سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۰ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۵:۵۷

شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۵:۵۷

به پیشواز سال دیگری می رویم

سبزه های هستی مان را سبز کنیم، بهار و نوروز از راه میرسد.غبار و زشتی از خود بتکانیم و به مهر انسان و انسانیت پای سفره هفت سین بنشینیم . باشد که این نورو، نوروز قلب ها باشد وبزدایت از زنگار کینه ها.هرروزمان نورو، نو روزمان پیروز. بهاران خجسته باد

Getting your Trinity Audio player ready...

به پیشواز سال دیگری می رویم.

باز بهار و نوروز از راه می رسد، باز دلها شادمان می شود

بگشاپنجره ر ا،بگشاپنحره هائی که رو به شکفتن ها باز می شود تا جان بیقرار ما را در بهار و نوروز سرشار از مهر و دوستی سازد،تا گلبانگ شادمانه زیستن و زیبایی بهار باشیم.

آری بگشا پنجره را، و در پای پنجره های بهاری به تماشای گلخنده های باغ بنشینیم واز روشنائی عشق چراغی را افروزیم، تا تاریکی و جدایی های ناخواسته که جان، آرزومندش نیست، با یگانگی و لبخند با سبزه و سپیده گره زنیم.

آری.

بازبهارونوروز از راه می رسد

باغ و دشت ها سبزینه زمان می شود و پرستوها ی قاصد تا کرانه ی عشق به پرواز ،بال می گشایند و چه چه زنان خبر آمدن بهار را می دهند.

آسمان چه زیبا خود را آراسته می کند و چشم ها چه زیبا خواهد شد، وعشق بهانه ای می شود برای سرودن.

باز بهار از راه میرسد و جهان جامه نو به تن می کند و از زمستان قامت را راست میکند و زمین به نفس عمیقی می نشیند.

آری نوروز و روز نو فرا می رسد و ما به پیشواز سال دیگری می رویم.

سالی که با جنگ، پیام آور نوروز آن بود و

جهان در تلاش وآرزوی رهائی ازاین جنگ خانمانسوز است.هزاران درخت زندگیشان نه به گٌل، که به گل نشسته، طبیعتی که در آن سبزی از آن میگیرند و صد ها وجود شکفته که در زیر بمباران ها،جان خودرا ازدست داده یا می دهند. جنگی که همچنان پا بر زخم قلب مردم آزاده اوکراین گذاشته است.

سبزه های هستی مان را سبز کنیم، بهار و نوروز از راه میرسد.غبار و زشتی از خود بتکانیم و به مهر انسان و انسانیت پای سفره هفت سین بنشینیم . باشد که این نورو، نوروز قلب ها باشد وبزدایت از زنگار کینه ها.

هرروزمان نورو، نو روزمان پیروز. بهاران خجسته باد

 

 

تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند, ۱۴۰۰ ۷:۰۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بیانیه «همبستگی جمهوری‌خواهان ایران» پیرامون انعقاد «تفاهم‌نامه» بین دولت‌های ایران و آمریکا

نسخه‌پیچی بر رنج دیگران

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

دست بالا درمذاکرات، بازگشت به مردم

یادمان پنجاهمین سالگرد کشتار حمید اشرف و یارانش

بیانیه حزب توسعه ملی ایران در حمایت از تفاهم ایران و آمریکا