سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۹ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۳:۱۹

جمعه ۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۹

بمناسبت دهم دسامبر روز جهانی حقوق بشر

تحقق حقوق انسانی بر مبنای اعلامیه جهانی حقوق بشر، رعایت حقوق انسانی و شهروندی کلیه آحاد مردم و ایجاد ساختارها و شرائطی در آینده که این حقوق و آزادی ها را رعایت و تضمین نماید، امروزه به یک خواست ملی ایرانیان تبدیل شده است.

Getting your Trinity Audio player ready...

 تصویب و انتشار اعلامیه جهانی حقوق بشر در روز دهم دسامبر ۱۹۴۸ توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد در پاریس، پیروزی بزرگی برای بشریت و دهم دسامبر روز فرخنده ای برای مردم جهان بوده است. اعلامیه جهانی حقوق بشر دستاورد مبارزات مردم و تلاش حقوقدانان جهان بمنظور تحقق بخشیدن به حقوق و آزادی انسانها و زندگی شایسته در دوران کنونی است و محتوای آن تنها با آزادی، دموکراسی و جدائی دین و ایدئولوژی از حکومت، همخوانی دارد. بدون تردید قوانین شریعت که متعلق به اعصار گذشته میباشد و به یکی از ستون های حامل استبداد دینی در ایران تبدیل گردیده است در تقابل با اعلامیه جهانی حقوق بشر قرار دارد.

 

مردم ایران طی سی و دو سال گذشته با تمام وجود نتیجه دخالت دین در حکومت و اجرای قوانین شریعت را که چیزی جز تجاوزات فاحش نظام به ابتدائی ترین حقوق و آزادی های شهروندان، مانند قصاص، اعدام های بی شمار مخالفان به جرم محاربه با خدا، اعدام جوانان زیر ۱۸ سال، قطع عضو، سنگسار، ترور و قتل های زنجیره ای بر مبنای فتوای روحانیون و شکنجه های وحشیانه ای که منحصر به فعالین طیف های مختلف سیاسی نشده، بلکه همه گروه ها و اقشار جامعه را در بر گرفته است را با گوشت و پوست خود لمس کرده اند. کیست نداند که ادامه حکومت تمامیت خواه کنونی جز با سرکوب مداوم مردم و نقض فاحش حقوق و آزادی های انسانی و شهروندی ایشان میسر نبوده است.

 

تحقق حقوق انسانی بر مبنای اعلامیه جهانی حقوق بشر، رعایت حقوق انسانی و شهروندی کلیه آحاد مردم و ایجاد ساختارها و شرائطی در آینده که این حقوق و آزادی ها را رعایت و تضمین نماید، امروزه به یک خواست ملی ایرانیان تبدیل شده است.

 

نقض گسترده و فاحش حقوق بشر در ایران عکس العمل های مکرر جامعه جهانی را به دنبال داشته که یکی از جدید ترین آنها انتخاب آقای احمد شهید بعنوان گزارشگر ویژه ایران توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل میباشد. جمهوری اسلامی تا کنون از سفر این گزارشگر به ایران ممانعت به عمل آورده است.

 

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور جلوگیری از سفر آقای احمد شهید و گزارش دهی از وضعیت حقوق بشر و زندانها در ایران را بشدت محکوم مینماید. ما آزادی کلیه زندانیان سیاسی، پایان دادن به تضییقات علیه جبهه ملی ایران و آزادی فوری آقایان دکتر علی رشیدی عضو شورای مرکزی، مهندس پیمان عارف و مهندس حمیدرضا خادم از اعضا جبهه ملی ایران را خواهانیم.

 

هیات اجرائی سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور

مهندس کامبیز قائم مقام ـ مهندس بهمن مبشری – دکتر همایون مهمنش

 

تاریخ انتشار : ۱۶ آذر, ۱۳۹۰ ۹:۴۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

در محکومیت حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم “روز خیابان کریستوفر” در برلین

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) بر پایه ارزش‌های سوسیالیسم دموکراتیک، آزادی، برابری، عدالت اجتماعی و حقوق بشر، از حقوق برابر همه شهروندان، بدون هرگونه تبعیض بر پایه جنسیت، گرایش جنسی، هویت جنسیتی، قومیت، مذهب، ملیت یا عقیده سیاسی دفاع می‌کند. این موضع در اسناد و برنامه‌های مصوب کنگره‌های ۱۹، ۲۰ و ۲۱ سازمان نیز به‌روشنی بازتاب یافته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

نقدی بر نوشته خانم‌ صابری و شعار ” نه به جنگ ” در شرایط کنونی

جبهه ملی ایران: ماشین اعدام را متوقف کنید!

برجی که فرو ریخت، زنی که ایستاد!

بنیامین؛ چپ مستقل، یا لیبرال ضد بورژوا

ماجراجوئی و حمله سپاه به پایگاه آمریکا در شرایط آتش بس یک‌جانبه و موقت

در محکومیت حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم “روز خیابان کریستوفر” در برلین