چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!
یادمان باشد که هرچه جامعه ضعیف‌تر شود، از فرصت‌ها و شانس‌هایی که در مسیر بهبود، تغییروتحول  پیش خواهد آمد، کمتر می‌توانیم استفاده کنیم و شانس‌های آینده ایران را از دست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کیوان صمیمی
نویسنده: کیوان صمیمی
انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!
نیروی تجدد و دموکراسی یک قرن است که ایران مال همه‌ی ایرانیان است شعار اوست. اکنون نیروهای وسیعی از جنبش اسلامی نیز به همین نگاه پیوسته اند. در پهنه‌ی سیاست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: امیر ممبینی
نویسنده: امیر ممبینی
جزئیات کشته شدن راضيهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!
سوم تیر ماه جاری رسانه‌ها نوشتند که دختری جوان به نام «راضیهٔ رحمانی» اهل روستای گویژه در شهرستان نورآباد استان لرستان با شلیک یکی از مأموران نیروی انتظامی جان باخت....
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!
نهضت آزادی ایران در ادامه راهبردی که در مرحله اول در پیش گرفت، اتحاد ملت و تجمیع همه معترضان در مرحله دوم انتخابات را برای مقابله با مخالفان آزادی و...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: نهضت آزادی ایران
نویسنده: نهضت آزادی ایران
انتخابات مهندسی شده، راه يا بی‌راهه؟
    خانم وسمقی در ارتباط با انتخابات ریاست حمهوری در ایران تحلیلی داشته است. خانم وسمقی، زین میان؛ بر این باور است که اصلاح‌طلبان، اگر گمان می‌کنند که حکومت...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: صدیقه وسمقی
نویسنده: صدیقه وسمقی
جرون
جرون، ای سیلی خورده ی زمان، ای معامله های پشت پرده ی آن زمان، ای تاریخ دیروز و امروز من، از رنگ و شرنگ، تا کیسه های زر ...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد

بلایای طبیعی، «امدادهای غیبی» برای استعمارگران جهانی

پیامدهای فاجعه بار زلزله ٨ و ٩ دهم ریشتری روز جمعه ٢٠ اسفندماه ١٣٨٩(١١ مارس ٢٠١١) و سونامی در ژاپن و بدنبال آنها، انفجار چهار رئاکتور هسته ای این کشور که پس از گذشت ٦٧ سال هنوز نتوانسته است زخمهای حملات اتمی آمریکا به شهرهای هیروشیما و ناکازاکی را التیام بخشد، دل هر انسان خردمندی را به درد می آورد

فاجعه هولناک زلزله سیزدهم ژانویه سال ٢۰۱۰ در هائیتی، بهانه ای بود برای امپریالیسم آمریکا که تحت نام کمک به زلزله زدگان، سربازان مزدور خود را به این کشور کوچک بلاکشیده اعزام کرده و بار دیگر آن سرزمین را اشغال کند.

پیامدهای فاجعه بار زلزله ٨ و ٩ دهم ریشتری روز جمعه ٢٠ اسفندماه ١٣٨٩(١١ مارس ٢٠١١) و سونامی در ژاپن و بدنبال آنها، انفجار چهار رئاکتور هسته ای این کشور که پس از گذشت ۶٧ سال هنوز نتوانسته است زخمهای حملات اتمی آمریکا به شهرهای هیروشیما و ناکازاکی را التیام بخشد، دل هر انسان خردمندی را به درد می آورد.

طبق گزارش رسانه های مختلف، آمار تلفات انسانی سونامی و زلزله ژاپن، تا امروز از مرز ۱۶ هزار نفر گذشته است. جای تاسف و نگرانی عمیق در این است که آمار اعلام شده به احتمال قریب به یقین، رقم نهائی تلفات انسانی نیست. بخصوص اینکه، قربانیان انفجار رئاکتورهای هسته ای هنوز قابل برآورد نیست و دردآورتر این که تا چندین دهه دیگر نیز قربانی خواهد گرفت.

این یک امر مسلم است که استعمارگران و بطور کلی سرمایه داران علیرغم غارت هر چه گسترده تر ثروتهای مردم جهان، خود را ملزم به رعایت هیچگونه اصول ایمنی و حفاظتی در مراکز تولید، بویژه مراکز تولید انرژی اتمی نمی دانند. چرا که برای آنها تنها یک چیز و آنهم سود سرشار نامشروع مقدس است و دیگر هیچ.

فراموش نمی کنیم که در تمام دوره ٢۵ سال پس از انفجار رئاکتور هسته ای چئرنوبل اتحاد شوروی در اوکرائین، استعمار غرب مرتبا در بوق و کرنا می دمد که گویا نیروگاههای اتمی ساخت امپریالیسم در مقایسه با نیروگاههای ساخت سوسیالیسم از درجات ایمنی بالائی برخوردارند. آنها در تمام تبلیغات خود بطور کلی این مسئلۀ حیرت انگیز را که حادثه مرموز انفجار در نیروگاه اتمی چئرنوبل، در جریان یک بازدید خارج از برنامه، در اثر «اشتباه» اوپراتور که قبل از روشن کردن سیستم خنک کننده، رئاکتور را خاموش کرد، عمداًَ و آگاهانه از نظرها پنهان داشته اند (برای اطلاعات بیشتر در این زمینه، مراجعه کنید به کتاب «غبارروبی از حقایق شوروی و روسیه امروز» نوشته ایگور لیگاچوف، ترجمه همین قلم).

