سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۰۲:۴۸

پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۲:۴۸

بیانیه‌ی چهار حزب و سازمان جمهوریخواه: بازداشت شدگان اعتراضات اخیر باید فورا آزاد شوند!

ما ۴ حزب و سازمان دموکرات و جمهوریخواه، مردم کشورمان را به همگامی در دفاع از حقوق اساسی مردم ایران در برابر تعرضات حکومت فرامی خوانیم؛ از همه‌ی هموطنان، سازمان‌ها و نهادهای مدافع حقوق بشری می خواهیم علیه سرکوب و کشتار، بازداشت و شکنجه در زندان‌ها اعتراض نمایند و با انعکاس گسترده‌ی اخبار مبارزات مردم کشورمان، صدای آنان علیه حکومت زور و سرکوب جمهوری اسلامی را بازتاب داده و با ایجاد شبکه های همبستگی با خیزش اعتراضی مردم ایران، از مبارزه‌ همگانی علیه دیکتاتوری و برای دستیابی به آزادی، استقرار دمکراسی و عدالت در ایران پشتیبانی کنند.

در جریان یورش شدید نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی به معترضین تعداد زیادی از هموطنان ما جان باخته، هزاران تن زخمی، چندین هزار نفر بازداشت و روانه‌ی زندان شده اند. همه‌ی شواهد حاکی از آن است که بازداشت شدگان زیر شکنجه و فشار شدید‌ قرار دارند تا بر اتهاماتی صحه بگذارند که می تواند موجبی برای توجیه سرکوب خونین معترضان و محکومیت سنگین آن‌ها شود. دادگاه‌های جمهوری اسلامی در صدور احکام سنگین جهت ایجاد جو ارعاب و تخریب سیمای معترضین بر مبنای این نوع اعترافات دروغ و ساختگی سابقه‌ای طولانی دارند. علی خامنه ای با “توطئه‌ عمیقِ” خواندن و ” بسیار خطرناک” قلمداد کردن اعتراضات مردم، به نهادهای سرکوب مجوز داد تا در ادامه‌ی سیاست مشت آهنین آزار و شکنجه بازداشت شدگان را تشدید کرده، آن‌ها را به زندان های سنگین محکوم کنند.

شکنجه‌گران جمهوری اسلامی ماموریت دارند که با شکنجه‌های روحی وروانی بازداشت شدگان را به اعتراف هایی در تایید سناریوی از پیش اعلام شده توسط خامنه‌ای مبنی بر سازماندهی اعتراضات از ‌”خارج” مجبور سازند و به این ترتیب هجوم  بی‌شرمانه و ددمنشانه‌ی خود علیه خیزش اعتراضی مردم را موجه جلوه دهند.

سران جمهوری اسلامی بارها نشان داده اند که برای حفظ حاکمیت خود از تقابل و لشگرکشی علیه مردم و پر کردن زندان‌ها و حتی کشتار آنان ابائی ندارند. آن‌ها همواره اعتراضات را به تحریک و توطئه‌ی بیگانگان تنزل داده‌اند. اعتراضات صنفی کارگران و معلمان نیز با این قبیل برچسب‌ها از سرکوب حکومت مصون نبوده اند. در جمهوری اسلامی مفسدان و غارتگران اموال عمومی، از آزادی کامل برخوردارند، ولی مردمی که معترض به دزدی و بهره برداری از دارایی های همگانی و حل مشکل کسری بوجه از جیب های خالی آنان هستند، عامل دشمن محسوب شده و با سرکوب و زندان مواجه می شوند.

ما ۴ حزب و سازمان جمهوریخواه همصدا با مردم کشورمان، سرکوب خیزش اعتراضی مردم توسط سران جمهوری اسلامی را شدیدا محکوم می کنیم و با اعلام همدردی عمیق خود با خانواده‌های جانباختگان اعتراضات اخیر، نسبت به آن چه که در زندان‌های جمهوری اسلامی علیه بازداشت شدگان می گذرد، هشدار می‌دهیم.

