سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱ تیر, ۱۴۰۵ ۰۷:۱۴

دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ - ۰۷:۱۴

حمله جنایتکارانه ارتش ترکیه به شمال سوریه را محکوم می کنیم!

ما افزودن جبهه ای جدید در جنگ ویرانگر سوریه از سوی دولت ترکیه را به شدت محکوم می کنیم. این اقدام جنایتکارانه بر کانون های تنش در خاورمیانه می افزاید و اوضاع این منطقه را از این هم تا کنون بوده بحرانی تر می کند. ما از حق دفاع مسلحانه نیروهای دمکراتیک سوریه در برابر مهاجمان حمایت، و با این نیروها اعلام همبستگی می کنیم.

Getting your Trinity Audio player ready...

به دستور رجب طیب اردوغان رئیس جمهور اسلامیست ترکیه، ارتش این کشور با نقض حقوق بین الملل، تهاجم جنایتکارانه ای علیه شمال سوریه آغاز کرده است. هواپیماهای جنگی یک عضو ناتو مناطق غیرنظامی مانند عفرین را بمباران می کنند. ده ها شهروند کرد و عرب سوریه، از جمله شماری غیرنظامی، در جریان این حملات کشته شده اند. دولت های غربی متحد ترکیه در ناتو، که ارتش ترکیه را تا دندان مسلح کرده اند، هیچ اقدام مؤثری برای جلوگیری از کشتار مردم سوریه به دست نظامیان گوش به فرمان اردوغان انجام نمی دهند. دولت آمریکا که سال هاست مدعی حمایت از مبارزه نیروهای دمکراتیک سوریه علیه داعش است، عملا به اردوغان برای این تهاجم چراغ سبز نشان داده است.

ما افزودن جبهه ای جدید در جنگ ویرانگر سوریه از سوی دولت ترکیه را به شدت محکوم می کنیم. این اقدام جنایتکارانه بر کانون های تنش در خاورمیانه می افزاید و اوضاع این منطقه را از این هم تا کنون بوده بحرانی تر می کند. ما از حق دفاع مسلحانه نیروهای دمکراتیک سوریه در برابر مهاجمان حمایت، و با این نیروها اعلام همبستگی می کنیم. اعضای این ائتلاف که برگ زرین مقاومت قهرمانانه علیه داعش در کوبانی را در کارنامه خود دارند، اکنون به حمایت و همبستگی همه نیروهای مدافع صلح نیازمندند. ما همه نیروهای صلحدوست در کشورهای خاورمیانه و سایر کشورها را فرا می خوانیم که به این همبستگی با پافشاری بر خواست قطع فوری عملیات ارتش ترکیه در شمال سوریه و خروج مهاجمان از خاک سوریه عمل کنند. باید کوشید از طریق اهرم های بین المللی حکومت ماجراجو و جنایتکار اردوغان را با ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک، به تن دادن به حقوق بین الملل وادار کرد.

هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

هیئت مسئولین کنشگران چپ

هیئت هماهنگی سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران ـ طرفداران وحدت چپ

۶ بهمن ۱۳۹۶(۲۶ ژانویه ۲۰۱۸)

 

 

 

تاریخ انتشار : ۶ بهمن, ۱۳۹۶ ۹:۱۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

توافق ۱۵ ژوئن؛ موفقیت دیپلماسی ایران برآمده از تاب‌آوری

خطر متافیزیگ نادیده گرفته شد

حمید اشرف؛شرحی از سرگذشت چه‌گوارای ایران!

گزارش ماهانه؛ نگاهی اجمالی به وضعیت حقوق بشر – اردیبهشت ماه ۱۴۰۵

بحران ناتو، رقابت امپریالیستی و آینده نظامی اروپا

حمید اشرف