سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ تیر, ۱۴۰۵ ۰۵:۲۶

جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ - ۰۵:۲۶

تهدید و توطئه علیه فعالین دانشجویی دانشگاه شیراز را محکوم میکنیم!

حکومتگران بر اين تصور باطل بودند که گويا توانستهاند با توطئه و سرکوب صدای اعتراض دانشجويان را خاموش سازند. اما برآمد دانشجويان در ۱۶ آذر نشان داد که جنبش دانشجوئی همچنان زنده و پويا است و استبداد قادر نيست که صدای اعتراض دانشجويان را خاموش سازد.

Getting your Trinity Audio player ready...

دانشجویان در سالگرد ۱۶ آذر علیه استبداد و جو پادگانی در دانشگاه های کشور بلند شدند و اعلام کردند: “آمده‏ایم تا بگوئیم هر چند چکمه های استبداد روی گلوی ما باشد، نمی گذاریم که حراست جای خالی ساواک را پر کند. آمده ایم تا بگوئیم که اگر دانشگاه را زندان کنند، ما زندان را دانشگاه می کنیم.”
دانشجویان در تهران و شیراز انتقادهای خود را متوجه ولی فقیه نمودند. در تهران آنها شعار دادند: “سید علی پینوشه، ایران شیلی نمی شه!” در شیراز یکی از دانشجویان گفت: “اگر آیت‌الله خامنه‌ای دیکتاتور نیست، چرا اجازه داده نمی‌شد در مورد وی نظرسنجی کنیم. اگر خامنه‌ای پیرو امام علی است، چرا در سفر وی به استان فارس این همه ریخت و پاش و تشریفات وجود داشت”. این دانشجو که برادرش را در جنگ از دست داده است، گفته بود: “برادر من برای خامنه‌ای شهید نشد، بلکه در راه آزادی و وطن شهید شد.” 
حکومتگران بر این تصور باطل بودند که گویا توانسته‏اند با توطئه و سرکوب صدای اعتراض دانشجویان را خاموش سازند. اما برآمد دانشجویان در ۱۶ آذر نشان داد که جنبش دانشجوئی همچنان زنده و پویا است و استبداد قادر نیست که صدای اعتراض دانشجویان را خاموش سازد. 
شرکت پرشور دانشجویان دانشگاه شیراز در گردهمائی ۱۶ آذر و در سخنرانی علی لاریجانی و انتقادات آنان از علی خامنه‏ای و احمدی نژاد، نگرانی حکومتگران را برانگیخته است. نیروهای شبه نظامی درون دانشگاه، نهادهای امنیتی و مسئولین دانشگاه دست به دست هم داده‏اند تا دانشجویان فعال را سرکوب کنند. آنها می‏خواهند همان سناریوی دانشگاه امیرکبیر را در دانشگاه شیراز پیاده کنند. دانشجویان وابسته به تشکل‌های حکومتی دانشگاه شیراز (بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی و انجمن اسلامی مستقل دانشگاه شیراز) در مسجد دانشگاه شیراز بست نشسته‏اند و انتقاد از علی خامنه‏ای را به عنوان “هتک حرمت گستاخانه به شهدا، توهین به مقدسات و اهمال مسئولین” قلمداد کرده و دانشجویان منتقد را به قتل تهدید نموده‏اند. خبرگزاری‌های حکومتی نظیر “رجانیوز” و “شبکه خبر دانشجو” نیز در چند روز گذشته علیه دانشجویان منتقد دانشگاه شیراز به جوسازی پرداخته‏اند. کمیته انضباطی دانشگاه هم دست به کار شده و ۷ تن از دانشجویان را احضار کرده است. 
اما این اقدامات نتوانسته است فعالین دانشجوئی دانشگاه شیراز را به سکوت وادار سازد. آنها اعلام کرده‏اند: “ما فعالان دانشجوئی دانشگاه شیراز، به مقامات دانشگاه و استان و نیز مقامات ارشد کشور که تا کنون در جریان سناریوی در حال اجرا در دانشگاه شیراز قرار گرفته‌اند، اخطار می‌کنیم که روند پرونده سازی و سرکوب مخالفان باید خاتمه یابد، در غیر این صورت مسئولیت هرگونه اقدام احتمالی نظیر تحصن و اعتصاب غذای نامحدود بر عهده‌ آنان خواهد بود.”
ما تهدید به قتل فعالین دانشجویان دانشگاه شیراز و توطئه نهادهای امنیتی علیه آنها را محکوم و بار دیگر همبستگی خود را با جنبش دانشجوی اعلام می‏کنیم.

هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
۲۸ آذر ۱۳۸۷ (۱۸ دسامبر ۲۰۰۸)
 

تاریخ انتشار : ۲۸ آذر, ۱۳۸۷ ۸:۱۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

امضای تفاهم‌نامه پایان جنگ، توافقات ابتدایی و مذاکرات ۶۰ روزه برای تحقق صلح پایدار

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در شرایط کنونی و در آستانه مذاکرات شصت‌روزه، منافع ملی ایران ایجاب می‌کند که جمهوری اسلامی مذاکرات را با هدف دستیابی به صلحی پایدار، عادی‌سازی روابط با آمریکا و پایان دادن به خصومت ساختاری ادامه دهد و از گرفتار شدن در حاشیه‌ها و تلاش برای راضی کردن مخالفان مذاکرات بپرهیزد.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

شهناز قراگزلو: کارگرانی که پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه بیکار شده‌اند، برای دریافت مقرری ناچیز بیکاری با روندی فرسایشی و بازرسی‌هایی مواجه‌اند که بیشتر شبیه تعقیب یک متهم است تا حمایت از یک بیمه‌شده.
این پرسش جدی مطرح است که چرا برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان به یک کارگر چنین سختگیری می‌شود، اما همین دقت در برابر فسادهای کلان اقتصادی دیده نمی‌شود.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تبارشناسی هویت، جغرافیا و ساختار سیاسی در ایران معاصر

وقتی زمین می‌لرزد و نابرابری می‌کُشد!

از قمرالملوک وزیری تا پرستو احمدی؛ یک قرن مبارزه برای شنیده شدن صدای زن

به مناسبت تفاهم نامه ترک مخاصمه با امپریالیسم آمریکا

«غروب هسته‌ای، طلوع نفتی»؛ تلاشی برای خوانشی دیگر از تفاهم ۱۴ ماده‌ای ایران و امریکا

سایه بی‌اعتمادی بر آینده تفاهم با ایران؛ آیا ترامپ این بار متفاوت عمل خواهد کرد؟