انفجار رئاکتورهای هسته ای ژاپن سند انکار ناپذیر دیگریست بر گستردگی ابعاد ریاکاریها و حقه بازیهای امپریالیسم استعمارگر و هیچ انسانی عاقلی نمی تواند آن را بهیچوجه توجیه و یا تفسیر به مطلوب نماید.

این امر نیز مسلم است همچنانکه امپریالیسم آمریکا برغم تاراج دارائیهای تمام کشورهای جهان، براه انداختن جنگهای یغماگرانه و بالا بردن تناژ چاپ دلارهای بی پشتوانه، در طول بیش از پنج سال پس از حادثه طوفان «کاترینا»، هنوز هم پیامدهای را آن را از میان برنداشته است، ژاپن نیز نخواهد توانست حداقل تا چند دهه آینده از زیر بار این فاجعه عظیم کمر راست کند.

از همه جالبتر این است که این بار فاجعه زلزله، سونامی و انفجار چهار رئاکتور هسته ای ژاپن یکسری «امدادهای غیبی» مهیبی بودند که به یاری استعمارگران غرب آمدند تا با سوءاستفاده از توجه عمومی بشریت جهان که به سوی خبرهای دلخراش این حوادث جلب شده است، تهاجم گستاخانه ای را که برای انحراف سمت و سرکوب خیزشهای انقلابی خلقهای شمال آفریقا و خاورمیانه آغاز کرده بودند، با عنان گسیختگی فوق العاده ای شدت بخشند.

در فاصله زمانی بعد از وقوع حوادث طبیعی و تکنیکی ژاپن، کشتار در میان معارضان رژیم یمن بشدت افزایش یافت و ارتشهای دست نشانده عربستان سعودی و قطر کشور بحرین را اشغال و مخالفان رژیم را با خشونت تمام سرکوب کردند. بدتر از این تهاجمات بی پروای استعمار، تکمیل سناریوی دخالت مستقیم ماشین جنگی استعمار در لیبی بود، که با مشاطه گری «اتحادیه» بیگانه ستای عرب و شورای امنیت سازمان ملل متحد گوش بفرمان استعمارگران بواقعیت پیوست.

روز گذشته، (١٧ مارس ٢٠١١) شورای به اصطلاح امنیت سازمان مزبور با تصویب قطعنامه ناظر بر اعلام منطقه پرواز ممنوع و یکسری محدودیتهای دیگر علیه لیبی و رژیم حاکم آن، مجوز حقوقی دیگری به دست استعمارگران غرب داد تا جنایت میلیونی خود در خاک یوگسلاوی، افغانستان، عراق، لبنان و فلسطین را در لیبی نیز که از یک ماه پیش گرفتار جنگ داخلی کرده اند، تکرار نمایند. از هم اکنون می توان گفت حداقل پیامد این دخالت سبکسرانه شورای امنیت و اربابان ماورای بحار جهان در امور داخلی لیبی و حمایت همه سویه از شورشیان مسلح آن، علاوه بر فاجعه دهشتناک انسانی، تجزیه این کشور به دو بخش شرقی و غربی به پایتختی بنغازی و تریپولی خواهد بود.

در اوضاع و احوال امروزی و با توجه به ابعاد گسترده تهاجمات و جنایات روزمره امپریالیسم علیه بشریت جهان، به جرأت می توان گفت که هر کسی را که با دیدن باراک اوباما، هیلاری کلینتون، مک کین، سوزان رایس، رابرت گیتس، بان کی مون، کامرون، ویلیام هیگ، سارکوزی، برلسکونی و بسیاری دیگر از فراشان و کارچاقکنها و آدمکشان حرفه ای استعمار در صفحه تلویزیونها تکان نخورد و همچنان بدفاع از دموکراسی و حقوق بشر امپریالیستی برخیزد، نمی توان در ردیف انسانهای صاحب خرد و شعور و درک و احساس انسانی بحساب آورد.

امروز دیگر بشریت جهان و هر انسان خردورزی باید بدور از هر گونه توهم و خیال پردازی، این مهم را بپذیرد که بدون تغییر بنیادی نظم غیرانسانی موجود و مجامع و سازمانهای بین المللی منطبق با آن، کره خاکی هرگز روی امنیت و آسایش را نخواهد دید.

بنابراین هم امروز هر انسان خردمندی موظف است بحکم عقل و انسانیت و وجدان خود، از هر طریق ممکن به افشای چهره واقعی استعمار امپریالیستی بپردازد؛ در مقابل کاریکاتور دموکراسی و حقوق بشر امپریالیستی- استعماری، بدفاع از حقوق و آزادیهای مسلم بشری و حاکمیت واقعی خلقها چه در مفهوم سیاسی و چه در مفهوم اجتماعی آن برخیزد و با تلاش پیگیر در راه جلوگیری از آتش افروزیهای اشغالگرانه جدید استعمارگران غربی در لیبی و یا هر کشور دیگر جهان، حقانیت و احترام به تمامیت ارضی و استقلال بی چون و چرای همه کشورها را مورد تأکید قرار دهد.

تلاش در جهت تغییر و دگرگونسازی بنیادی نظم امپریالیستی- استعماری موجود، عاجلترین وظیفه امروز بشریت جهان است. هر روز تأخیر و کمترین کوتاهی در انجام این وظیفه، موجب آن خواهد گردید که نظام پوسیده سرمایه داری کره زمین را برای همه غیرقابل سکونت سازد.

تاریخ انتشار : ۲۹ اسفند, ۱۳۸۹ ۹:۴۶ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!

انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!

جزئیات کشته شدن راضیهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!

بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!

انتخابات مهندسی شده، راه یا بی‌راهه؟