سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۸ فروردین, ۱۴۰۵ ۱۵:۳۷

سه شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۷

حال تحریمیان بگویند، چه باید کرد؟

كاملاً مشخص است که در دور دوم اگر تحریم کنندگان بر سر نظر خود بمانند، و جناح راست‌گرایان براساس آنچه که خود اعلام کرده اند مجموع آرا خود را به صندوق جلیلی بریزند، پیروزخواهند شد. براي من اینک، این سوال مطرح است که این اکثریت مطلق تحریمی شصت درصدی،که دلایل  و توضیحات کافی برای تحریمشان وجوددارد، با این حجم آرا خود ميخواهند چه کنند

کاملاً مشخص است که در دور دوم اگر تحریم کنندگان بر سر نظر خود بمانند، و جناح راست‌گرایان براساس آنچه که خود اعلام کرده اند مجموع آرا خود را به صندوق جلیلی بریزند، پیروزخواهند شد. برای من اینک، این سوال مطرح است که این اکثریت مطلق تحریمی شصت درصدی،که دلایل  و توضیحات کافی برای تحریمشان وجوددارد، با این حجم آرا خود میخواهند چه کنند؟

انچه را که میخواهند بگویند و نشان دهند و برسانندکاملا مشخص است.

حالا لازم است توضیح داده شود که با این حجم از نارضایتی درانتظارچه چیزی باید بود و چگونه بکار گرفته خواهد شد؟

نتایج سیاسی وعملی آن چه خواهدبود؟ و به آن چه امیدی باید بست؟

تاریخ انتشار : ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ ۹:۳۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

قانون اعدام فلسطینیان؛ نقض آشکار حقوق بین‌الملل و اصول بنیادین انسانیت

هیات سیاسی اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تصویب این قانون نقض آشکار کنوانسیون چهارم ژنو دربارهٔ حفاظت از اشخاص غیرنظامی در زمان جنگ است؛ به‌ویژه ممنوعیت اقدامات تلافی‌جویانه و اصل بنیادین منع مجازات جمعی. سازمان ما این اقدام را قاطعانه محکوم می‌کند. از نظر ما، چنین قانونی نه‌تنها تعهدات اساسی حقوق بشردوستانه را زیر پا می‌گذارد، بلکه با اصل عدم تبعیض مندرج در مواد ۲ و ۲۶ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی نیز در تعارض قرار دارد.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

فروپاشی تدریجی وحدت داخلی در اسرائیل؛ جنگی که حمایت دارد اما امید نه

وحدتی که در روزهای نخست جنگ در اسراییل شکل گرفته بود، اکنون در برابر واقعیت‌های سخت نظامی، اقتصادی و سیاسی به‌تدریج در حال فروپاشی است. حمایت از جنگ همچنان بالاست، اما امید به پیروزی بزرگ فرو ریخته؛ شکاف‌های اجتماعی و سیاسی عمیق‌تر شده‌اند؛ و فشار اقتصادی و بحران حقوقی نخست‌وزیر سایه‌ای سنگین بر فضای داخلی انداخته است.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تهران بی‌خواب؛ ۳۷ شب انفجار و تداوم زندگی

ذخایر موشک‌های دفاعی رو به اتمام است!

آن کس که ماشه را چکاند

اقرار حمله گسترده به زیرساخت‌های حیاتی ایران (نیروگاه‌ها و پل‌ها) از جانب ترامپ اقرار به جنایت جنگی است

فروپاشی تدریجی وحدت داخلی در اسرائیل؛ جنگی که حمایت دارد اما امید نه

ایران با تنی زخمی و سری افراشته!