سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰

سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰

چند کشور آماده‌اند که از همین فردا تولید سلاح هسته‌ای را آغاز کنند؟
امروزه علاوه بر «پنج کشور هسته‌ای»، چهار کشور دیگر نیز دارای سلاح هسته‌ای هستند. در عمل، ما یک «نه کشور هسته‌ای» داریم که به آن «کلوپ هسته‌ای» می‌گویند. اما تل‌آویو،...
۹ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: والنتين کاتاسانف
نویسنده: والنتين کاتاسانف
ایران باید بماند و ما باید با ایران بمانیم
برای مخالفت بی‌بروبرگرد با تهاجم اسراییل به ایران حتی نیازی نیست به وطن‌دوستی یا عشق به میهن متوسل شویم که حالا لازم باشد بر سر معنای هر از این مفاهیم...
۹ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: حسام سلامت
نویسنده: حسام سلامت
#سوزنبان
سوزنبانِ پیر چشمکی زد. صدای سوت قطار از دور شنیده می‌شد. شلوغی ایستگاه بخاطر پایان این جنگ ۱۲ روزه، مرا یاد کودکی و نوجوانی‌ام می‌انداخت. می‌ترسیدم جا بمانم. تجربه جاماندن...
۹ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان
وارث شکست‌خورده و پرچم!
از نظر آنها، فقط قدرت‌های غربی اختیار ایجاد یا سرنگونی رژیم‌ها را دارند. می‌توان تا حدی با این دیدگاه همدل بود: به هر حال، بریتانیا در نیمه اول قرن بیستم...
۹ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: گلنار نیک‌پور اسکندر صادقی بروجردی
نویسنده: گلنار نیک‌پور اسکندر صادقی بروجردی
Lasting peace is only possible with active popular participation
The twelve days of war brought unexpected results. Iran's internal cohesion was preserved, despite chronic economic crises and social divisions...Peaceful protests in various countries, Iranian immigrants' support for the right...
۹ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: The Political-Executive Committee of The Organization of Iranian People’s Fedaian (Majority)
نویسنده: The Political-Executive Committee of The Organization of Iranian People’s Fedaian (Majority)
نه قیام، نه تسلیم؛ سکوت پیش از خیزش یا تدبیری برای فردا؟
بخش بزرگی از جامعه با آگاهی دریافته‌اند که تغییر رژیم، بدون آمادگی فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، می‌تواند تنها به بازتولید شکلی دیگر از همان استبداد منجر شود. مردم ایران بارها...
۹ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: بهروز ورزنده
نویسنده: بهروز ورزنده
زندان اوین نماد مقاومت و مبارزه بود
روی زندان قرچک حتی نمی‌شود اسم «زندان» گذاشت. یک سری سلول‌اند که به اندازه‌ی سلول‌های ۲۰۹ پنجره ندارند. هوا؟ نزدیک محل سوزاندن زباله است؛ هوایی آلوده و فاجعه‌بار. آب؟ آب...
۸ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: ویدا ربانی
نویسنده: ویدا ربانی

بیانیه کمیسیون جوانان سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت گرامی داشت ۱۶ آذر و مبارزات اخیر دانشجویی

ما تمامي آحاد دانشجويي را به برگزاري هرچه باشكوه تر مراسم گرامي داشت ١٦ آذر فرا مي خوانيم. و در آستانه گرامي داشت اين روز بزرگ،انسجام و اتحاد عمل گسترده در جهت ايجاد اتحاديه هاي مستقل دانشجويي را از جمله نيازهاي مبرم جنبش دانشجويي دانسته و براي آن خواهيم رزميد.

