سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۳ بهمن, ۱۴۰۴ ۲۲:۱۸

دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۸

بـــــــدرود رفیق خاوری

امروز بیست و پنجم فروردین ۱۴۰۰ شمسی، برابر با چهاردهم آوریل ۲۰۲۱ میلادی، پیکر رفیق علی خاوری دبیر کل حزب توده ایران که در تاریخ دوم ماه جاری در برلین درگذشته بود، در قبرستان سوسیالیست های المان Sozialistenfriedhof بخاک سپرده شد. مزارستانی که نام و خاطره چندین نسل از مبارزان کمونیست آلمانی را از انترناسیونال اول تا امروز در خود نگاه داشته است. قهرمانان به یاد ماندنی همچون روزا لوکزامبورک، و کارل لیبکنشت.

امروز بیست و پنجم فروردین ۱۴۰۰ شمسی، برابر با چهاردهم آوریل ۲۰۲۱ میلادی، پیکر رفیق علی خاوری دبیر کل حزب توده ایران که در تاریخ دوم ماه جاری در برلین درگذشته بود، در قبرستان سوسیالیست های المان Sozialistenfriedhof  بخاک سپرده شد. مزارستانی که نام و خاطره چندین نسل از مبارزان کمونیست آلمانی را از انترناسیونال اول تا امروز در خود نگاه داشته است. قهرمانان به یاد ماندنی همچون روزا لوکزامبورک، و کارل لیبکنشت.


یاد و خاطره رفیق خاوری این کهن مبارز دو رژیم استبدادی که همچون بسیاری از مبارزان کمونیست که در پیکار با استبداد و بیعدالتی مجبور به ترک میهن می شوند، سرانجام دور از میهنی که آرمان آبادی اش را داشت، در میان این فرزندان خلق به خاک سپرده شد.


به علت محدودیت های ناشی از بیماری کرونا، مراسم در سطح محدودی برگزار شد. برگزاری مراسم توأم بود با طنین سرود جاودانه انترناسیونال که فضای حزن انگیز مراسم تدفین را شکوهی دیگر می بخشید.


پیام های متعددی از جانب احزاب مختلف کمونیست و چپ رسیده بود که از طریق نمیش ویدئویی به اطلاع حاضرین رسید. پس از آن سخنرانی کوتاهی از جانب نماینده ای از فرقه دموکرات آذربایجان انجام شد و نیز پیامی از طرف خانواده رفیق توسط یکی از اعضای خانواده قرائت شد. و همچنین تعدادی از همرزمانش اشاره کوتاه به تاریخ طولانی زندگی مبارزاتی رفیق داشتند.


در این مراسم رفقا تهماسب وزیری و رضا کاویانی از اعضای سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) نیز شرکت داشته و با نثار سبد گل زیبایی به رفیق خاوری و آرمان بزرگش ادای احترام کردند.


گزارشگر: تهماسب وزیری

 

 

تاریخ انتشار : ۲۶ فروردین, ۱۴۰۰ ۸:۰۲ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

در همایش‌ها، گردهم‌آیی‌ها و تظاهرات جمهوری‌خواهان مردمی و میهن‌دوست شرکت می‌کنیم!

در تداوم پای‌بندی به این وظیفهٔ انسانی و میهنی، هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از برگزاری تظاهراتی که با نام «همبستگی جمهوری خواهان در حمایت از مبارزات مردم ایران» از ساعت ۱۴:۰۰ روز یک‌شنبه، ۵ بهمن ۱۴۰۴ (۲۵ ژانویهٔ ۲۰۲۶ میلادی) در شهر کلن آلمان برگزار می‌شود پشتیبانی کرده و شرکت هرچه گسترده‌تر در تظاهرات جمهوری‌خواهان مردمی و میهن‌دوست را در خدمت دست‌یابی به آینده‌ای روشن برای مردم و سرزمین ایران می‌داند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

حمله خارجی؛ مُسکن خطرناک برای یک بحران عمیق

شهناز قراگزلو: مسئله اصلی این است که گذار پایدار از نظام حاکم در کشور، بدون کنش فعال جامعه و بدون شکل‌گیری بدیل سیاسی درون‌زا، ممکن نیست. مداخله نظامی خارجی نه‌تنها چنین بدیلی نمی‌سازد، بلکه فرصت شکل‌گیری آن را نیز از بین می‌برد. تجربه عراق، لیبی و سوریه نشان داده که فروپاشی دولت، الزاماً به آزادی منجر نمی‌شود؛ گاه فقط به هرج‌ومرج، جنگ داخلی و رنج طولانی‌تر می‌انجامد.

مطالعه »

اهریمن‌سازی از چپ و کنش ما

یک همگرایی ایدئولوژیک طولانی‌مدت بین رسانه‌های قدرتمند و تحت حمایت خارجی و جریان‌های تأثیرگذار در درون حاکمیت و رسانه های وابسته به آنها وجود داشته است که هر دو، اهریمن‌سازی چپ و نسبت دادن مسئولیت مشکلات ایران به آن را مفید یافته‌اند. خشم عمومی از نابرابری، فساد و بی‌عدالتی اقتصادی بسیار واقعی است، اما این خشم به طور کامل با حمایت از جایگزین‌های سوسیالیستی یا برابری‌خواهانه همخوانی ندارد.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

نسلی که خیابان را ساخت و چپی که به آن نرسید.

خاک وطن تاب دفن این همه زندگی، این همه در خون تپیده را ندار

درخواست برگزاری حضوری کلاس‌‌های دانشگاه در نیمسال دوم تحصیلی ۰۴‌‌-۰۵

نامه‌ی ۸۶ امضایی جمعی از کنشگران مدنی و سیاسی داخل و خارج کشور: نه به استبداد، نه به آتش جنگ | نسبت به فریب بزرگ «دموکراسیِ وارداتی» هشدار می‌دهیم

هشدار مجامع اسلامی ایرانیان در باره آنچه که موجودیت ایران را تهدید می‌کند

روایت یک وکیل دادگستری از وضعیت بازداشتی‌های اعتراضات دی ماه / تعداد بازداشتی‌ها خیلی زیاد است