان فدایی)

پایه های لرزان امپراطوری – بخش پنجم (آخر)

سخن از دو برجستگی در هستی انقلابی حمید اشرف!

۲۵۰ سالگی آمریکا؛ آیا ترامپ پدیده‌ای استثنایی در تاریخ ایالات متحده است؟