سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۵:۲۲

سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۲

بزرگداشت جانباختگان

این مراسم کوششی است برای زنده نگهداشتن خاطره زنان و مردانی که جانشان در طول آن ماههای خونبار بطور ناعادلانه و با شقاوت بی نظیر گرفته شد. همچنین تلاشی است برای رساندن ندای عدالتخواهی بمنظور شناسایی آمران و عاملان آن جنایات و محاکمه آنان در دادگاههای عادلانه و بر اساس موازین حقوقی بینالملل. مرتکبین آن جنایات نباید از محاکمه و پیگرد مبرا بمانند!

 

جامعه دفا ع از حقوق بشر ایران در جنوب کالیفرنیا

Getting your Trinity Audio player ready...

بزرگداشت جانباختگان

کشتار زندانیان سیاسی جمهوری اسلامی سال ۱۳۶۷

همزمان با بیست و دومین سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی با فتوای آیت الله خمینی رهبر و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، جامعه دفاع از حقوق بشر ایران – جنوب کالیفرنیا، مراسم یادبودی برای قربانیان آن فاجعه ملی برگزار میکند.

در مرداد ماه ۱۳۶۷ رهبران جمهوری اسلامی اعدام دسته جمعی و مخفیانه زندانیان سیاسی را آغاز و به مدت چند ماه ادامه دادند. گرچه هنوز تعداد واقعی جانباختگان آن جنایت مخوف مشخص نیست اکثر آگاهان آنرا بین ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ نفر تخمین میزنند.

این مراسم کوششی است برای زنده نگهداشتن خاطره زنان و مردانی که جانشان در طول آن ماههای خونبار بطور ناعادلانه و با شقاوت بی نظیر گرفته شد. همچنین تلاشی است برای رساندن ندای عدالتخواهی بمنظور شناسایی آمران و عاملان آن جنایات و محاکمه آنان در دادگاههای عادلانه و بر اساس موازین حقوقی بینالملل. مرتکبین آن جنایات نباید از محاکمه و پیگرد مبرا بمانند!

ما از شما دعوت می کنیم برای شنیدن گوشه ای از آنچه در آن سالها بر زندانیان سیاسی گذشت و آگاهی از کوششهأیی که برای اجرای عدالت در جریان است بما بپیوندید:

برنامه : شامل سخنرانی، شعر، فیلم، نمایش تصویر اجرای موسیقی

سخنرانان: خانم مژده ارسی زندانی سیاسی سالهای ۶۱-۶۹

آقای همایون ایوانی زندانی سیاسی سالهای ۶۱-۶۹

شعر خوانی:خانم پرتو نوری علا

موسیقی: آقای علی زنده دل

زمان: یکشنبه ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۰ ساعت ۴-۷

مکان: داد هال، اتاق، ۱۳۴ دانشگاه UCLA

Society for Human Rights in Iran Southern California | P.O.Box 641875 | s A| CA | 90064, www.shrisc.org

تاریخ انتشار : ۳ مهر, ۱۳۸۹ ۹:۵۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سبد معیشت ۹۰ میلیون تومان شد,دستمزد برای ده روز ماه هم کفاف نمی دهد.

چه کسی رئیس جمهور برزیل خواهد شد؟

نگاهی به اثر گذاری جنبش چپ

وام از پول خودمان؟ دستتان را از جیب کارگران و بازنشستگان بیرون بیاورید!

چه باید کرد؟

در جستجوی امید در روزهای تیره ناامیدی