ما از سازمان ملل و مراجع بین المللی مدافع حقوق بشر می خواهیم برای جلوگیری از کشتار معترضان و شکنجه و آزار بازداشت شدگان در ایران اقدام فوری به عمل آورند.

ما تاکید داریم که باید فورا:

– بازداشت شدگان اعتراضات اخیر، زندانیان سیاسی، مطبوعاتی و مدنی آزادشوند؛
– افزایش بهای بنرین که خود نیز به بالارفتن بهای سایر کالاهای پرمصرف انجامیده ملغی گردد؛
– به حکومت نظامی اعلام نشده ولی حاکم بر کشور پایان داده شود؛
– آزادی تظاهرات، اجتماعات، آزادی بیان و حق اعتراض مردم به رسمیت شناخته شود؛
– سانسور مطبوعات و تهدید روزنامه‌نگاران توسط نهادهای امنیتی خاتمه یابد؛
– حق دسترسی همگانی به اینترنت و گردش آزاد اطلاعات تامین شود؛
– کمسیون حقیقت یاب زیر نظر سازمان ملل تشکیل شده و به بررسی اتفاقات و انتشار علنی نتیجه تحقیقات بپردازد؛
– حق دادخواهی خانواده های جانباختگان و مجروحان تامین شود؛

ما ۴ حزب و سازمان دموکرات و جمهوریخواه، مردم کشورمان را به همگامی در دفاع از حقوق اساسی مردم ایران در برابر تعرضات حکومت فرامی خوانیم؛ از همه‌ی هموطنان، سازمان‌ها و نهادهای مدافع حقوق بشری می خواهیم علیه سرکوب و کشتار، بازداشت و شکنجه در زندان‌ها اعتراض نمایند و با انعکاس گسترده‌ی اخبار مبارزات مردم کشورمان، صدای آنان علیه حکومت زور و سرکوب جمهوری اسلامی را بازتاب داده و با ایجاد شبکه های همبستگی با خیزش اعتراضی مردم ایران، از مبارزه‌ همگانی علیه دیکتاتوری و برای دستیابی به آزادی، استقرار دمکراسی و عدالت در ایران پشتیبانی کنند.

هیئت های سیاسی ـ اجرائی:

اتحاد جمهوریخواهان ایران

حزب چپ ایران (فدائیان خلق)

سازمان های جبهه ملی ایران در خارج از کشور

همبستگی جمهوری خواهان ایران

۶ آذر ۱۳۹۸ (۲۷ نوامبر ۲۰۱۹)

تاریخ انتشار : ۷ آذر, ۱۳۹۸ ۱۰:۰۷ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

دربارهٔ ویرانی؛ با هاینریش بل

شهناز قراگزلو: در میانهٔ هر جنگی، چیزی خطرناک‌تر از خودِ انفجارها وجود دارد: عادت‌کردن به ویرانی. بل در این رمان ما را وادار می‌کند مقابل خرابه بایستیم؛ نه برای ستایش ویرانی، بلکه برای فهمیدن آن. زیرا ویرانی فقط دیوار و سقف را فرو نمی‌ریزد؛ حافظهٔ جمعی را می‌خراشد، اعتماد را سست می‌کند، رشته‌های رابطه را از هم می‌گسلد، ذهن را بی‌قرار می‌سازد و انسان را تا مرز بی‌پناهی مطلق پیش می‌برد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سلام! تو زنده‌ای یا مرده؟

رؤیای دموکراسی، واقعیت بحران

صحبتی با افکار عمومی جهان، به‌ویژه مردم آمریکا

چرا فمینیست‌های غربی در برابر جنگ علیه زنان ایران سکوت کرده‌اند

دوگانه‌ «زیرساخت»‌ و «جان انسان» و حافظه تاریخی ما

رکورد تازه نویسندگان زندانی در جهان؛ ایران دوم شد