سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۹ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۹:۵۶

شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۶

بیانیه زندانیان سیاسی رجایی شهر در محکومیت قتل ستار بهشتی‎

متاسفانه بسياري از افراد زنداني در زندانهاي جمهوري اسلامي يادرمعرض مرگ تدريجي اند٬ يا بصورت گمنام کشته وبخاک سپرده ميشوند. همچون زهراکاظمي٬ اکبر محمدي٬ سيروان قادري٬ اميرحشمت ساران٬ عبدالرضا رجبي٬ ولي الله فيض مهدوي٬ اميني٬ هدي صابر٬ فرزاد کمانگر٬ اميد جواديفر٬ سهراب اعرابي منصور رادپور٬ ستار بهشتي و دهها و صدها تن ديگر از آزاديخواهان وطن٬ مظلومانه به شهادت مي رسند.

 

نماند ستمکار به روزگار /  بماند بر او لعنت پایدار

 

ستار بهشتی جوان کارگر وبلاگ نویس  و روشنفکری که  با درد و رنج از خانواده ای ستم کشیده در شهرستان رباط کریم زندگی درد مندانه ای را  میگذارند پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی رژیم سرکوبگر جمهوری اسلامی  ایران پس از تحمل چند روز شکنجه بالاخره توان مقاومت را از دست داده و به شهادت رسید.

 رژیم حتی از تحویل دادن جسد او به خانواده اش جلوگیری کرد و اجازه آخرین وداع با جسد را به خانواده اش ندادومخفیانه وی را به خاک سپردند. ستار بهشتی نخستین فردی نبود که اینگونه جمهوری اسلامی در بازداشتگاهها او را  به شهادت رساند و آخرین فرد نیز نخواهد بود. ولی این جنایت هولناک یکبار دیگر دو واقعیت را آشکار خواهد کرد: اول اینکه همگان  این بار نیز در یافته اند که در بازداشتگاهها و زندانهای این رژیم چه میگذرد. متاسفانه بسیاری از افراد زندانی در زندانهای جمهوری اسلامی یادرمعرض مرگ تدریجی اند٬ یا بصورت گمنام کشته وبخاک سپرده میشوند. همچون زهراکاظمی٬ اکبر محمدی٬  سیروان قادری٬ امیرحشمت ساران٬ عبدالرضا رجبی٬ ولی الله فیض مهدوی٬ امینی٬ هدی صابر٬ فرزاد کمانگر٬  امید جوادیفر٬ سهراب اعرابی منصور رادپور٬ ستار بهشتی و دهها و صدها تن دیگر از آزادیخواهان وطن٬  مظلومانه به شهادت می رسند.

دوم اینکه این جنایتها ماهیت واقعی رژیم را برملا میکند. این رژیم طی سی و چهار سال گذشته بقدری شکنجه و اعدام کرده است که این چنین اقداماتی برایش بصورت عادت در آمده است.  در باره شکنجه و قتل مبارزانی که هیچ گونه وابستگی به یکی از جناحهای درگیردر حاکمیت ندارند همگی با بیشرمی سکوت کرده و همه تلاش  خویش را برای سرپوش نهادن بر این گونه جنایات بکار میبرند. اما آنجایی که زندانی سیاسی تعلق به یکی از عوامل حاکمیت داشته باشد٬  دست به جنجال مطبوعاتی ویا پارلمانی می زنند. این بدان خاطر است که جناحهای حاکم در شکنجه  و کشتار مخالفان وحدت نظر دارند.

ادعای دفاع از حقوق مردم که همواره از سوی جناحهای رقیب در این حکومت سرکوبگر مطرح  میشود٬ دورویی بیش نیست. مگر همین ها نبودند که از طریق دستگاههای امنیتی جهنمی خود کسانی چون داریوش و پروانه فروهر  و مختاری و پوینده و پیروز دوانی  و… در آذر ماه ۱۳۷۷دشنه آجین کردند و پس از آن نیز هیچکس پاسخگو نبود.

 خون ستار بهشتی با خون فروهرها و با خون هزاران شهید راه آزادی بهم پیوسته تا در آستانه ماه آذر جوانان دلاور ایرانی فریاد بر آورند  که راه آنان جاودانه است.

 افشین اسانلو                              رسول  بداغی 

 شاهرخ زمانی                              رضا شریفی بوکانی

 خالد حردانی                                افشین حیرتیان

 حشمت الله طبرزدی                      صالح کهندل 

 عباس بادفر

سه شنبه ۲۳ آبان ماه ۱۳۹۱ برابر با ۱۳ نوامبر ۲۰۱۲

 

باز تکثیر از کمیته حمایت از شاهرخ زمانی

تاریخ انتشار : ۲۵ آبان, ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

۳۰ مه؛ روزی برای یادآوری زنانی که صدایشان جرم تلقی شد اما خاموش نشد 

بازتعریف «ضد امپریالیسم» در عصر جدید…

🎙 پادکست رادیو مرز: کمک رساندن | روایت کسانی که در جنگ به دیگران کمک کردند.

آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش

رفیق نازنین مان، داود عسگر پور عزیز بدرود

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…