سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۳ تیر, ۱۴۰۵ ۲۳:۱۷

سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۷

جنایت های جنگی در اسراییل و فلسطین: شورای امنیت سازمان ملل اقدام کند!

در حالی که عدالت برای بازداشتن از جنایتهای بیشتر و بنا کردن فرایند صلح ضروری است، معافیت از مجازات قاعده بوده و اشغال فلسطین به دست اسراییل گسترش یافته است. فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر با یادآوری تحلیل خود اعلام می کند که اوضاع کنونی در حیطه صلاحیت دادگاه بین المللی جزایی قرار می گیرد و درخواست خود را در زمینه فعال شدن این دادگاه از کانالهای مناسب تکرار می کند.

Getting your Trinity Audio player ready...

 

 حملات به اسراییل و نوار غزه را که به مرگ دست کم ۷۶ تن انجامیده می توان به عنوان جنایت های جنگی توصیف کرد.

فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر از دولتمردان اسراییلی و گروه های مسلح فلسطینی به تاکید می خواهد به درگیری ها پایان دهند و حمایت از جان غیرنظامیان را تضمین کنند. شورای امنیت سازمان ملل نمی تواند از مسئولیت خود در این زمینه شانه خالی کند.

تنش هایی که پس از قتل سه نوجوان اسراییلی در کرانه غربی و یک  نوجوان فلسطینی در بیت المقدس (اورشلیم) شرقی اوج گرفته اند به سوی افزایش درگیری آشکار بین اسراییل و گروه های مسلح در غزه می روند.

در روز ۷ ژوئیه ۲۰۱۴ (۱۶ تیر ۱۳۹۳)، اسراییل عملیات نظامی «لبه حفاظتی» را آغاز کرد و دست کم ۵۰ مکان را در نوار غزه مورد حمله قرار داد و ده ها حمله هوایی دیگر نیز انجام داد. بر اساس آماری که سازمانهای عضو فدراسیون در غزه  ـ المیزان و مرکز حقوق بشر فلسطین ـ  گرد آورده اند، در این حمله ها حداقل ۷۶ تن از جمله ۱۴ کودک کشته شدند و بیش از ۳۸۱ تن که اکثر آنها غیرنظامی بودند، مجروح شدند. همچنین گزارش شده است که ارتش اسراییل به عمد به خانه ها و مراکز غیرنظامی حمله کرده است. این گونه عملیات مرادف با مجازات غیرقانونی دسته جمعی است. در این میان، گروه های مسلح فلسطینی در غزه بیش از ۱۶۹ موشک به اسراییل شلیک کرده اند و بی ملاحظه غیرنظامیان اسراییلی را هدف قرار داده اند.

شَوان جَبَرین، نایب رییس فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر گفت: «اقدامات ارتش اسراییل و شلیک رو به افزایش موشک های فلسطینی را باید محکوم کرد، چون هر دو اینها نقض حقوق بین المللی بشر دوستانه اند. مسئولیت و پاسخگویی باید روشن شود.»

عبدالکریم لاهیجی، رییس فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر نیز گفت: «تاریخ تکرار می شود. شورای امنیت سازمان ملل باید مداخله کند و نمی تواند از مسئولیت خود برای حفاظت از غیرنظامیان شانه خالی کند.»

سازمان ما دولتمردان اسراییلی و گروه های مسلح فلسطینی را فرا می خواند تا به خشونت علیه غیرنظامیان پایان دهند و درگیری ها را متوقف کنند.

از سال ۲۰۰۸ به بعد، هر دو طرف با معافیت کامل از مجازات مرتکب نقض حقوق بین المللی بشردوستانه شده اند، به ویژه ارتش اسراییل در عملیات موسوم به «ستون دفاعی» در نوامبر ۲۰۱۲ و عملیات «سرب گداخته» در دسامبر ۲۰۰۸ تا ژانویه ۲۰۰۹.

در حالی که عدالت برای بازداشتن از جنایتهای بیشتر و بنا کردن فرایند صلح ضروری است، معافیت از مجازات قاعده بوده و اشغال فلسطین به دست اسراییل گسترش یافته است. فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر با یادآوری تحلیل خود اعلام می کند که اوضاع کنونی در حیطه صلاحیت دادگاه بین المللی جزایی قرار می گیرد و درخواست خود را در زمینه فعال شدن این دادگاه از کانالهای مناسب تکرار می کند.

فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر از فراخوان اعضای خود خطاب به کشور سویس به عنوان نگهدارنده کنوانسیونهای ژنو برای تشکیل فوری نشست فوق العاده مجمع کشورهای عضو این کنوانسیونها حمایت می کند.

تاریخ انتشار : ۱۹ تیر, ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

ایستادن میان دستاورد و عقب‌ماندگی | ارزیابی ایران در شاخص‌های توسعه پایدار ۲۰۲۶

سلطنت‌طلبی و دعوت به مداخله خارجی

‍ زنگ‌ها برای که به صدا درمی‌آید

پایان فوری جنگ درتمام جبهه ها واحترام به حق حاکمیت؛ ارمغان صلح

ایران امروز و ضرورت شنیدن صدای منتقدان مصلح

توسعه از کجــــــا شروع می‌شود؟