سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۰۰:۳۹

پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۹

به مناسبت ۳۵ سالگی “کار”

عليرغم خطاها و اشتباهات در دوره ای از حيات "کار" که به مشی سياسی سازمان در سال های ١٣٥٩ ـ ١٣٦١ بر می گشت، ما راه طی شده در سه ده و نيم را ارج می گذاريم و از اينکه "کار" در حد بضاعت خود بلندگوی آزادی و عدالت اجتماعی، دمکراسی و سوسياليسم بوده و کوشيده است که به تحليل روندهای سياسی کشور به نشيند و در سپهر سياسی کشور موثر واقع شود، خرسنديم. اين دستآوردها حاصل تلاش تمام رفقائی است که در مسئوليت سردبيری قرار داشتند، يا مقالات، گزارش ها و تحليل های سياسی را تهيه می کردند و يا کار تايپ، تصحيح، صفحه بندی، چاپ، توزيع، مسائل مالی و دفتری نشريه را برعهده داشتند.

“کار” در نخستین شمار خود اعلام کرد که می خواهد صدای کارگران کشور باشد و برای تامین حقوق کارگران و عدالت اجتماعی برزمد. “کار” در دهه دوم حیات خود، به این دریافت رسید که بلندگوی هم آزادی و دمکراسی و هم عدالت اجتماعی و سوسیالیسم در کشور ما باشد و از خواست های عدالت خواهانه و آزادیخواهانه طبقه کارگر ایران و طبقه متوسط جدید دفاع کند. 

علیرغم خطاها و اشتباهات در دوره ای از حیات “کار” که به مشی سیاسی سازمان در سال های ۱۳۵۹ ـ ۱۳۶۱ بر می گشت، ما راه طی شده در سه ده و نیم را ارج می گذاریم و از اینکه “کار” در حد بضاعت خود بلندگوی آزادی و عدالت اجتماعی، دمکراسی و سوسیالیسم بوده و کوشیده است که به تحلیل روندهای سیاسی کشور به نشیند و در سپهر سیاسی کشور موثر واقع شود، خرسندیم. این دستآوردها حاصل تلاش تمام رفقائی است که در مسئولیت سردبیری قرار داشتند، یا مقالات، گزارش ها و تحلیل های سیاسی را تهیه می کردند و یا کار تایپ، تصحیح، صفحه بندی، چاپ، توزیع، مسائل مالی و دفتری نشریه را برعهده داشتند.

از بیانه هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) به منایبت ۳۵ سالگی “کار”

 به مناسبت ۳۵ سالگی “کار” در فرمت PDF

تاریخ انتشار : ۱۵ فروردین, ۱۳۹۳ ۹:۰۲ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

سایه سنگین ۱۹۴۸: چگونه «نکبت» برای فلسطین یک فرآیند زنده و روزمره شد؟

در سطحی کلان‌تر از روایت‌های تاریخی و تحلیل‌های موردی، می‌توان استدلال کرد که «نکبت» نه صرفاً یک رخداد تاریخی با نقطه آغاز مشخص در سال ۱۹۴۸، بلکه نوعی منطق تاریخی-فضایی در حال تداوم است که رابطه میان قدرت، سرزمین و جمعیت را در یک چارچوب ساختاری بازتعریف کرده است. در این خوانش، ۱۹۴۸ نه لحظه پایان یک نظم پیشین، بلکه لحظه تثبیت یک الگوی جدید از سازمان‌دهی سیاسی فضا و جمعیت است؛ الگویی که قابلیت انطباق با شرایط تاریخی متغیر را در دهه‌های بعد حفظ کرده است.

مطالعه »

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

فارغ‌التحصیلان مطالعات خاورمیانه نتیجه گرفته اند که: «برکناری فانی پیام تکان‌دهنده‌ای به دانشجویان و محققان مطالعات خاورمیانه می‌فرستد مبنی بر اینکه تحقیق، تدریس، خدمات نهادی و بحث آزاد در مورد موضوعات حساس سیاسی، مانند جنگ جاری در ایران، مشمول سانسور سیاسی و تحریم‌های نهادی است. چنین پیامی نه تنها با ارزش‌های اصلی مأموریت آموزشی و علمی دانشگاه واشنگتن در تضاد است، بلکه با اصول آموزش دانشگاهی و آموزشی ما نیز مغایرت دارد، اصولی که ما را به تفکر انتقادی، مشارکت در بحث‌های علمی آزاد و مواجهه با سوالات سیاسی فوری با دقت و صداقت فرا می‌خواند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

محاکمه مجدد احمدرضا حائری هم‌زمان با ادامه حبس او در قزل‌حصار

زادروز دکتر محمد مصدق؛ کابوس جاودانِ مستبدان، وابستگان و دشمنانِ حاکمیت ملت ایران، گرامی و مبارک باد

پیش به سوی اتحاد گسترده «چپ»:  برای میهن، نان، کار، خانه؛ برای کودک، مرد، زن، زندگی، آزادی

بررسی وضعیت اسف‌بار زندانیان زن در ایران

وکلای تسخیری به ابزار تسریع اعدام معترضان تبدیل شده‌اند

اعتراف قوه قضاییه به اعدام دست‌کم ۳۹ زندانی سیاسی تنها در ۷۸ روز