سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ تیر, ۱۴۰۵ ۱۱:۱۷

شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۷

به پیشواز اول ماه مه جنبش همیاری-برابری و دادخواهی برای دگرگونی بنیادی می رویم

Getting your Trinity Audio player ready...

به پیشواز اول ماه مه جنبش همیاری-برابری و دادخواهی برای دگرگونی بنیادی می رویم

کارنامه بسیار درخشان جنبش مزدبگیران با گذشت بیش از ۷ ماه مبارزه برای تغییر بنیادی همچنان مسیر اجتماعی خود را در پیش رو میگشاید و هر روز فصلی جدید از استقبال مردمی را میان مزدبگیران، کارگران و زحمتکشان و سایر اقشار مردمی را باز میکند، فصل های جدیدی که هریک بیانگر خواسته های انباشته شده مردم از حاکمانی است که سالها و دهه ها حقوق مردم را پایمال کرده اند. حاکمان نیز تلاش کرده ومیکنند تا خواسته های مردم را به یک یا چند موضوع کاهش دهند و به نوعی گریبان خود را از خواسته های اصلی مردم برهانند.

در فاصله دو اول ماه مه سال گذشته و امسال، جامعه ایران صدها اعتراض اجتماعی-صنفی را در نقاط دور و نزدیک ایران تجربه کرده و آتش اعترضات در صنایع پایه ای امروز فروزان تر شده است، دستگیری هزاران نفر، گروگانگیریهای بدون پشتوانه و اسیر کشی های یکسال گذشته تنها بخش کوچکی است از آنچه که توسط حاکمان ارائه شده است.

امروز اعتراضات مزد بگیران از مرزهای ایران نیز عبور کرده و در پی اعتصابات در بخش انرژی ایران ما شاهد اعترضات کارگران در عراق هستیم.

در چنین شرایطی خواسته های حداقلی گروه های بر خواسته از مبارزات مردمی در منشور حداقلی تشکل‌های کارگری و صنفی بیان شده است. گروه هایی که در تمامی این دهه ها هیچگاه خواسته های مردم را به فراموشی نسپرده ودر هر فرصتی این خواسته ها را بیان کرده و به هر وسیله ای اعلام کرده‌اند و برای پیش برد آنها سالها زندان و شکنجه و بی خانمانی و محرومیت های اجتماعی را تحمل کرده اند و با تمامی فشار این سالها را از سرگذرانده اند.

همزمان با اعتصابات سراسری در بخش های گوناگون اقتصاد همانند پالایشگاههای نفت، پتروشیمی، فولاد، مس، شهرداریهای ، معلمان، کارگران روز مزد بگیر ، کارگران اقتصاد غیر رسمی شامل بخش کشاورزی، کارگران راه و ترابری ، پست، مواد غذایی ، بخش بهداشت، آموزش و بازنشستگان در آستانه روز کارگر و روز معلم اعلام میکنیم که وظیفه ما به عنوان پیگیری کنندگان این خواسته ها آن است که روز کارگر و معلم را به روز اعتراض به وضعیت موجود تبدیل کرده، این روزها را به تعطیلی عمومی برای بیان خواسته های مردمی تبدیل کنیم و از تمامی آنان که حمایت خود را از منشور اعلام کرده اند و ثابت کرده اند که در سمت و کنار مردم قرار دارند، میخواهیم که از این حرکت حمایت کنند  تا آنکه هرچه بیشتر در پیشبرد اهداف جنبشی که با شعار زن زندگی آزادی در جریان است وظایف خود را انجام دهند.

جنبش کارگری ایران، خود را همگام با جنبش های برابری طلب و ضد استبدادی در سراسر جهان هماهنگ می داند که امروز از شیلی، کلمبیا ، نیکارگوئه، بلاروس، برزیل، آرژانتین ، مکزیک، هنگ کنگ ، فلیپین، چین و روسیه تا امریکا در جریان است. این مبارزه در عین اینکه جهانی است، منطقه ای و ملی است، برای ما در ایران چند برابر سخت تر است، چون ما فقط با حکومت در مبارزه نیستیم ما با سیستمی در افتاده ایم که امکانات و حامیان بسیار زیاد دارد، از نهادهای سرکوبگر تا رسانه های دروغ پرور گرفته تا حمایت نهادهای اقتصادی جهانی از جمله صندوق بین المللی پول و بانک جهانی، حامیان مدعی ضدامپریالیست و بانیان و حامیان بنیاد گرایی، اما در مقابل یک چیز را ندارد و آنهم حمایت زحمتکشان خود کشور است.

امروز بعد از گذشت ۴۴ سال، زحمتکشان می دانند بالاییها نمی خواهند تغییری در عملکرد خودشان بوجود بیاورند و هر روز بر سیستم امنیتی و کنترلی زحمتکشان و جنگ روانی می افزایند، اما پایینی ها هم دیگر خود را با این شرایط غیرانسانی هماهنگ نمی کنند و برای خیزی بلند برنامه ریزی می کنند.

روز جهانی کارگر بر تمامی مزدبگیران و زحمتکشان ایران و جهان مبارک باد

کانون مدافعان حقوق کارگر
۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

 

 

تاریخ انتشار : ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۲ ۹:۴۵ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بخش ۴ – جمهوری اسلامی؛ مرحله‌ای تازه در فرایند دولت–ملتِ در حال شدن!

بخش ۳: ایران و تکوین «دولت ـ ملت»: از دولت پیشامدرن تا ملتِ در حالِ شدن

بخش ۲: اروپا و زایش «دولت–ملت» گذار از نظم فئودالی به حاکمیت ملیِ مدرن!

مسئلهٔ زمان در آغازِ کیهان

غم جنوب…

جنوب ایران، تمام جان ایران است!