نرگس محمدی، فعال مدنی، مدافع پیگیر حقوق بشر و نایبرییس و سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر و زندانی سیاسی که پس از بارها دستگیری و بازداشت، از آبانماه ۱۴۰۰ برای گذراندن حکمی که در دادگاهی غیرعادلانه و بدون دسترسی به وکیل صادر شد، در زندان به سر میبرد، یک بار دیگر قرار است روز یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ در دادگاهی مشابه محاکمه شود. مسئول و پیگیر پروندهٔ خانم محمدی وزارت اطلاعات است که بابت فعالیتها و نامههای ایشان از زندان برایش پروندهای تشکیل داده است.
نرگس محمدی یکی از پیگیرترین فعالین مدنی و حقوق بشری ایران است که سالهاست برای خاموش ماندن و دست کشیدن از فعالیت و اعتراض، به شدت تحت فشارهای جسمی و روانی و محرومیتهای بیشمار قرار دارد. با این حال دیوارهای زندان هم نتوانستهاند او را از ادامهٔ فعالیتها، اعتراضهای مدنی و در عین حال افشاندن بذر امید و آزادی بازدارند. نرگس از زندانهای قرچک و اوین بارها افشاگر شکنجههای جسمی و جنسی، به ویژه در مورد زنان زندانی شده، از وضعیت همبندهای بیمار و عدم رسیدگی به آنان نوشته، معترض صدور و اجرای احکام اعدام شده است و …
به جرم همین فعالیتها و بر اساس کیفرخواست شعبۀ ۲ دادسرای امنیت، قرار است در شعبۀ ۲۹ دادگاه انقلاب یک بار دیگر خانم نرگس محمدی را محاکمه کنند. در حالی که بارها و بارها ثابت شده دیوارهای زندان کوتاهتر از ارادۀ «نرگسها» و کنشگرانی است که عزمشان دفاع از آزادی، برابری و عدالت بوده و است.
پیشتر خانم محمدی در زمستان سال گذشته و اردیبهشت سال جاری در چندین نوبت به اتهامهای گوناگون به دادسرای امنیت احضار شده بود. در همۀ این موارد نرگس از رفتن به دادسرا سرباز زده است. اما این بار فراتر از احضار، قصد محاکمۀ دوبارۀ این کنشگر پیگیر و خستگیناپذیر مدنی را دارند. به همین دلیل اعتراض یکپارچه و همگانی ما از اهمیتی بیش از پیش برخوردار است.
نرگس محمدی سالهاست صدای خاموشنشدنی بیصدایان است. اینک بر ماست که صدای او باشیم، به محاکمۀ دوبارهاش با صدایی رسا و بلند اعتراض کنیم و خواهان آزادی بیقیدوشرط او و سایر زندانیان سیاسی شویم.
شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ (۱۰ ژوئن ۲۰۲۳ میلادی)
هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
1 Comment
امیدوارم سرنوشت ایشان دستخوش بده بستان ها و گروکشی های متداول فرهنگ هزاردستان سیاست بازار ایران نشود و ایشان هر چه زودتر در نهایت سلامت بدامان خانواده خود بازگردند .
مختصری درباره قوه قضاییه ایران
در قوه قضاییه حکومت ایران سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ارث و میراث شبکه فراماسونری انگلیس است که سابقه آن به شخص سیدضیاالدین طباطبایی یزدی و ایجاد تشکیلات سازمان تبت اسناد و دفترخانه اسناد رسمی (دامغانی)میرسد .
امکان ناپذیر است که یک سردفتر فراماسونر نباشد و یا ارتباط درجه یک خانوادگی با انان نداشته باشد .
همه سردفتران کلاهبردار و فراری ایران به انگلیس میگریزند چرا که مبدا و مقصد انان بوده و میباشد .
این نکته و درس مهم زندگی تجربه کاملا شخصی و حرفه ایست که تقدیم میگردد و دانستن آن بسیار مفید است .
دادگاههای انقلاب از روز نخست پیدایش خود تحت تاثیر و رهبری مستقیم لژهای المانی و امریکایی اداره گردیده و میگردند .
از موسوی اردبیلی ساواکی گرفته تا لاجوردی و باند آدمکشان یهودی او مانند احمدی نژاد
و رییس قوه قضاییه شاهرودی همگی ریشه در فداییان اسلام و انجمن حجتیه داشته و به بیان دیگر تمام قضات شرع به نهاد ماسونی المانی وابسته میباشند و پاره ای حتی خود نیز نمیدانند و تنها پیرو میباشند .
بهشتی باهنر خاتمی اژه ای و رییسی و همه این دلقکان زیر مجموعه ای از محفل ماسونی المانی جمجمه و استخوان (skull &bones) میباشند که در سال ۱۷۱۷ میلادی در المان شکل گرفت و در همان سال به امریکا منتقل گردید و وظیفه آن پرورش و تعیین روسای جمهور و تکنوکراتیسم امریکا و اقمار آن است و مرکز آن در زیرزمین دانشگاه ییل امریکا میباشد .
این محفل در سال ۱۹۱۳ میلادی با تکیه بر اهرم اقتصادی پنج خانواده برتر المانی بهودی امریکا شامل روچیلدها و راکفلر و …امریکا را کاملا به قبضه و تصرف خود دراوردند و بانک ملی ایتالیا را به بانک فدرال رزرو امریکا تغییر دادند و پایه های دو جنگ بزرگ جهانی را گذاردند .(اینان خالقان مکتب فکری و تشکیلاتی فاشیسم هستند)
دادگاههای انقلاب اسلامی از روز نخست تا به امروز یک زیر مجموعه از این محفل المانی امریکاییست و هیچیک از جنایات آن محلی و منطقه ای و خلق الساعه نبوده و نمیباشد .
همه عقب نشینی ها و پیشرویها و رفتارهای انان ریشه در امواج مشابه در سیستم امریکا و المان و جهان اقماری انان دارد .
ناملایمات و تنش ها پیروزیها و فروپاشی به شکل کاملا هماهنگ و متصل درین جوامع شکل میپذیرد.
یعنی امکان ندارد که محاکمه ترامپ با برکناری شمخانی بی ارتباط باشد این یک تشکیلات جهانیست که بر مبنای ابزار و مصالح بومی شکل پذیرفته است .
تعیین نقش هر یک ازین محافل در قوه مجریه و مقننه و نیروهای نظامی کشور بحثی کاملا جداگانه است .
این نکات تنها برای یادآوری مجدد به خود و همه دوستان خود میباشد تا بهتر بدانیم با چه کسانی طرفیم و از چه کسانی یاری و دوستی را بپذیریم و یا آن را به چه کسانی هدیه دهیم .
درود بر شما