سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱ شهریور, ۱۴۰۵ ۰۳:۵۳

یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۳:۵۳

به حقوق و خواسته های مردم احترام بگذارید!

ما نیز صدای خود را همراه صدای مردم کرده، و خواهان ابطال نتیجه انتخابات هستیم. هم چنین خواهان آن هستیم که انتخابات دیگری به شیوهای دمکراتیک و شفاف، تحت کنترل و نظارت مردم و نهادهای بی طرف تدارک دیده شود

Getting your Trinity Audio player ready...

خلقهای ایران در انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸، به منظور پیشبرد روند تغییر و اصلاحات، به طور وسیع و با حضوری گسترده در دورهی دههم انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند. چنین امری را میتوان ادامۀ منطقی پروسهی عمیق و آرام جنبش مدنی در ایران دانست، که مدتهای مدیدی است به منظور رفرم و دمکراتیزه کردن سیستم سیاسی و اداری کشور، در جریان است.
با توجه به نتایج اعلام شده از طرف وزارت کشور، به طور قوی ظن آن میرود در روند انتخابات و شمارش آرای اعلام شده، تقلب در سطح بسیار وسیعی صورت گرفته باشد. بنابراین در بسیاری از شهرهای ایران و بویژه در پایتخت عده بیشماری از مردم برای ابراز نارضایتی به خیابانها آمدهاند، تا به شیوهای مدنی اعتراض و نارضایتی خود را نسبت به این نتایج اعلام نمایند، و در همان حال خواهان ابطال آن شوند. قدرت حاکم تاکنون نه تنها به این اعتراضات برحق مردم جواب مثبتی نداده است، بلکه با سرکوب شدید، کشتار، حمله بردن به دانشگاهها، ضرب و شتم و کشتن دانشجویان، امنیتی کردن فضای شهرها و سانسور، جامعه ما را به مسیر بحران سوق داده، و در همان حال با اعمال خشونت افسار گسیخته، گمان در مورد تقلب را به یقین تبدیل کرده است. امروز دیگر مردم مطمئن هستند که جناح در قدرت، رای مردم را به نفع خود غارت کرده است، تا از آن در آینده پشتوانهای برای پیشبرد برنامههای به غایت جمهوری گریزانه خود بسازد..
هم اکنون جامعه ایران دوران خطیری را از سر میگذراند. جدال کهن سال سنت و تجددخواهی بار دیگر در عرصه میهن با شدت و حدت خود در جریان است. اقشار و طبقات مختلف مردم به میدان آمدهاند تا از رهگذر دفاع از آرای خود جلو پیشروی بیشتر دیکتاتوری را گرفته، و مفری برای اقدامات آتی خود بگشایند. چنین شرایطی به حق همه آزادی خواهان و آنانی را که دلی برای طپیدن دارند به شور آورده، و به میدان فراخوانده است. ما نیز این ندای حق خواهی را شنیده و مثل همیشه همراه با مردم خود و فریاد حق طلبانه آنان، اعتراض خود را به این ستم ابراز داشته و خواهان پایان دادن به ناروائیها هستیم. انجمن قلم کردستان ایران همسو و در راستای اعتراضات مردمی، از دولت ایران میخواهد که به حق شهروندی و دمکراتیک مردم ایران برای صیانت از آرایشان احترام بگذارد، و به آن جواب مثبت بدهد. بدین منظور ما نیز صدای خود را همراه صدای مردم کرده، و خواهان ابطال نتیجه انتخابات هستیم. هم چنین خواهان آن هستیم که انتخابات دیگری به شیوهای دمکراتیک و شفاف، تحت کنترل و نظارت مردم و نهادهای بی طرف تدارک دیده شود.
مردم مبارز، و جنبش مدنی در ایران!
خیزش مدنی شما در اعتراض به نتایج انتخابات دورهی دهم ریاست جمهوری در ایران، و برای دفاع از حقوق مدنیتان، سیمای مدنی و دمکرات شما را در انظار جهانی آراستهتر و شایستهتر از قبل کرده است. و بی گمان چنین حرکتی جنبش دمکراسی خواهی در ایران را قوی تر از قبل کرده، و بیش از پیش به روند دمکراتیزه کردن سیستم سیاسی و مدنی کشور کمک خواهد کرد، امری که جامعه ایران بیش از صد سال است در راه تحقق آن میرزمد، و تلاشها و مبارزات بیشماری را در راه آن به منصه ظهور رسانیده است. انجمن قلم کردستان ایران خواهان آن است که جبنش مدنی در ایران همچنان محکم و استوار با استفاده از روشهای مدنی، برای کسب حقوق و خواستههای برحقش به مبارزه ادامه دهد. ما همچنین همگان را به اجتناب از خشونت فرا میخوانیم.
بگذارید تداوم روح و اندیشه مبارزه مدنی، روشنگر خیزش مردم باشد در راستای تحقق خواستهای مدنی و حقوق شهروندیشان.
انجمن قلم کردستان ایران
۱۷.۰۶.۲۰۰۹

تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد, ۱۳۸۸ ۱۱:۲۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

حقوق بشر گزینشی نیست؛ از مردم خودتان شروع کنید

شهناز قراگزلو: قوه قضائیه جمهوری اسلامی نمی‌تواند از یک سو خود را مدافع حقوق بشر معرفی کند و از سوی دیگر، در داخل کشور حقوق بنیادین شهروندان را نادیده بگیرد. اگر دفاع از حقوق بشر یک وظیفه انسانی و اخلاقی است، همان‌گونه که سخنگوی قوه قضائیه درباره مستندسازی جنایات میناب می‌گوید، این وظیفه پیش از هر چیز باید در برابر حقوق شهروندان ایران نیز به رسمیت شناخته شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ علیه دولت ملی مصدق و قانون اساسی مشروطه بود

“پیمان مکه ونظامات خاورمیانه ای”

حقوق بشر گزینشی نیست؛ از مردم خودتان شروع کنید

گزارش ماهانه؛ نگاهی اجمالی به وضعیت حقوق بشر – تیر ماه ۱۴۰۵

انقلاب ۱۳۵۷؛ خیزش میلیونی مردم ایران بود، نه حرکت چند گروه کوچک

بیانیه مجامع اسلامی ایرانیان- در محکومیت کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