سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۷:۰۸

سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۰۸

تضییقات علیه هموطنان بهائی را بشدت محکوم میکنیم!

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور فشار و سرکوب علیه هموطنان بهائی را تحت هر عنوان محکوم نموده خواهان پایان دادن به این تضییقات و آزادی شهروندان بهائی میباشد. ما به دنبال تحقق ایرانی هستیم که در آن حقوق و آزادی های همه ایرانیان رعایت و تضمین شود. لازمه تحقق چنین ایرانی، استقرار آزادی، دموکراسی و جدائی دین از حکومت است.

اخیرا کمپین بینالمللی دفاع از حقوق بشر در ایران خبر دستگیری گروهی از بهائیان، پس از وقایع روز عاشورا را داده است و نسبت به خطر اعدام بهائیان ایران به اتهام “رابطه با ناآرامیهای گستردهی سیاسی اخیر” هشدار میدهد. دادگاه هفت رهبر جامعه بهائیان خانمها و آقایان فریبا کمالآبادی، جمالالدین خانجانی، عفیف نعیمی، سعید رضایی، مهوش ثابت، بهروز توکلی و وحید تیزفهم، که در بهار سال ۲۰۰۸ دستگیر شده اند، قرار است در روز سهشنبه (۱۹ ژانویه / ۲۹ دی) برگزار شود. اتهاماتی که به این هموطنان زده میشود ممکن است به صدور حکم اعدام علیه آنان منجر گردد. پس از وقایع روز عاشورا حکومت دست کم ۱۲ نفر دیگر از اعضای این اقلیت مذهبی را دستگیر کرده و در رسانههای خود ادعا نموده است که بهائیان، عوامل پشت پرده ناآرامیهای این روز بوده اند.

علاوه بر این دادگاه های انقلاب در مشهد، ۹ تن از شهروندان بهائی را به جرم های معمول رژیم علیه شهروندان بیرون از دائره حکومت، مانند “تبلیغ علیه نظام”، “اقدام علیه امنیت کشور”، “تبلیغ و ارتباط با بیگانگان” و همچنین جرم “عضویت و فعالیت در تشکیلات فرقه بهائیت” به ۵ سال حبس قطعی و ۱۰ سال ممنوع الخروجی از کشور و دو نفر دیگر از این هموطنان را به ۳ سال زندان محکوم کرده اند.

جنایاتی که در جمهوری اسلامی علیه شهروندان بهائی و سایر اقلیت های مذهبی صورت گرفته با خوی و فرهنگ ایرانیان که در طول تاریخ همواره با ادیان گوناگون در آرامش و تحمل در کنار یکدیگر زیسته اند، کاملا متغیر است: بر اساس گزارش کمپین بینالمللی دفاع از حقوق بشر در ایران، بیش از ۲۰۰ هموطن بهایی ما از سال ۱۹۷۹ تا کنون در ایران کشته شدهاند. هزاران تن از آنان دستگیر شده، مورد آزار و زیر کنترل قرار گرفتهاند، کارشان را از دست دادهاند یا داراییشان مصادره شده است. بهائیان اجازه داشتن کار دولتی ندارند و فرزندانشان محروم از تحصیل دانشگاهی هستند.

سران حکومت که در ایجاد تفرقه و سرکوب جنبش آزادیخواهی مردمی نا موفق بوده اند، اینبار در نظر دارند با اعدام شهروندان بهائی، شرکت کنندگان در اعتراضات مردمی و فعالین سیاسی از جمله در کردستان، جو ترور و خفقان حاکم را تشدید کنند. اما باید بدانند، دورانی که آنها با تحریک مردم و نیروهای مردمی علیه یکدیگر، ادامه حکومت خود را ممکن میساختند، بسر آمده است. مردم ایران آگاهند که جز با همبستگی و اتحاد در عمل، به آزادی و حاکمیت ملی نخواهند رسید و اینکه همبستگی فقط با احترام و رعایت حقوق و آزادی های همه شهروندان امکان پذیر است. حکومت باید بداند که فشار، سرکوب و اعدام، مشکلاتش را حل نمیکند و سرانجام راهی جز گردن گذاردن به خواست های مردم نخواهد داشت.

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور فشار و سرکوب علیه هموطنان بهائی را تحت هر عنوان محکوم نموده خواهان پایان دادن به این تضییقات و آزادی شهروندان بهائی میباشد. ما به دنبال تحقق ایرانی هستیم که در آن حقوق و آزادی های همه ایرانیان رعایت و تضمین شود. لازمه تحقق چنین ایرانی، استقرار آزادی، دموکراسی و جدائی دین از حکومت است.

هیات اجرائی سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور

مهندس کامبیز قائم مقام ـ مهندس بهمن مبشری – دکتر همایون مهمنش

بیست و یکم دیماه ۱۳۸۸ برابر یازدهم ژانویه ۲۰۱۰

تاریخ انتشار : ۲۲ دی, ۱۳۸۸ ۱:۲۳ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

جنگ‌طلبان در حالی که ترامپ از توافق ایران خبر می‌دهد، در حال فروپاشی هستند!

تریتا پارسی: اما اسرائیل تنها تهدید برای توافق نیست. هم واشنگتن و هم تهران باید نظم و انضباط فوق‌العاده‌ای را اعمال کنند تا اطمینان حاصل شود که روایت‌های رقابتی آنها از پیروزی، اردوگاه مخالفان تندرو را در کشور دیگر تقویت نمی‌کند. در طول مذاکرات، ترامپ حساسیت بسیار کمی نسبت به اینکه چگونه پست‌های تحریک‌آمیز او در رسانه‌های اجتماعی، توانایی تهران برای سازش را پیچیده می‌کند، نشان داده است.

مطالعه »

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

فارغ‌التحصیلان مطالعات خاورمیانه نتیجه گرفته اند که: «برکناری فانی پیام تکان‌دهنده‌ای به دانشجویان و محققان مطالعات خاورمیانه می‌فرستد مبنی بر اینکه تحقیق، تدریس، خدمات نهادی و بحث آزاد در مورد موضوعات حساس سیاسی، مانند جنگ جاری در ایران، مشمول سانسور سیاسی و تحریم‌های نهادی است. چنین پیامی نه تنها با ارزش‌های اصلی مأموریت آموزشی و علمی دانشگاه واشنگتن در تضاد است، بلکه با اصول آموزش دانشگاهی و آموزشی ما نیز مغایرت دارد، اصولی که ما را به تفکر انتقادی، مشارکت در بحث‌های علمی آزاد و مواجهه با سوالات سیاسی فوری با دقت و صداقت فرا می‌خواند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تعویق مذاکرات غنی‌سازی هسته‌ای تا زمان دستیابی به توافقی برای پایان دادن به جنگ و باز کردن تنگه هرمز.

از غزه تا میناب | کودکان در جنگ | برنامه ویژه دوره هفدهم جشنواره بین‌المللی سینمای تبعید – سوئد

خون صلح، اضطراب جنگ

کانون مدافعان حقوق کارگر: پرویز قلیج خانی هم از میان ما رفت – یادش گرامی

قهرمانی زنان ایران؛ لبخند یک ملت در روزهای سخت

پنجمین نمایشگاه هنرهای تجسمی فرزانگان یک