سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ مرداد, ۱۴۰۵ ۲۳:۱۳

جمعه ۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۳

بیانیه‌ی جمعی از دانشجویان دانشکدگان هنرهای زیبا دانشگاه تهران در تداوم اعتصابات

ما دانشجویان دانشکدگان هنرهای زیبای دانشگاه تهران تا زمانی که صدای حق‌خواهی این مردم شنیده نشود، تا زمانی که تمام دانشجویان بازداشت‌شده بی قید و شرط آزاد نشوند، تا زمانی که جواب اعتراض مسالمت‌آمیز مردم و دانشجویان گلوله و باتوم باشد، تا زمانی که امنیت و آرامش دانشجویان فراهم نشود، در هیچ کلاسی اعم از حضوری یا مجازی حاضر نخواهیم شد.

Getting your Trinity Audio player ready...

روزهاست که انتظار می‌رود ما دانشجویان صبح از خواب بیدار شده، از میان خیل چماقداران و نیروی سرکوب رد شویم، سر کلاس‌های درس حضور پیدا کرده و چشم‌مان را روی ظلم ببندیم. انتظار دارند متوجه نشویم که همکلاسی‌هایمان یکی پس از دیگری از دانشگاه به بازداشتگاه منتقل می‌شوند.

از ما دانشجویان انتظار دارند پایمان را در دانشگاهی بگذاریم که نه فقط توسط نیروهای امنیتی محاصره می‌شود، بلکه در درون دانشگاه نیز توسط توسط حراست و لباس شخصی‌ها اشغال شده. انتظار دارند از روی خون ریخته‌ی همکلاسی‌هایمان رد شویم. به پوکه‌ی گاز اشک‌آور و ساچمه‌های ریخته شده روی زمین نگاه کنیم، متوجه بازداشت همکلاسی‌های بی‌گناه‌مان نشویم و در کلاس‌های درست حاضر شویم! قبلا گفته‌ایم، باز هم به صراحت می‌گوییم و آن‌قدر تکرارش می‌کنیم تا گوش‌های ناشنوا این صدا را بشنوند.

ما دانشجویان دانشکدگان هنرهای زیبای دانشگاه تهران تا زمانی که صدای حق‌خواهی این مردم شنیده نشود، تا زمانی که تمام دانشجویان بازداشت‌شده بی قید و شرط آزاد نشوند، تا زمانی که جواب اعتراض مسالمت‌آمیز مردم و دانشجویان گلوله و باتوم باشد، تا زمانی که امنیت و آرامش دانشجویان فراهم نشود، در هیچ کلاسی اعم از حضوری یا مجازی حاضر نخواهیم شد. 

ضمن تشکر از اساتیدی که به اعتصاب دانشجویان پیوسته‌اند، خطاب به آن دسته از اساتیدی که حتی بعد از حمله به دانشگاه‌ها سکوت پیشه‌ کرده‌ و یا در کلاس‌های خالی حاضر می‌شوند نیز اعلام می‌کنیم: 

آن‌قدر در برگه‌های حضور و غیاب‌تان جلوی اسم‌مان غایب بنویسید تا بفهمید این روز‌ها کلاس اصلی کجا برگزار می‌شود و چه جوانانی مشغول تدریس آزادی هستند. حتی اگر به عمر ما قد ندهد، تاریخ شما را قضاوت خواهد کرد.

 

-مهرماه سال ۱۴۰۱-

#اعتصاب_سراسری 

#اعتراضات_دانشجویی 

 

 @senfi_uni_iran

تاریخ انتشار : ۲۳ مهر, ۱۴۰۱ ۲:۵۶ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

بحران نظامی تنگه هرمز، خطر گسترش آن، آینده‌ای مبهم و غیرقابل مهار برای ایران، منطقه و اقتصاد جهانی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از همه جریان‌های سیاسی آزادی‌خواه، دموکراسی‌خواه، ملی و توسعه‌گرا که دغدغه عزت، امنیت و آینده ایران را دارند، می‌خواهد با اقدامی هماهنگ و فراگیر، پیام روشن مردم و نیروهای صلح‌طلب ایران را به افکار عمومی جهان، نهادهای مدنی، نهادهای بین‌المللی و دولت‌های درگیر در این بحران برسانند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

چرا عادی‌سازی سلطنت با میراث جنبش فدائیان ناسازگار است؟

تداوم کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» با پیوستن زندان نیشابور در هفته صدوسی‌ام در ۵۹ زندان

دوقطبی های کاذب؛ هنگامی که وطن‌دوستی به ابزار توجیه جنگ‌طلبی بدل می‌شود

نامه پخشان عزیزی از زندان اوین؛ «من آنی‌ام که برای زندگی می‌میرم، نه آنکه برای مرگ زندگی کنم»

حزب اتحاد ملت در بیانیه‎ای تاکید کرد: صیانت از تفاهم‌نامه، حفاظت از صلح، ادامه دفاع از ایران

وظیفه انسانی ما در برابر درماندگی و رنج دیگران چیست؟