در آستانه گرامی داشت ۱۶ آذر روز دانشجو، روزی که مبارزات بحق دانشجویان توسط رژیم ستم شاهی بخون کشیده شد، شاهد خیزش های عظیم دانشجویی در اکثر دانشگاهها و شهرهای میهنمان هستیم. این اعتراضات که برای لغو احکام محکومیت آغاجری و آزادی زندانیان سیاسی شروع شده بود در تداوم خود ولایت فقیه و رهبران جمهوری اسلامی را آماج شعارهای خود قرار داد و ضمن تحت تاثیر قراردادن فضای سیاسی کشور رهبران محافظه کار رژیم و شخص خامنه ای را به عقب نشینی وادار ساخت.
وجه مشخصه خیزش های اخیر و تمایز آن با اعتراضات پیشین در این است که اینبار جنبش دانشجویی به کل نظام اعتراض کرده و نه به یک جناح خاص در حکومت. در جریان تظاهرات هر دم فزاینده دانشجویان و جوانان بار دیگر نشان دادند که علیرغم اینکه خواست مقدم آنها لغو حکم اعدام آغاجری و آزادی زندانیان سیاسی است ولی خواسته های آنها بسیار عمیق و بنیادی تر بوده و ارکان نظام کهنه را نشانه رفته است.
تعمق در شعارهای دانشجویان از جمله ((اعدام اندیشه ها، اعدام آزادگی))، ((رفراندوم ، رفراندوم ، این است شعار مردم))، ((هاشمی پینوشه ، ایران شیلی نمی شه))، ((خاتمی ، خاتمی ، استعفا، استعفا))، ((استقلال ، آزادی ، جمهوری مردمی)) به روشنی گواه خواسته های تعمیق یافته و بنیادین و در اعتراض به مجموعه حاکمیت و در صدر آن ولایت فقیه است.
خامنه ای پس از صدور حکم تجدید نظر در حکم صادره برای هاشم آغاجری و در عین حال تهدید به سرکوب دانشجویان گمان می برد که قضیه خاتمه یافته است و توده عظیم جوانان معترض به سیستم موجود و تشنه آزادی به خانه هایشان برمی گردند.
کمیسیون جوانان سازمان فدائیان خلق ایران ((اکثریت)) به مثابه بخشی از جنبش نواندیش و ترقیخواه جوانان و دانشجویان میهن بر این باور است که:
روندی که سران نظام از فردای موجودیت جمهوری اسلامی در میهن ما آغازگر آن بودند در ماهیت خود ضد دمکراتیک ، علیه پویایی و تجدد و نامنطبق بر خواسته های عمومی مردم بود.
نقش بی بدیل جنبش دانشجویی در فرایند انقلاب بهمن و تداوم ارزشهای آن بر کسی پوشیده نیست ، با این همه دانشجویان در سال های پس از انقلاب در روند دفاع از خواسته های صنفی خود و نیز دفاع از خواسته های برحق مردم همواره به خشن ترین شکل سرکوب خونین شده اند.
سران جمهوری اسلامی در جریان موسوم به انقلاب فرهنگی به سرکوب گسترده ، دستگیری و تصفیه دانشجویان و اساتید آزادی خواه اقدام کرده و با به تعطیل کشاندن دانشگاهها گمان می بردند که صدای آزادی خواهی و تجددطلبی دانشجویان را خفه کرده و راه ارتباط و تاثیر متقابل دانشگاه و جامعه را قطع کرده اند.
دیری نپائید که موج عظیم دانشجویان و جوانان میهن در دفاع از آزادی بیان و مطبوعات بپاخاسته و دیگربار دانشگاه بمثابه سنگری مستحکم برای آزادی و داد برآمدی تازه کرد.
پس از سالها مبارزه بین نواندیشی و ترقیخواهی از یک سو و واپس گرایی و آزادی ستیزی از سوی دیگر جنبش ترقیخواه جامعه ما وارد فاز تازه ای شد و در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۷۶ مردم یکپارجه به ولایت فقیه و همه اجزایش نه ای بزرگ و تاریخی گفت.
جوانان و دانشجویان میهن با دفاع گسترده از برنامه های آقای خاتمی بر این باور بودند که انتخاب اصلاح طلبان راه را برای تحولات مثبت در جامعه خواهد گشود. به یک اعتبار دوم خرداد نقطه عطفی در اتحاد آخاد ملت در مقابله با تفکر، خواسته و نماینده ولی فقیه بود. در همین راستا و در تداوم این حرکت جنبش دانشجویی به مقابله با توطئه های ولایت فقیه و ارگانهای انتصابی وابسته به آن پرداخت و بارها توجه دولت و نمایندگان اصلاح طلب را به خواسته های خود که جدا از مطالبات جاری جنبش آزادی خواه میهن نبود جلب کرد. در این راستا سیستم تاریک اندیش گرد آمده حول ولایت فقیه آنی از ضربه زدن و ایجاد تفرقه در میان جنبش بازنایستاد.
