سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۷:۵۲

سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۲

حمله وحشیانه نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی به گردهمائی کارگران در اول ماه مه

حزب چپ ایران (فداییان خلق) ضمن محکوم کردن دستگیری و زندانی کردن تظاهرکنندگان روز اول ماه مه بر این باور است که عمر استبداد حاکم رو به افول است و با این اقدامات ضدمردمی و سرکوبگرانه جمهوری اسلامی نمی تواند صدای دادخواهانه کارگران، معلمان، دانشجويان، بازنشستگان و ديگر زحمتکشان را خاموش نماید. ما از همه تشکل های مدافع حقوق کارگران و از طرفداران حقوق بشر و همه انسانهای آزاده تقاضا می کنیم در برابر این تهاجم جمهوری اسلامی به کارگران ساکت نمانند و برای آزادی کارگران زندانی و همه زندانیان سیاسی و سندیکائی صدای اعتراض خود را پر طنین تر نمایند.

Getting your Trinity Audio player ready...

در روز جهانی کارگر، روزی که کارگران در بسیاری از کشورهای جهان آزادانه به خیابان ها می‌آیند تا به شرایط ناعادلانه ای که دارند اعتراض کرده و خواسته های خود را بیان کنند، در جمهوری اسلامی این حق مسلم پذیرفته نمی شود و گردهمائی آن ها مورد تهاجم نیروهای سرکوبگر قرار می گیرد.

امروز حوالی ساعت ده صبح تعداد قابل توجهی از کارگران، معلمان، بازنشستگان، دانشجویان و دیگر نیروهای زحمتکش کشورمان، به مناسبت اول ماه مه (یازده اریبهشت) در مقابل مجلس جمهوری اسلامی گرد هم آمدند تا خواسته های خود را در خیابان‌ها فریاد کنند. در این تجمع تظاهرات کنندگان با شعارهای: “دزدی های نجومی، فلاکت عمومی” ” نان، کار، آزادی، حق مسلم ماست” ” کارگر، معلم، دانشجو، اتحاد، اتحاد” و “دولت خیانت می کند مجلس حمایت می کند” این روز را به اعتراض علیه فقر، تبعیض، و نابرابری تبدیل کردند. تجمع کنندگان در این گردهمائی شعارهایی نیز در حمایت از کارگران زندانی و برای آزادی انان در دست داشتند: ” اسماعیل بخشی ، سپیده قلیان آزاد باید گردند”، ” جعفر عظیم زاده ، اسماعیل عبدی آزاد باید گردند”، ” جای کارگر، جای معلم زندان نیست”.

هنوز نیم ساعت از این تجمع اعتراضی نگذشته بود که پلیس و نیروهای امنیتی با خشونت زیاد با تظاهرکنندگان برخورد کردند و با ضرب و شتم حدود ۵۰ تن از آنها را دستگیر نمودند. تا کنون اسامی ۳۰ تن از آن ها منتشر شده است. از اعضای سندیکای شرکت واحد رضا شهابی، حسن سعیدی، وحید فریدونی، محمدعلی اصلاغی، سیدرسول طالب مقدم، اسدالله سلیمانی، ناصرمحرمزاده و … دستگیر شده اند. فرهاد شیخی از اعضای اتحادیه آزاد کارگران ایران نیز بازداشت شد. به علاوه کامیار فکور، محسن سلیمان نژاد، امیر محمد (مرادس) طاهری و تعداد زیادی ازدانشجویان و دیگر فعالین مدنی و صنفی هم در بازداشت هستند. کیوان صمیمی سردبیر نشریه ایران فردا نیز جزو دستگیرشدگان است.

جمهوری اسلامی چهل سال است که می کوشد صدای حق طلبانه کارگران را سرکوب کند. اما هر چه از عمر این حکومت استبدادی گذشته است با رشد آگاهی کارگران و زحمتکشان و تضعیف قدرت سرکوب حکومت، فشار، دستگیری و زندان کم اثر تر شده است. اکنون سیاست های مخرب و ضد کارگری جمهوری اسلامی باعث شده است که صفوف مقاومت مردمی در برابرش فشرده تر شود.

حزب چپ ایران (فداییان خلق) ضمن محکوم کردن دستگیری و زندانی کردن تظاهرکنندگان روز اول ماه مه بر این باور است که عمر استبداد حاکم رو به افول است و با این اقدامات ضدمردمی و سرکوبگرانه جمهوری اسلامی نمی تواند صدای دادخواهانه کارگران، معلمان، دانشجویان، بازنشستگان و دیگر زحمتکشان را خاموش نماید. ما از همه تشکل های مدافع حقوق کارگران و از طرفداران حقوق بشر و همه انسانهای آزاده تقاضا می کنیم در برابر این تهاجم جمهوری اسلامی به کارگران ساکت نمانند و برای آزادی کارگران زندانی و همه زندانیان سیاسی و سندیکائی صدای اعتراض خود را پر طنین تر نمایند.

هیئت سیاسی ـ اجرائی حزب چپ ایران (فداییان خلق)
11 اردبیهشت ۱۳۹۸- ۱ ماه مه ۲۰۱۹

تاریخ انتشار : ۱۱ اردیبهشت, ۱۳۹۸ ۸:۵۳ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سبد معیشت ۹۰ میلیون تومان شد,دستمزد برای ده روز ماه هم کفاف نمی دهد.

چه کسی رئیس جمهور برزیل خواهد شد؟

نگاهی به اثر گذاری جنبش چپ

وام از پول خودمان؟ دستتان را از جیب کارگران و بازنشستگان بیرون بیاورید!

چه باید کرد؟

در جستجوی امید در روزهای تیره ناامیدی