سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۳ تیر, ۱۴۰۵ ۲۳:۱۶

سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۶

خاور میانه امروز و خاورمیانه ای که ما میخواهیم

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور بار دیگر تاکید میکند که صلح، امنیت، رفاه و تعالی مردم منطقه تنها بر پایه رعایت و تضمین حقوق انسانی و شهروندی و همچنین آزادی و دموکراسی میسر میگردد و ما اطمینان داریم که مردم منطقه خواهند توانست این امید و آرزو را تحقق بخشند. ما با صدای بلند نسبت به وحشیگری کلیه نیروهای مخرب منطقه اعتراض کرده و مردم آزاده جهان را به شرکت در مبارزه جهانی برای پایان دادن به اینگونه وحشیگری ها، از جمله حرکت بنیادگرایان مذهبی داعش و رفتار وحشیانه ایشان دعوت مینمائیم.

Getting your Trinity Audio player ready...


در قرن بیست و یکم و در زمانی که پیشرفت های علمی جهانیان هر روز سریعتر جلو میرود و غالب کشورها دائما شرائط رفاه و آسایش مردم خویش را بهبود می بخشند، منطه خاورمیانه در آتش جنگ های بنیادگرایانه میسوزد. اخباری که این روزها از این منطقه می رسد وحشتناک است. جنایتکاران داعش تحت عنوان “حکومت اسلامی” با بریدن سر، قتل عام، تجاوز جنسی، اسیر گرفتن دختران و زنان و بفروش گذاشتن آنها وحشت را بر خاورمیانه حاکم نموده اند. داعش در حال حاضر قسمت هائی از عراق و سوریه را به تصرف در آورده و باقی سرزمینهای این دو کشور را نیز در معرض تهدید قرار داده است. داعشی ها در عراق چندین هزار زن و دختر ایزدی کرد را به اسارت گرفتند، آنها را به فروش گذاشتند و یا به کنیزی در خانه ها واداشتند. در هفته های اخیر هم شهر کوبانی هدف حملات شدید ایشان قرار گرفته است. به سبب مقاومت دلیرانه مردم کوبانی، این روزها این شهر مظهر مقاومت کردها و مردم منطقه در برابر قوای وحشی داعش شده و مردم آزاده جهان به پشتیبانی از ایشان پرداخته اند.

در دوران کنونی طیف های سیاسی منطقه خاورمیانه را میتوان به دو بخش تقسیم نمود. اول گروههای مخربی که در پی منافع گروهی، مذهبی، فرقه ای، ناسیونالیستی و یا حفظ دیکتاتوری خود می باشند و دوم گروههائی که خواهان صلح و آرامش، رفاه، آزادی و رعایت حقوق مردم اند. جمهوری اسلامی یکی از نیروهای مخرب منطقه می باشد که در طول حیات خویش تحت عنوان دفاع از مذهب به سایر نیروهای مخرب منطقه جان تازه بخشیده و باعث شده است که مردم ایران و منطقه علیرغم برخورداری از ذخائر و ثروت های عظیم طبیعی، نه تنها پیشرفتی نداشته باشند، بلکه پس رفته و گرفتار جنگ، فقر و فقدان آزادی بیش از پیش گردند. پشتیبانی جمهوری اسلامی از حکومت بشار اسد در سوریه که به کشتار صدها هزار نفر و آوارگی میلیونها تن از مردم این کشور انجامیده و همچنین حمایت آن از دولت تبعیض گرای نوری الملکی در عراق، تا زمانی که بر سر کار بود، به بی اعتباری و ضعف کامل حکومت عراق منجر گردیده و زمینه ساز رشد بنیادگرائی و تشدید اختلافات مذهبی در این سرزمینها شده است.

نیروهای مخرب در منطقه، جمهوری اسلامی، اسرائیل، حماس و دیکتاتوریها، همگی تشنج و جنگ را لازمه حفظ سُلطه خود می بینند و به محض اینکه شرائط در بخشی از منطقه رو به عادی شدن میگذارد، اینها با تشدید اختلافات و تنش ها، مانع ادامه این روند میشوند. صفت مشترک بنیادگرایان مذهبی، ضدیت ایشان با آزادی، دموکراسی، انساندوستی و رعایت حقوق بشر است.

نقطه مقابل نیروهای مخرب، آزادیخواهان منطقه اند که خواهان خاورمیانه ای هستند که در آن حقوق انسانها رعایت و تضمین شود، رفاه، آزادی، دموکراسی و جدائی دین از حکومت حاکم باشد. آنها توجه دارند که در جهان گلوبالیزه امروز آینده مردم خاورمیانه بیش از همیشه به هم پیوند خورده و این آینده به صلح، احترام به تمامیت ارضی، رعایت حقوق یکدیگر، همبستگی، روابط حسنه سیاسی، تفاهم و همکاری کشورها و مردم منطقه بستگی دارد. منطقه زمانی امن و آرام میشود که حقوق و آزادی های مردم تحقق یابد و دولت های آن با رای آزاد و دمکراتیک مردمشان انتخاب شوند. راه رسیدن به این هدف از مبارزه همه جانبه برای پایان دادن به بنیادگرائی و دیکتاتوری های منطقه میگذرد.

آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان بمناسبت ۲۵ امین سال فروریختن دیوار برلین در توضیح اینکه چرا آلمان شرقی یک نظام حکومتی ناحق بوده است، ابراز داشت: “وقتی نظامی بر این اساس بنا شده باشد که ابتدائی ترین حقوق و آزادیهای انسان را پایمال کند، چگونه میتواند چیز دیگری باشد؟ فروریختن دیوار برلین به ما نشان داد که هیچ چیز ماندنی نیست و رویاها میتوانند به حقیقت بپیوندند هرقدر هم که موانع بلند باشند. ما میخواهیم همتایانمان در جهان را در این تجربه خویش شریک نمائیم”.

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور بار دیگر تاکید میکند که صلح، امنیت، رفاه و تعالی مردم منطقه تنها بر پایه رعایت و تضمین حقوق انسانی و شهروندی و همچنین آزادی و دموکراسی میسر میگردد و ما اطمینان داریم که مردم منطقه خواهند توانست این امید و آرزو را تحقق بخشند. ما با صدای بلند نسبت به وحشیگری کلیه نیروهای مخرب منطقه اعتراض کرده و مردم آزاده جهان را به شرکت در مبارزه جهانی برای پایان دادن به اینگونه وحشیگری ها، از جمله حرکت بنیادگرایان مذهبی داعش و رفتار وحشیانه ایشان دعوت مینمائیم.

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور

۲۲ آبان ۱۳۹۳ برابر ۱۳ نوامبر ۲۰۱۴

تاریخ انتشار : ۲۴ آبان, ۱۳۹۳ ۰:۱۴ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

ایستادن میان دستاورد و عقب‌ماندگی | ارزیابی ایران در شاخص‌های توسعه پایدار ۲۰۲۶

سلطنت‌طلبی و دعوت به مداخله خارجی

‍ زنگ‌ها برای که به صدا درمی‌آید

پایان فوری جنگ درتمام جبهه ها واحترام به حق حاکمیت؛ ارمغان صلح

ایران امروز و ضرورت شنیدن صدای منتقدان مصلح

توسعه از کجــــــا شروع می‌شود؟