سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱ تیر, ۱۴۰۵ ۰۷:۱۵

دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ - ۰۷:۱۵

حمله به مقر فدراسیون اتحادیه های کارگری ایتالیا

قانون اساسی ایتالیا تشکیلات فاشیستی را ممنوع کرده است. هنگامی که یک مرکز اتحادیه کارگری در رم مورد حمله قرار گرفت، مشخص شد که این ممنوعیت قانونی، تا چقدر شکننده و کم اثر است. زنجیره ای از پست های پلیس به سرعت از بین رفت، چند افسری که جلوی در ورودی ایستاده بودند با میله های پرچم مهاجمان، مورد ضرب و شتم قرار گرفتند، شیشه ها را شکستند و سپس ده ها تظاهرکننده به داخل ساختمان هجوم بردند.

Getting your Trinity Audio player ready...

اتفاقی که شامگاه شنبه در رم در مقر “CGIL” بزرگترین فدراسیون اتحادیه های کارگری در ایتالیا افتاد، نمایشی وحشیانه اما با ابعادی بسیار کوچکتر از حمله به کنگره آمریکا در ۶ ژانویه ۲۰۲۰ در واشینگتن بود. اوباش رها شده، که شامل چهره هایی وحشی و با سینه های برهنه و پوشیده از خال کوبی که به مقر اتحادیه هجوم بردند. مبلمان و کامپیوترها را شکستند و هم چنین به نقاشی های ارزشمند مختلفی که روی دیوارها آویزان بود، آسیب رساندند.

 ویدئوهای “طوفان در رم ” اکنون از طریق رسانه های اجتماعی پخش می شود. یکی که بلافاصله از خود فیلم گرفت بیاجیو پاسارو، مدیر یک پیتزا فروشی زنجیره ای بود، که یکی از رهبران جنبش “Io apro” به معنی “من باز می کنم” در بین صاحبان رستوران ها بود، جنبشی که ابتدا به محدودیت های مختلف ناشی از کرونا اعتراض کرد. قرنطینه های پیشگیری از کرونا،  های زیادی را به همراه داشت و اکنون علیه “کارت سبز واکسیناسیون”، همه آن ها بسیج شده اند. با این حال، در این تصاویر ویدوئی، روبرتو فیوره، بنیانگذار و رئیس سازمان نئوفاشیست Forza Nuova (FN) و همکارش جولیانو کاستلینو رئیس انجمن شهر رم FN را نیز در جلو مشاهده می کنید. آن ها توسط اراذل و اوباش، حمله به مقر اتحادیه را رهبری کردند.

آزادی، آزادی!

حمله اعتراضی با شعار آزادی، آزادی یک حادثه جنبی بود که در اعتراض به محدودیت های ناشی از کرونا شکل گرفت، از جمله اتحاد بی‌سابقه ای بین یک سازمان آشکارا فاشیست و هزاران معترض که مکرراً ادعا می‌کردند که “غیرسیاسی و غیرحزبی” هستند، اما در هر این صورت، با شعار آزادی آزادی، در کنار طرفداران دیکتاتوری فاشیستی وارد میدان شده بودند. روز شنبه این اعتراض به ابعاد جدیدی رسید. به عنوان یک اعتراض، تحصن در میدان مرکزی دل پوپولو، به ابتکار حزب شهروندان آزاد “Liberi cittadini“، در رسانه های اجتماعی فراخوان داده شده بود. پلیس ادعا می کند که ۱۰ هزار نفر را در میدان شمارش کرده است، اما بیش از ۳۰ هزار نفر از سراسر ایتالیا آمده بودند. از ۱۵ اکتبر، تشدید بیشتر قوانین کرونا در ایتالیا اجرایی شده است.

Green Pass” که در ایتالیایی ۳G نامیده می شود، در تمام محل های کار نیز الزام آور خواهد بود. اگر نمی خواهید واکسینه شوید، باید هر ۴۸ ساعت یک آزمایش ارائه دهید که برای آن ۱۵ یورو هزینه می کنید. بیش از ۴۳ میلیون نفر در ایتالیا، یا تقریباً ۷۵ درصد، در حال حاضر به طور کامل واکسینه شده اند، اما میلیون ها نفر نیز هنوز واکسینه نشده اند. بسیاری از آن ها اکنون به علت دور قوانین جدید، به شدت خشمگین هستند. بسیاری از شهروندان، کارت سبز سلامتی را، ظلمی علیه خودشان می دانند که  خواهند آن ها را مجبور به واکسینه شدن نمایند که به راحتی در تجمع های اعتراضی می توانند در کنار فاشیست ها قرار بگیرند.

کاستلینو  از پشت تریبون در میدان پیاتزا دل پوپولو فریاد زد: “امروز ما رم را می گیریم.” حمله به CGIL و به دنبال آن تلاش برای رسیدن به  دفتر نخست‌وزیر، تلاشی که پلیس در ساعت‌ها درگیری‌های خیابانی با آن مقابله کرد. اما رم سیاسی اکنون شوکه شده است. رئیس جمهوری و همچنین حتی احزاب راستگرای پوپولیست نیز پیام های همبستگی خود را برای مائوریتزیو لندینی رئیس CGIL ارسال کردند. ماریو دراگی نخست وزیر ایتالیا نیز روز دوشنبه از ساختمان فدراسیون اتحادیه های کارگری بازدید به عمل آورد.

دقیقاً ۱۰۰ سال پیش

حتی ماتئو سالوینی، رئیس لگا و وزیر کشور سابق، مخالف جلوگیری از اعتراضات است. او گفته است که تحت تاثیر” دریای مردم” در میدان شهر قرار گرفته است. اما باد مخالف، به چهره فاشیست ها سیلی محکمی می زند، و روبرتو فیوره و جولیانو کاستلینو، روز یکشنبه دستگیر شدند. در حالی که حزب چپ میانه رو Partito Democratico می خواهد قطعنامه ای را به پارلمان ارائه کند که خواستار ممنوعیت حزب Forza Nuova شود. بالاخره قانون اساسی ایتالیا فعالیت سازمان های فاشیستی را ممنوع می کند.

اتحادیه ها نیز همین خواسته را دارند. آن ها خواستار تظاهرات بزرگ ضد فاشیستی در رم در شنبه آینده شده اند. آنها به خوبی به خاطر دارند که دقیقاً ۱۰۰ سال پیش این گروه های فاشیست موسولینی بودند که به مقر اتحادیه ها در سراسر کشور حمله کردند و آنها را به آتش کشیدند.

پنجشنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۰- ۲۸ اکتبر ۲۰۲۱

منبع:”Taz

 

تاریخ انتشار : ۷ آبان, ۱۴۰۰ ۸:۴۹ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

توافق ۱۵ ژوئن؛ موفقیت دیپلماسی ایران برآمده از تاب‌آوری

خطر متافیزیگ نادیده گرفته شد

حمید اشرف؛شرحی از سرگذشت چه‌گوارای ایران!

گزارش ماهانه؛ نگاهی اجمالی به وضعیت حقوق بشر – اردیبهشت ماه ۱۴۰۵

بحران ناتو، رقابت امپریالیستی و آینده نظامی اروپا

حمید اشرف