سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ تیر, ۱۴۰۵ ۰۹:۴۲

سه شنبه ۲ تیر ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۲

تعرض نسبت بە فعالین تشکلهای کارگری را محکوم می کنیم

با نزدیک شدن روز جهانی کارگران، بغرنج تر شدن اوضاع اقتصادی بخصوص در مناطق کردنشین، اجرای فاز دوم حذف یارانه ها و محتمل شدن امکان بروز خیزشهای عمومی، میزان فشار و تعرض دستگاه های امنیتی به فعالان و تشکلهای کارگری نیز افزایش یافته است.

Getting your Trinity Audio player ready...

 

طبق گزارشهای رسیده بە جمعیت حقوق بشر کردستان، طی روزهای اخیر خالد حسینی، غالب حسینی، عباس اندریاری، سوسن رازانی، کوروش بخشنده و مجید حمیدی از فعالین کارگری و اعضای کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری توسط اداره ی اطلاعات شهر سنندج احضار و مورد بازجویی قرار گرفته و در حین بازجویی صراحتاً مورد تهدید بازجویان نیز قرار گرفته اند.

با نزدیک شدن روز جهانی کارگران، بغرنج تر شدن اوضاع اقتصادی بخصوص در مناطق کردنشین، اجرای فاز دوم حذف یارانه ها و محتمل شدن امکان بروز خیزشهای عمومی، میزان فشار و تعرض دستگاه های امنیتی به فعالان و تشکلهای کارگری نیز افزایش یافته است.

طبق مرکز امار ایران لرستان با ۱۸.۹ درصد، گیلان با ۱۶.۴ و کردستان با ۱۶.۱ درصد در پاییز سال ۱۳۹۲ بیشترین نرخ بیکاری در میان ۳۱ استان را دارا بودە اند. در همین رابطە درآمد سالانە یک شهروند کردستانی کمتر از یک سوم درامد سالانە یک شهروند استانهای مرکزی ایران و یک دهم درآمد سالانە یک شهروند تهرانی بوده است.

طبق مادە ۲۰ اعلامیە جهانی حقوق بشر هر انسانی محق به آزادی گردهمایی و تشکیل انجمنهای مسالمت آمیز است. هیچ کس نمی بایست مجبور به شرکت در هیچ انجمنی شود. هر شخصی حق دارد که در مدیریت دولت کشور خود، مستقیماً یا به واسطه انتخاب آزادانه نمایندگانی شرکت جوید. هر شخصی حق دسترسی برابر به خدمات عمومی در کشور خویش را دارد. اراده ی مردم باید اساس حاکمیت دولت باشد؛ چنین اراده ای باید در انتخاباتی حقیقی و ادواری اعمال گردد که مطابق حق رأی عمومی باشد که حقی جهانی و برابر برای همه است. رأی گیری از افراد می بایست به صورت مخفی یا به طریقه ای مشابه برگزار شود که آزادی رأی را تأمین کند.

جمعیت حقوق بشر کردستان در دفاع از فعالان عرصه کارگری، هر گونه تعرض نسبت بە فعالان تشکلهای کارگری را محکوم می کند و خواهان پایان بخشیدن به تهدید، بازداشت و احضار کارگران و فعالان کارگری و تمامی عرصه های سیاسی و اجتماعی است.

تاریخ انتشار : ۲۵ فروردین, ۱۳۹۳ ۴:۲۹ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

وطن و فوتبال

آوای صلح زنی از کوهستان‌های مایا تا افق انسانیت!

سیاست چاره‌جو و ضرورت انتخاب در شرایط بحرانی

به یاد سعید سلطان‌پور

توافق ۱۵ ژوئن؛ موفقیت دیپلماسی ایران برآمده از تاب‌آوری

خطر متافیزیگ نادیده گرفته شد