هرگاه در آئینه ارزیابی و قضاوت به کارنامه خاتمی و اصلاح طلبان حکومتی بنگریم ، عدم درک درست از لحظات حساس و عدم تکیه بر نیروی عظیم مردم در پرداختن و پیگیری مطالبات ضرور جامعه ، عدم تعهد و پایبندی به وعده های انتخاباتی از جانب خاتمی و تمکین از ولایت فقیه آنگاه که منافع ((کل نظام)) به مخاطره می افتاد را نیز می توان برجسته دید.
ما در روند مبارزات سالهای اخیر خود آزموده ایم و بارها از جمله در تیرماه ۱۳۷۸ اعلام کرده ایم و می کنیم که مبارزات دانشجویی و جوانان به مثابه جزیی از جنبش ترقیخواه و نواندیش میهنمان مستقل و خارج از اراده و تمایلات و کنترل این و یا آن جناح حکومتی نقش خود را در نیل به آزادی ، دمکراسی و تحولات بنیادین ایفا می کند.
ما همچنین آموخته و دریافته ایم که هرگاه دانشجویان و بخش جوان و بالنده جامعه خواستار تحقق خواسته های خود از جمله آزادی ، حق انتخاب ، مدرنیته ، ارتقا کیفیت آموزشی ، زدودن دانشگاهها از جریانات سرکوبگر و پلیس و داشتن حق اعتصاب شده است ، همواره با سد ((چرخه ای و به هم پیوسته)) قانون اساسی ، شورای نگهبان ، مجلس تشخیص مصلحت نظام ، قوه قضائیه و در راس آنها ولایت فقیه مواجه گردیده است.
ما خواسته های خود را جدا از خواسته های جاری مردم میهنمان ندانسته و بر این باوریم که معضلات جامعه در ماهیت و جوهر وجودی قانون اساسی و به تبعه آن درآمیزی دین و دولت و ساختار سیاسی مبتنی بر سیستم فقاهتی قرار دارد و معتقدیم که خواسته های مردم میهنمان و بویژه جوانان فراتر از ظرفیت این سیستم بوده و در اساس با آن در تعارض است.
ما برای نیل به آزادی و دمکراسی و جامعه ای بدور از استبداد اتحاد فراگیر همه نیروهای دمکرات جمهوری خواه و میهن دوست ، مستقل از جناحهای حکومتی را ضروری دانسته و نیروی اجتماعی این حرکت را آحاد مختلف جامعه بویژه جوانان ، زنان و متخصصین و روشنفکران می دانیم.
ما پذیرش گوناگونی فکر و اندیشه در جبهه آزادی و تحول طلبی و نیز وجود نحله های فکری متنوع در جنبش دانشجویی را پر اهمیت دانسته و آنرا عاملی بسیار قوی در مقابله با انحصارطلبی می دانیم.
ما معتقدیم که حضور احزاب سیاسی دگراندیش راه را برای استقرار آزادی و دمکراسی در جامعه خواهد گشود و آنرا از جمله نیازهای مبرم جامعه می دانیم.
ما دانشجویان را برای شرکت فعال در رفراندوم و نظرسنجی که از طرف شورای تهران دفتر تحکیم وحدت در ارتباط با عملکرد ارگانهای انتصابی تحت امر ولی فقیه ، ظرفیت نظام برای اصلاح پذیری ، تغییر قانون اساسی و رابطه با آمریکا و نظام سیاسی مقبول برگزار می گردد، فرا می خوانیم.
ما تمامی آحاد دانشجویی را به برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم گرامی داشت ۱۶ آذر فرا می خوانیم. و در آستانه گرامی داشت این روز بزرگ،انسجام و اتحاد عمل گسترده در جهت ایجاد اتحادیه های مستقل دانشجویی را از جمله نیازهای مبرم جنبش دانشجویی دانسته و برای آن خواهیم رزمید.
ما تمامی مساعی خود را برای انعکاس واقعی مبارزات دانشجویی و جذب و حمایت بین المللی از آن بکار می گیریم.
ما خواهان آزادی بی قید و شرط دانشجویان زندانی بوده و خروج فوری همه نیروهای امنیتی از حریم دانشگاه را خواستاریم.

