سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۴:۳۲

پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۲

خشونت علیه کارکنان رسانه ها در مکزیک

لوردس مالدونادو در مورد سیاست های محلی و فساد گزارش داد. این سومین قتل یک کارمند رسانه ای مکزیکی در سال جاری است. برای سومین بار در سال جدید، یک روزنامه نگار در مکزیک - برای دومین بار در تیجوانا - کشته شد. دفتر دادستان کل باجا کالیفرنیا اعلام کرد لوردس مالدونادو روز یکشنبه در خودروی خود در شهر مرزی ایالات متحده به ضرب گلوله کشته شد.

بر اساس گزارش های رسانه ها، این خبرنگار که برای ایستگاه تلویزیونی CNR کار می کرد، از جمله، تنها چهارشنبه گذشته در یک مناقشه دادگاه علیه فرماندار سابق ایالت، جیمی بونیلا، بر سر مطالبات حقوقی معوق پیروز شد. این سیاستمدار، بنیانگذار یک کانال خبری تلویزیونی است.

در مارس ۲۰۱۹، مالدونادو در کنفرانس مطبوعاتی روزانه رئیس جمهور مکزیک، آندرس مانوئل لوپز اوبرادور – یکی از دوستان حزب بونیلا – سوالاتی را مطرح کرد و در رابطه با اختلاف با بونیلا گفت که او برای جان خود می ترسد و از او کمک می خواهد. سازمان حقوق بشر ماده ۱۹ در توییتر نوشت که مالدونادو در مورد سیاست های محلی و فساد گزارش داده است. او قبلاً به دلیل کارش قربانی تجاوز شده بود، به همین دلیل از حمایت دولتی برخوردار شد.

مارگاریتو مارتینز، عکاس خبرنگار روز دوشنبه هفته گذشته هنگام خروج از خانه خود در تیجوانا * به ضرب گلوله کشته شد. یک هفته قبل، خوزه لوئیس گامبوآ، مدیر یک پورتال آنلاین، در شهر وراکروز در شرق مکزیک با ضربات چاقو کشته شد. در هر دو مورد، هنوز، پیشینه و نام و نشان افراد ضارب گزارش نشده و نامشخص مانده اند.

به گزارش خبرنگاران بدون مرز، مکزیک برای سومین سال متوالی خطرناک ترین کشور برای خبرنگاران بود. بر این اساس، در سال ۲۰۲۱، هفت روزنامه نگار در ارتباط با کار خود در این ایالت آمریکای شمالی کشته شدند. لوپز اوبرادور مکرراً روزنامه نگاران منتقد را دروغگو معرفی می کند.

زیرنویس:

*- تیجوانا “tiˈxwana” شهری در شمال غربی مکزیک در ایالت باخا کالیفرنیا در ساحل اقیانوس آرام است. آمار جمعیت این منطقه در سال ۲۰۱۹،قریباً یک میلیون و نهصد و دو هزار نفر در مناطق مرزی و بیش از ۲.۳ میلیون نفر در منطقه شهری ساکن بودند. این شهر که تنها در ۱۹ مایلی جنوب مرکز شهر و در نزدیکی مرز جنوبی شهر سن دیگو ایالات متحده واقع شده است، مقصد اصلی گردشگران و مسافران از جنوب کالیفرنیا است. تیجوانا بخشی از منطقه شهری سن دیگو- تیجوانا و کلان شهر کالیفرنیای جنوبی است که از شمال لس آنجلس شروع می شود و تا صحرای موهاوه امتداد می یابد. در نتیجه جنگ مواد مخدر در مکزیک، تیجوانا به یکی از خطرناک ترین شهرهای جهان بر اساس میزان قتل در دهه ۲۰۱۰ تبدیل شده است.

 

دو شنبه ۴ بهمن ماه ۱۴۰۰- ۲۴ ژانویه ۲۰۲۲

 

منبع: مجله آلمانی ” Spiegel

تاریخ انتشار : ۴ بهمن, ۱۴۰۰ ۱۰:۴۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تیم ملی فوتبال ایران، سرمایه مشترک مردم ایران و نمادی از توانایی، تلاش و امید میلیون‌ها ایرانی است. این تیم، فراتر از هر دولت و نظام سیاسی، متعلق به مردم ایران و نماینده کشور و فرهنگ ما در بزرگ‌ترین آوردگاه فوتبال جهان است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
از ناحیه تا تهران

از ضاحیه تا تهران: تبادل آتش یا تسریع توافق؟

محمد مالجو: تهاجم اخیر اسرائیل به ضاحیۀ جنوبی و واکنش موشکی ایران به اسرائیل در چند ساعت پیش دوباره منطقه را در آستانۀ ورود به چرخۀ تصاعدیِ خطرناکی قرار داده است.

استدلال ایران دربارۀ نقض آتش‌بس با تهاجم اسرائیل به لبنان به‌تمامی صحیح است. اما پاسخ ایران در قالب تبادل آتش عملاً لبنان را به سوی یک میدان جنگی شدیدتر سوق می‌دهد، میدانی که ظرفیت تخریبی دارد بس فراتر از توان یک جامعۀ بحران‌زده.

اما مسئله فقط لبنان نیست. همین مسیر عملاً ایران را نیز در معرض لغزش به یک رویارویی فزاینده و پرهزینه قرار می‌دهد. گسترش دامنۀ درگیری به‌ طور همزمان در لبنان و ایران نه به بازدارندگی پایدار …

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

مراقبت از وطن در مسیر آشتی | با زبانی سخن بگوییم که پُل می‌سازد، نه دیوار

استراتژی کلان نتانیاهو در حال فروپاشی است

ترامپ و نتانیاهو؛ از بازطراحی خاورمیانه تا خطر بحران دائم

وقتی انسانیت از تمدن عقب می‌ماند!

تجدید نظرطلبی یا بازاندیشی در مفهوم امپریالیسم و ضد امپریالیسم