سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۶ مرداد, ۱۴۰۵ ۲۳:۱۸

جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۸

به نمایندگان دولتهای شرکت کننده در ۶۴ امین مجمع عمومی سازمان ملل متحد

مردم ایران احمدی نژاد را رئیس جمهور خود نمی دانند و خواهان برگزاری اتنخاباتی آزاد هستند.

Getting your Trinity Audio player ready...

عالیجنابان! مجمع عمومی سازمان ملل متحد شصت وچهارمین نشست خودرا در ماه سپتامبر ۲۰۰۹ برگزارمینماید. در این اجلاس قرار است آقای احمدی نژاد نیز، بعنوان رئیس جمهور ایران شرکت کند. چنان که اطلاع دارید، دهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران در تاریخ ۱۲ ژوئن در محدوده حلقه طرفداران جمهوری اسلامی برگزار شد، ولی رهبری جمهوری اسلامی، آقای خامنه ای، با کودتائی سازمان یافته و تقلبی گسترده در انتخابات، آقای احمدی نژاد را برنده انتخابات اعلام نمود. اعتراضات و تظاهرات میلیونی مردم، که بطور مسالمت آمیز و با شعار “رای من کجاست؟” برگزار شد، باسرکوب شدید پاسخ گفته شده اند. ده ها نفر کشته، صدها نفر زخمی و هزاران نفر بازداشت شده، مورد ضرب و شتم و تعدادی مورد تجاوز جنسی قرار گرفته اند. در حمایت از این خواست مردم ایران ما از شما انتظار داریم: – در سخنرانیهایتان در مجمع عمومی سازمان ملل انزجار حود را نسبت به سیاستهای سرکوبگرانه، شکنجه و کشتار مردم ایران بیان دارید؛ – احمدی نژاد رئیس جمهور مردم ایران نیست، با وی ملاقات نکنید؛ – احمدی نژاد متقلب،سرکوبگر و دروغگو را طرد کنید! با احترام هیئت سیاسی- اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

تاریخ انتشار : ۲۹ شهریور, ۱۳۸۸ ۸:۲۹ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

از «برتون وودز» تا تسلیح نظام مالی؛ چگونه دلار به یکی از مهم‌ترین ابزارهای اعمال قدرت ژئوپلیتیکی و تغییر موازنه قدرت در نظام بین‌الملل تبدیل شد؟

سرمایه‌داری، تاریخ ما را هم می فروشد.

سود از آنِ کارفرما، مرگ از آنِ کارگر

چپ سوسیالیست در دو جبهه

طوفان سوسیالیست‌ها: شکست ۳۲ میلیون دلار لابی اسرائیل با یک پادکست! پزشک مسلمان، واشنگتن را به لرزه درآورد

بیانیه مجامع اسلامی ایرانیان – در محکومیت اعدام، سرکوب سیاسی–اجتماعی، و نقض حقوق زنان