پایدار و پرطنین باد جنبش دانشجویی

کمیسیون جوانان سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
۱۴ آذر ۱۳۸۱

تاریخ انتشار : ۱۴ آذر, ۱۳۸۱ ۱:۱۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

۸ تیر، روز فداییان جان‌باختهٔ خلق؛ میهن‌دوستانِ انقلابیِ راهِ آزادی و رفعِ ستم از زحمت‌کشان!

در ۸ تیر امسال و در روزهایی که تجاوز جنایت‌کارانهٔ حکومت نژادپرست و نسل‌کش اسراییل و دولت امپریالیستی آمریکا به میهن عزیمان ایران باز ردّ پای خونینی از جان و هستی عزیز هم‌میهنانمان در جای‌جای ایران از خود به جا گذاشته است، یادی از رفقای عزیزی نیز ضروری‌ست که در جریان دقاع از میهن‌مان در برابر تجاوز نطامی عراق طی دو سال دفاع میهنی در راه میهنی که تا پای جان دوستش داشتند، جان باختند.

ادامه »
سرمقاله

اسراییل در پی تحقق رؤیای خونین «تغییر چهرۀ خاورمیانه»!

دست‌کم دو دهه است که تغییر جغرافیای سیاسی منطقۀ ما بخشی از اهداف امریکا و اسراییل‌اند . نتانیاهو بارها بی‌پرده و باافتخار از هدف‌اش برای «تغییر چهرۀ خاورمیانه» سخن گفته است. در اولین دیدارش با دونالد ترامپ در آغاز دور دوم ریاست جمهوری نیز مدعی شد که اسراییل و امریکا به طور مشترک در حال مبارزه با دشمنان مشترک و «تغییر چهرۀ خاورمیانه»‌اند.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

سیمور هرش: آنچه به من گفته شده است در ایران اتفاق خواهد افتاد.

یک مقام آگاه امروز به من گفت: «این فرصتی است برای از بین بردن این رژیم برای همیشه، و بنابراین بهتر است که ما به سراغ بمباران گسترده برویم.» … بمباران برنامه‌ریزی‌شده آخر هفته اهداف جدیدی نیز خواهد داشت: پایگاه‌های سپاه انقلاب اسلامی، که از زمان سرنگونی خشونت‌آمیز شاه ایران در اوایل سال ۱۹۷۹ با کسانی که علیه رهبری انقلاب مبارزه می‌کنند، مقابله کرده‌اند.

مطالعه »
یادداشت

در نقد بیانیه فعالین مدنی بشمول برندگان نوبل صلح درباره جنگ…

آخرین پاراگراف بیانیه که بخودی خود خطرناک‌ترین گزاره این بیانیه است آنجایی است که میگویند: ” ما از سازمان ملل و جامعه‌ی بین‌المللی می‌خواهیم که با برداشتن گام‌های فوری و قاطع، جمهوری اسلامی را به توقف غنی‌سازی، و هر دو‌طرف جنگ را به توقف حملات نظامی به زیرساخت‌های حیاتی یکدیگر، و توقف کشتار غیرنظامیان در هر دو سرزمین وادار نمایند.” مفهوم حقوقی این جملات اجرای مواد ۴۱ و ۴۲ ذیل فصل هفتم اساسنامه ملل متحد است.

مطالعه »
بیانیه ها

۸ تیر، روز فداییان جان‌باختهٔ خلق؛ میهن‌دوستانِ انقلابیِ راهِ آزادی و رفعِ ستم از زحمت‌کشان!

در ۸ تیر امسال و در روزهایی که تجاوز جنایت‌کارانهٔ حکومت نژادپرست و نسل‌کش اسراییل و دولت امپریالیستی آمریکا به میهن عزیمان ایران باز ردّ پای خونینی از جان و هستی عزیز هم‌میهنانمان در جای‌جای ایران از خود به جا گذاشته است، یادی از رفقای عزیزی نیز ضروری‌ست که در جریان دقاع از میهن‌مان در برابر تجاوز نطامی عراق طی دو سال دفاع میهنی در راه میهنی که تا پای جان دوستش داشتند، جان باختند.

مطالعه »
پيام ها

پیام به کنگرهٔ بیست‌وششم حزب کمونیست آلمان

ما بر این باوریم که چپ اگر نتواند در برابر ماشین جنگی سرمایه‌داری بایستد، اگر چپ صدای رنج مردمان بی‌پناه نباشد، اگر چپ در خیابان‌ها، کارخانه‌ها، اردوگاه‌ها و مناطق جنگ‌زده حضور نداشته باشد، از رسالت تاریخی خود فاصله گرفته است. ما برای بنای جهانی دیگر مبارزه می‌کنیم – جهانی فارغ از استثمار، از سلطه، از مرزهای ساختگی، از جنگ و نژادپرستی.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

چند کشور آماده‌اند که از همین فردا تولید سلاح هسته‌ای را آغاز کنند؟

ایران باید بماند و ما باید با ایران بمانیم

#سوزنبان

وارث شکست‌خورده و پرچم!

Lasting peace is only possible with active popular participation

نه قیام، نه تسلیم؛ سکوت پیش از خیزش یا تدبیری برای فردا؟